Francja, Laissac
...szanują rzemieślniczy kunszt przodków, zawierając tylko 3 składniki: orzechy szynkowe, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z szynki, orzechy szynkowe oferują wędliny bez azotynów i konserwantów, 100% naturalne. Solone i pieprzone ręcznie, te rzemieślnicze orzechy szynkowe opuszczą suszarnie po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojone i umieszczone w swoim szklanym słoiku. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 300g DLC: 90 dni...
Francja, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 i 12 miesięcy Jambon de Bayonne IGP 9 i 12 miesięcy dojrzewania. Nasze szynki są często nagradzane w Paryżu. Dlatego możesz zauważyć prawdziwą różnicę w smaku w porównaniu do tradycyjnych szynki IGP Bayonne dostępnych na rynku. Waga 5 do 6 kg. Szynki de Bayonne są tradycyjnie solone solą z Salies de Béarn, aby uzyskać IGP. Ta sól pochodzi z ziemi Pirenejów, a nie z morza...
Francja, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES jest hurtownikiem włoskiej szynki na rynku Rungis. EUROVOLAILLES specjalizuje się w szynce parmeńskiej i szynce San Daniele w Rungis. Hurtowa sprzedaż włoskiej szynki na rynku Rungis, surowa szynka.
Francja, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francji, Hiszpanii lub Włoch, Le Delas oferuje szeroki wybór wędlin: od słynnego całego Pata Negra po gotowe do użycia plastry szynki, nie wspominając o terrinach, kiełbasach i innych gotowanych lub wędzonych mięsach...
Francja, Carquefou
...Świeży pakowany rayon : - Chipolatas naturalne X6 - Chipolatas 2X2 do krojenia - Kiełbaski X4 - Kiełbaski wędzone X2 - Kiełbaski frankfurckie X4 - Kiełbaski 2X1 do krojenia - Biała kaszanka X2 - Czarna kaszanka X2 - Boczek naturalny - Boczek wędzony - Szynki na kości X3 plastry - Szynka wędzona do grillowania X2 plastry - Pieczeń gotowana plaster - Szynka z Vendée X4 plastry - Pasztet z wątróbki plaster - Pasztet wiejski plaster - Pasztet w cieście X2 - Pasztet z głowy plaster...
Francja, Castelnaudary
... gastronomii i innych specjalności spożywczych. Francja jest znana ze swojej gastronomii, a nasz region Południowego Zachodu jest jednym z najbardziej renomowanych za różnorodność i smakowitość potraw. Nasza rodzina angażuje się od 1993 roku w przygotowywanie pysznych dań dla naszych klientów. Mamy na celu promowanie świeżych i domowych produktów z naszego regionu. Foie gras, boudin, magret de canard...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
... baskijski z papryką Espelette, pasztet wiejski, rillettes, hure, baskijski czernina, konfitowane kiełbasy i konfit z wieprzowiny Ibaïona) oraz dziczyzny (tercje z zająca, tercje z dzika i salmis z gołębia). Na koniec, wędlina Mayté produkuje niezbędne baskijskie przepisy, takie jak axoa, piperade i baskijskie flaki, a także przepisy takie jak cassoulet czy wołowina po burgundzku.
Francja, Laguinge
... rozkładany do związku uznawanego za prawdopodobnie rakotwórczy (który można hamować poprzez dodanie witaminy C). Ponieważ go nie używamy, czas suszenia musi być dłuższy, co pozwala uzyskać szynkę o organoleptycznych cechach godnych wyjątkowej szynki. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr do zobaczenia wkrótce...
Francja, Emerainville
... preferencji konsumpcyjnych w różnych krajach, wspierana przez etykiety gwarantujące jakość. Naszym zobowiązaniem jest demokratyzacja tych produktów gastronomicznych oraz umożliwienie Wam bycia coraz bardziej kreatywnymi i oryginalnymi w Waszych asortymentach oraz w realizacji zakupów, z celem oferowania Wam jeszcze nie dystrybuowanych na rynku międzynarodowym ofert dostosowanych do Waszych potrzeb. VDC to skrót od „Vie de Château”, który ma na celu stworzenie unikalnego poczucia powrotu do sztuki życia po francusku.
Francja, Revel
... autentycznymi przepisami rodzinnymi, poprzez niezależną produkcję w 1986 roku. W 1998 roku ta rodzinna firma zyskała nowy wymiar i postawiła na przyszłość: przeniesienie jednostki produkcyjnej, aby sprostać wzrostowi produkcji, do nowoczesnej jednostki na terenie strefy działalności w Revel, zaprojektowanej i skonstruowanej z poszanowaniem i wymaganiami norm europejskich. Dziś asortyment produktów Revelois wzbogacił się o inne regiony: Gers i Tarn i Garonne, które serdecznie zapraszamy do odkrycia... Revelois to także zespół 9 techników i produkcja 1.000.000 produktów rocznie.
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Francja, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE ściśle współpracuje z profesjonalistami z branży gastronomicznej, aby dostarczać rozwiązania dla ich działalności cateringowej oraz zaopatrywać ich w foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dysponuje kilkoma markami w zależności od poszukiwanych rynków, takimi jak ROUGIÉ, MONFORT czy JEAN STALAVEN. Jesteśmy specjalistami w hodowli i przetwórstwie kaczek oraz gęsi.
Francja, Saint-André-Le-Puy
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowani, aby kontynuować tę przygodę, dwaj bracia Gérard i Guy dołączają do rodziny odpowiednio w 1979 i 1985 roku, po skorzystaniu z nauk najlepszych mistrzów krajowych w zawodzie.
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Francja, Captieux
...Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Le Mas D'agenais
...Usytuowana w Lot i Garonne w sercu gastronomicznego Południowego Zachodu, pomiędzy Périgord a Krajem Basków, nasza rodzinna firma stara się zachować wiekową tradycję kulinarną. Założona w 1956 roku w Mas d'Agenais, koncentrujemy się na utrzymaniu tradycyjnej jakości z poszanowaniem nowoczesnych norm. Dziś specjalizujemy się w nowych, oryginalnych i nietypowych terrinach: terrina z wiosennymi pokrzywami, terrina petit Agenais z suszonymi śliwkami, inna z suszoną pomidorową i trzema paprykami,…...
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Caylus
... sercu Quercy Czy znasz Conserves d’Autrefois? Na wjeździe do Caylus, w Quercy, zespół 19 osób stara się promować to, co najlepsze w naszej regionalnej gastronomii. Przyjdź i odkryj firmę, która jest przejrzysta.
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play