Włochy, MILANO
... spożywczych. Z długim terminem ważności do 25/10/26, ta szynka jest produktem niezawodnym i wszechstronnym, odpowiednim do szerokiego zakresu przepisów. Doskonała dla tych, którzy kochają włoską tradycję kulinarną, jest niezbędnym składnikiem dla tych, którzy pragną wprowadzić autentyczny smak do swojej kuchni. Łatwa w użyciu i gotowa do spożycia, jest idealnym wyborem dla tych, którzy szukają jakości i wygody. EURO 7,50 ZA KG KG 9.630 waga netto Minimalne zamówienie: 50 opakowań po 2 szynki...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Francja, Laissac
...szanują rzemieślniczy kunszt przodków, zawierając tylko 3 składniki: orzechy szynkowe, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z szynki, orzechy szynkowe oferują wędliny bez azotynów i konserwantów, 100% naturalne. Solone i pieprzone ręcznie, te rzemieślnicze orzechy szynkowe opuszczą suszarnie po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojone i umieszczone w swoim szklanym słoiku. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 300g DLC: 90 dni...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Wykonany z najwyższej jakości chudego mięsa naszych iberyjskich okazów, nasz Chorizo de Bellota Ibérico zachwyca intensywnym pomarańczowo-czerwonym kolorem, miękką teksturą i średnią twardością, a także intensywnym aromatem, w którym delikatnie wyróżnia się użyty w produkcji papryka. O intensywnym i przenikliwym smaku, który pochodzi z użytej w produkcji iberyjskiej szynki, nasze chorizo iberyjskie podbija podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... wyjątkowa jakość czyni go popularnym wyborem wśród miłośników mięsa. Ten kawałek mięsa nie tylko jest pyszny, ale także stanowi bogate źródło składników odżywczych. Mogote Ibérico jest znane z wysokiej zawartości białka i zdrowych tłuszczów, co czyni go idealnym do zrównoważonej diety. Ponadto jego wszechstronność w kuchni pozwala na przygotowanie go na różne sposoby, od tradycyjnych potraw po bardziej innowacyjne przepisy. Z pewnością Mogote Ibérico to cenny dodatek do każdego menu, które chce wyróżniać się jakością i smakiem.
Włochy, Cavaria Con Premezzo
...WYMIARY I WAGA A mm 360 B mm 460 C mm 520 D mm 530 E mm 500 Waga kg 24 WYMIARY OPAKOWANIA Wymiary pudełka 58 x 27 x 52 cm Całkowita waga 27 kg Objętość 0,17 m³ Silnik: Jednofazowy, 115-220-240V, 50-60Hz Moc: 0,35 HP / 0,245 kW Ostrze: Ø mm 250...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Prezentuje ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły zapach, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki charakteryzują się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czas dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Włochy, Martina Franca
...Salsiccia Martinese to typowy wędlin z tradycji apulijskiej, produkowany z mięsa wysokiej jakości i aromatyzowany lokalnymi przyprawami. Ta wędlina charakteryzuje się wyrazistym i aromatycznym smakiem, co sprawia, że jest idealna do spożywania samodzielnie lub jako część deski wędlin. Salsiccia martinese to produkt rzemieślniczy, wytwarzany według tradycyjnych metod i z naturalnych składników. Jej unikalny smak i rzemieślnicza produkcja czynią ją produktem doskonałym w apulijskiej gastronomii.
...Wybór wędlin i serów z tradycji włoskiej. Szynka surowa 30 miesięcy, polędwica, salami z czerwoną czosnkiem oraz sery pecorino z czarnym truflem, oliwkami, papryczkami chili i serem krowim. Gotowe do skosztowania jako przekąska lub na aperitify z przyjaciółmi.
