Francja, Laissac
...szanuje rzemiosło przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: wołowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Suszone mięso pochodzi z kawałków udźca wołowego, suszone mięso wołowe Aubrac oferuje wędliny bez nitratów i konserwantów, w 100% naturalne. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa...
...Halal chorizo wołowe, ręcznie wytwarzane w Andaluzji. Suszenie i dojrzewanie pod wpływem górskich wiatrów. Sprzedawane na sztuki lub krojone w premium opakowaniach. Sprzedaż na sztuki / karton / paleta...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL to hurtownik działający w sektorach: artykułów spożywczych, mrożonek, mięs, napojów, wędlin, a także w produktach higienicznych. Firma NSA HALAL jest również obecna w sektorach i stowarzyszeniach przedsiębiorstw przemysłowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów, zawsze w bardzo atrakcyjnych cenach i z przewagą nad konkurencją. NSA HALAL jest również obecny jako hurtownik artykułów ...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwa...
Francja, Lyon
Trzech przyjaciół pasjonujących się gastronomią i zakochanych w naturze, Thomas, Thibault i Andréa, stworzyli JOKO. Ich ambicją jest promowanie dzikiego mięsa z francuskiego łowiska oraz wieprzowiny z Bigorre AOP, korzystając z krótkich łańcuchów dostaw. Oferują naturalne produkty wysokiej jakości poprzez autentyczne i innowacyjne przepisy, jednocześnie walcząc z marnotrawstwem żywności związanym ...
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Francja, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
BOYAUDERIE VARLIAUD jest producentem naturalnych jelit owczych, wieprzowych i wołowych: surowe jelita owcze, jelita wołowe, solona masa kalibrowana, solone jelita wołowe, jelita tubowe na elastycznej osłonie, wołowe osłonki, jelita tubowe na sztywnym rurze, solone wołowe osłonki. Naszymi głównymi klientami są wędliny i sprzedawcy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play