... na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Od 1885 roku sekrety wiecznej młodości! Krem z kasztanów z Ardèche to przepis stworzony przez Clémenta Faugiera w 1885 roku w Privas. Przepis ten pozostał niezmieniony od momentu swojego powstania, wykorzystuje tylko naturalne składniki. Składniki: kasztany, cukier, kawałki kasztanów w cukrze, woda, syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy
Przygotowany z 45g owoców na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Kod: 516
Waga netto (g): 365
Waga brutto (g): 633
Cena netto: 3.03
Cena brutto: 3.20...
...Calissons de Provence, wypiekane w tradycyjny sposób w kotle. Odkryj wszystkie smaki migdałów, kandyzowanej melony i kandyzowanej skórki pomarańczowej w tej owalnej słodkości z ostrymi końcami, której kształt nadaje jej całą oryginalność.
Tradycyjnyprzepis, Calissons są wytwarzane w naszych warsztatach.
Calisson należy do 13 prowansalskich deserów bożonarodzeniowych. Jest przede wszystkim...
...Tradycyjnyprzepis, który nadaje klasyczny i wyrazisty smak czystemu wiejskiemu pasztetowi wieprzowemu z Francji, do spożycia na świeżym wiejskim chlebie.
...44 to tradycyjny normandzki przepis. 44 z La Flaguerie uzyskuje się poprzez macerację ziaren kawy, pomarańczy i goździków w cydrowym destylacie przez co najmniej 44 dni.
Waga brutto: 1450g
Waga opakowania 6: 9kg...
... się z gulaszami lub potrawami w sosie. Może również towarzyszyć daniom warzywnym.
W Iranie ryż champa przygotowuje się w taki sposób, aby na wierzchu miał chrupiącą warstwę. Możesz znaleźć ten przepis tutaj. Odkryjesz w ten sposób wszystkie smaki tego ryżu, po prostu przestrzegając tradycyjnych irańskich potraw.
Worek: 20 kg...
La Biscuiterie d'Afa to firma rodzinna, specjalizująca się w produkcji tradycyjnych ciastek korsykańskich.
La Biscuiterie d’Afa, posiadająca solidne doświadczenie, uznawane umiejętności oraz nowoczesne i wydajne narzędzia produkcyjne, stała się liderem w swojej dziedzinie. Codziennie zaopatruje swoich klientów na całej wyspie oraz eksportuje swoje produkty na kontynent i za granicę.
Obecnie ofer...
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe.
Już od kilku lat...
...Tradycyjnyprzepis na zieloną tapenadę to niezbędny produkt do Twoich przystawek na tostach lub w kuchni, w cieście francuskim, dziczyźnie i omletach.
Różne rozmiary produktów: 125g
Kraj pochodzenia: Algieria...
...Sos cheddar to wielki klasyk. Jego tradycyjnyprzepis opiera się na serze cheddar, który najczęściej używa się w postaci startej dla większej wygody, na śmietanie oraz opcjonalnie na odrobinie mleka. Przygotowanie jest podobne do sosów z niebieskiego sera lub roquefort. Podgrzewa się śmietanę i mleko, a następnie dodaje się ser, mieszając za pomocą łyżki. Przyprawienie sosu cheddar jest również...
... to tradycyjny wyrób rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood..
Składniki:Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukier 45%, woda 4%, sól 1%
Dominujący smak:Lekko kwaśny
Tekstura:Zawiera pestki
Zalecenia dotyczące degustacji:Doprawić według własnych upodobań (słony, pikantny lub słodki)...
... łatwiejszy do strawienia, ale jego aromat jest równie intensywny.
Pistou to tradycyjnyprzepis pochodzący z Prowansji, który swoją nazwę zawdzięcza włoskiemu Pesto. Te dwa przepisy, choć bardzo podobne i wzajemnie się inspirujące, są całkowicie różne.
Podczas gdy "Pesto Genovese" przygotowuje się z bazylii, oliwy z oliwek, czosnku, sera i orzeszków piniowych, Pistou zawiera tylko bazylię, czosnek, oliwę z oliwek i nic więcej.
Referencja: AR801233
Ean13: 3760306801233...
...Przepistradycyjny - Unikalna sztuka
Masz ochotę na czekoladę? Czekolada gorzka z figami i orzechami, czekolada gorzka z wiśniami Amarena, czekolada mleczna z pianką, czekolada biała marmurkowa z malinami, a może nasza specjalność - Baton Marsylski... Baton Marsylski ® to specjalność Czekoladni z Marsylii. Pralina "bez masła i śmietany" to czysta przyjemność, naturalna, chrupiąca, w stylu retro...