Wielka Brytania, London
...Dostępność surowej szynki mec, dojrzewanie 10/12 miesięcy, dostępna w pełnych paletach (100 szynki) lub ciężarówką, minimalny odbiór 3 palet. Oprócz szynki mamy również pełną gamę wędlin, z możliwością mieszanej palety.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
...Lomo iberyjskie to typowa hiszpańska wędlina, podobna do chudej szynki, o delikatnej i lekko przyprawionej konsystencji. Czyste lomo iberyjskie Bellota „Cinco Jotas” produkowane jest z mięśnia iliospinalnego świni rasy iberyjskiej, hodowanej w systemie półekstensywnym na pastwiskach Półwyspu Iberyjskiego, gdzie w okresie „Montanera” (to szczególny etap tuczu, który dotyczy wyłącznie hodowli...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Szynki i Wędliny Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Park Przemysłowy Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Hiszpania www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Francja, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 i 12 miesięcy Jambon de Bayonne IGP 9 i 12 miesięcy dojrzewania. Nasze szynki są często nagradzane w Paryżu. Dlatego możesz zauważyć prawdziwą różnicę w smaku w porównaniu do tradycyjnych szynki IGP Bayonne dostępnych na rynku. Waga 5 do 6 kg. Szynki de Bayonne są tradycyjnie solone solą z Salies de Béarn, aby uzyskać IGP. Ta sól pochodzi z ziemi Pirenejów, a nie z morza...
Francja, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES jest hurtownikiem włoskiej szynki na rynku Rungis. EUROVOLAILLES specjalizuje się w szynce parmeńskiej i szynce San Daniele w Rungis. Hurtowa sprzedaż włoskiej szynki na rynku Rungis, surowa szynka.
...IL SENESE Szynka gotowana z „Cinta Senese DOP” Materiał podstawowy: Świeża noga z „Cinta Senese DOP” z wybranym nogą kg 15,00 Składniki: Świeża noga „Cinta Senese DOP”, bez polifosforanów, produktów mlecznych, glutenu i glutaminianu: sól, aromaty i przyprawy, dekstroza, fruktoza, przeciwutleniacz E316, konserwanty E250 Produkt gotowy: Kg 10, gotowany w ściereczce w celu zatrzymania soków gotowania w kontakcie z produktem, związany, pakowany w przezroczysty Cryovac i pasteryzowany, opakowanie w kartonach po 2 szt.
...Surowa Toskańska, o nietypowo okrągłym kształcie i intensywnie czerwonym kolorze, charakteryzuje się naprawdę unikalnym procesem dojrzewania oraz czynnikami środowiskowymi, w których jest przetwarzana, co przyczynia się do nadania mięsu niepowtarzalnego, delikatnego, słonego i aromatycznego smaku.
Włochy, Mesoraca
...Surowa szynka to typowy włoski wędlin, uzyskiwany przez solenie na sucho udźca wieprzowego, szczególnie od zwierząt, które osiągnęły wagę około 130 kg. Mięso jest starannie masowane ręcznie, przycinane, aby nadać mu pożądany kształt, a następnie przyprawiane według naszej starej receptury. Okres suszenia szynki przekracza 180 dni i jest to najdelikatniejszy etap, który wpłynie na jakość produktu. Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 500/550g Waga: 0,550 kg SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, Sól, Aromaty naturalne i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252...
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP i IGP, Zampone, Wino Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salame, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Wino Pignoletto, Wino Spergola, Box degustacyjny, Akcesoria do kuchni.
Francja, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francji, Hiszpanii lub Włoch, Le Delas oferuje szeroki wybór wędlin: od słynnego całego Pata Negra po gotowe do użycia plastry szynki, nie wspominając o terrinach, kiełbasach i innych gotowanych lub wędzonych mięsach...
Hiszpania, Calamocha
... przez surowe normy Denominacji Pochodzenia. Powolne i naturalne suszenie szynki, połączone z rygorystycznymi kontrolami sanitarno-epidemiologicznymi oraz staranną opieką w całym procesie, daje w rezultacie szynkę i wędliny o prestiżowej jakości.
