Francja, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe. Już od kilku lat...
Francja, Mauguio
...La Chocolope to amerykańska odmiana sativa (Chocolate Thai x Canalope Haze) stworzona pod koniec lat 90. Terpeny Chocolope mają zapachy czekolady i mgły z dodatkowymi owocowymi i kwiatowymi akcentami aromatycznymi. Niesamowita i unikalna mieszanka terpenów. Ta wersja Chocolope jest częścią naszej linii Profile, wyprodukowanej z terpenów botanicznych i jest w 100% organiczna. Zastosowania i...
Francja, Montauban
... i w 100% francuskie. Wybieramy zapachy bez CMR (kancerogenne, mutagenne i reprodukcyjnie toksyczne), bez ftalanów i materiałów pochodzenia zwierzęcego. Ta kompozycja zapachowa została zaprojektowana i wybrana w Grasse, regionie znanym z perfum, przez naszych perfumiarzy ze względu na jej optymalne właściwości olfaktoryczne w Twoich świecach. Grasse to miasto tradycyjnej perfumerii, a zapachy stamtąd obiecują najwyższą jakość. Zapach gorącej czekolady L’Instant Bougies spełnia wszystkie zalecenia IFRA (Międzynarodowe Stowarzyszenie Zapachowe) Referencja: LB-PARCHOCOLATCHAUD...
Francja, Sarcelles
...Wszystkie zapachy wybrane przez Les folies de Nicole są wolne od CMR. 100% wosk roślinny: wosk sojowy Surowce nie były testowane na zwierzętach. Złamać wosk i umieścić go w swoim kominku. Wszystkie modele są unikalne, dlatego zdjęcia mają charakter orientacyjny. Kolory i efekty mogą się nieznacznie różnić między świecami.
Francja, Paris
... wyraźne aromaty skórki pomarańczy. Wanilia, która dodaje niezbędnej nuty słodyczy, dopełnia te zapachy, tworząc szczególnie owocowy nos. Degustacja: Charakteryzujący się aksamitną teksturą, ten pierwszy rozdział wyraża się z apetytem, ujawniając smaki przypraw, prażonej czekolady i ciasta.
Francja, Domjean
...wyjąć zamrożony deser na kilka minut przed glazurą. Przechowywanie: Chronić przed światłem i wilgocią (max. 70% R.H.), w temperaturze od min. 4°C do max. 20°C. Wrażliwy na intensywne zapachy. Przechowywać w lodówce po otwarciu i spożyć w ciągu dwóch tygodni po otwarciu. Opakowanie: Wiadra 2kg, 5kg lub 14kg.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play