Francja, Carquefou
...Świeży pakowany rayon : - Chipolatas naturalne X6 - Chipolatas 2X2 do krojenia - Kiełbaski X4 - Kiełbaski wędzone X2 - Kiełbaski frankfurckie X4 - Kiełbaski 2X1 do krojenia - Biała kaszanka X2 - Czarna kaszanka X2 - Boczek naturalny - Boczek wędzony - Szynki na kości X3 plastry - Szynka wędzona do grillowania X2 plastry - Pieczeń gotowana plaster - Szynka z Vendée X4 plastry - Pasztet z wątróbki plaster - Pasztet wiejski plaster - Pasztet w cieście X2 - Pasztet z głowy plaster...
Międzynarodowa agencja brokerów w sektorze agrospożywczym. Wędliny, sery, świeża i mrożona ryba. MIĘDZYNARODOWY BROKER ŻYWNOŚCI W SEKTORZE ŻYWNOŚCI, PRODUKTY ŚWIEŻE I MROŻONE. SZYNKI, SER, ŚWIEŻA I MROŻONA RYBA.
Włochy, Misano Adriatico
... odzwierciedlają doskonałość i innowacyjność made in Italy. Nasza oferta obejmuje: - Żywność i napoje: Wybór serów, kiełbas, szynki, gastronomii, konserw, kawy, win i likierów, które wyrażają unikalne smaki włoskiej kuchni. - Moda i akcesoria: Odzież, obuwie i modne akcesoria dla mężczyzn, kobiet i dzieci, wyróżniające się materiałami najwyższej jakości i innowacyjnym designem. - Dom i wyposażenie: Od...
Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
... stworzyć miejsca pracy, które pomogą w rozwoju obszarów wiejskich. Obecnie Embutidos La Hoguera jest ugruntowaną firmą w sektorze agrospożywczym, w ciągłym rozwoju i z zespołem 95 pracowników. W Embutidos La Hoguera wierzymy, że połączenie tradycji, technologii i badań jest kluczem do produkcji żywności wysokiej jakości. To są zasady, które przyjęliśmy od początku i które uczyniły La Hoguera wielką...
Hiszpania, Monroyo (teruel)
Jesteśmy producentami szynki i wędlin w prowincji Teruel, produkując rzemieślniczo od naszych początków w 1898 roku. Stosujemy rygorystyczny proces produkcji, w którym najważniejsza jest jakość końcowa, aby uzyskać wysoce zróżnicowany produkt. W tym celu opieramy się na starannym doborze surowców oraz rygorystycznej metodzie produkcji, w której łączymy naszą tradycyjną wiedzę w zakresie produkcji i obróbki z najnowocześniejszą technologią.
Wytwórnia Wędlin Swoszowiece to firma rodzinna, która została założona przez Władysława Mraza w latach 30 XX wieku. Po roku 1945 została bezprawnie odebrana właścicielowi i przekazana Gminnej spółdzielni rolniczej. Zwrot firmy rodzinie nastąpił w kwietniu 1989 roku. Od tamtej pory Wytwórnię Wędlin Swoszowice prowadzili dwaj wspólnicy Adolf Mraz i Krzysztof Kowalczyk. Od 1995 główna działalność produkcyjna prowadzona jest przy ulicy Myślenickiej 132 i 132a. Obok wytwórni znajduje się sklep firmowy, do którego serdecznie zapraszamy na degustacje i po świeże wędliny oraz mięso.
Hiszpania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Jesteśmy dystrybutorami i hurtownikami szynki iberyjskiej, wędlin bellota i produktów krojonych. Wędliny bellota - Produkty krojone - Iberijska łopatka bellota - Iberijski bark.
Hiszpania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, firma rodzinna z ponad 60-letnim doświadczeniem w produkcji suszonej szynki.\nRęczna produkcja. Specjalizacja w odkostnianiu, suszeniu szynki.\nEksport szynki.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play