Francja, Montelimar
...Sachet z twardym nugatem z Montélimar, w opakowaniu 1 kg, ceniony za swój smak i bardzo chrupiącą konsystencję. Twardy nugat z Montélimar od firmy Diane de Poytiers został stworzony na podstawie przepisu, który, zgodnie z tradycją, składa się głównie z miodu, migdałów, pistacji, cukru, ubitych białek i wanilii. Referencja: 107302 WAGA (w KG): 1.000 Opakowanie: 6 VAT: 20.0%...
Polska, Kamieniec Zabkowicki
...Najdroższym orzechem na świecie, który rośnie w Australii, jest makadamia. Znamy go głównie z jego bogatych wartości odżywczych. Surowa nie przyciąga smaku. Upiekliśmy ją i dodaliśmy odrobinę karmelowej słodyczy. Teraz jest doskonała. cechy produktu: Bezglutenowy, Bez soli, Wegański Waga: 85g...
Belgia, Wingene
...roku życia zmniejszamy produkcję własnego kolagenu, dlatego kolagen egzogenny jest tak istotny dla długowieczności. Jest potrzebny do produkcji żółci (33% glicyny) do metabolizowania tłuszczu oraz zwiększa elastyczność i regenerację skóry. Twoje kości składają się w 60% z minerałów, ale 90% matrycy białkowej w twoich kościach to kolagen. Nasza dieta jest uboga w kolagen, ponieważ dzisiaj głównie...
... w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), 30% migdałów, 2% kakao w proszku Pochodzenie Migdały pochodzą głównie z Ameryki, Europy Południowej i Zachodniej. Największe obszary, na których uprawia się migdały, to Kalifornia, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Australia i Chile. Pokrywanie ich czekoladą odbywa się w Europie.
Niemcy, Bad Bentheim
... Kakao w proszku Regularne Organic pochodzi z drzewa kakaowego Forastero. Początkowo to kakao pochodzi z Amazonii, ale obecnie głównie rośnie w Afryce Zachodniej. Na tym drzewie znajduje się od 30 do 40 ziaren kakaowych w jednym strąku. To kakao obejmuje…...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada gorzka 71% pochodzenie spoza UE (kakao, cukier trzcinowy, masło kakaowe), 12,29% orzechów laskowych. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2275Kj, 549Kcal, tłuszcze 45g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g, węglowodany 27g, w tym cukry 23g, białko 8,9g, sól 0g.
Francja, Saint Orens De Gameville
...Kakao użyte do produkcji tej czekolady gorzkiej Grand Cru z Kolumbii jest uprawiane w dolinie Magdalena, w sercu regionu Santander, na północnym wschodzie kraju. Ta czekolada gorzka Grand Cru ma profil kakaowy, taninowy i ujawnia głównie aromaty suszonych owoców oraz owoców czerwonych. Czekolada ta wyraża wszystkie swoje aromaty zarówno podczas degustacji solo, jak i w przygotowaniu domowych...
Francja, Malataverne
Wielka Brytania, Greenford
...Ręcznie robiona czekolada. Wszystkie rodzaje czekolady. Głównie na zamówienie. Dla firm i okazji. Więcej szczegółów na stronie internetowej.
Pasujące produkty
Słony Karmel
Słony Karmel
Francja, Biguglia
...Rozpocznij jesień w delikatny sposób z tym przepisem, który jest jednocześnie puszysty i bardzo smakowity. Przepis stworzony przez La Bonne Boxe z naszą pastą do smarowania Amandulosa. Chai latte to pierwotnie napój przygotowywany głównie z herbaty i odrobiną mleka, tutaj został wzbogacony o kilka dość nietypowych składników. Do przygotowania i degustacji bez żadnych ograniczeń...
Francja, Louviers
...Na poziomie genetycznym ta kakao pochodzi głównie z typowego hybrydy z regionu Sur del Lago w Wenezueli, z zawartością Criollo w zakresie od 5 do 20%.
Hiszpania, Villajoyosa
...Dla wszystkich pasjonatów filiżanki najlepszego czekolady. Format głównie stosowany przez churerías. CECHY: bezglutenowy idealny dla churerías LOGISTYKA: 10 kg/pudełko 48 pudełek/paleta...
Francja, Talant
... programie "Kto zostanie następnym wielkim cukiernikiem?". Warsztat Christophe Adama podkreśla szlachetne i kluczowe składniki cukiernictwa poprzez kolekcję książek: Truskawka, Czekolada... każda publikacja zaprasza do ponownego odkrycia tych elementów. Dla cukiernika cytryna jest bardziej przyprawą niż owocem, jest głównie używana jako przyprawa, a nie jako podstawowy składnik. Dla Christophe Adama cytryna jest wielorakim źródłem inspiracji. Odkryj w tej książce 45 przepisów wzbogaconych spotkaniami z gośćmi. Referencja: BELI04 W magazynie: 8 produktów Wymiary: 128 stron - Fr Język: Francuski...
Niemcy, Uetersen
...Maltitol to substancja słodząca, o około 90% słodkości cukru, pozyskiwana m.in. z kukurydzy i pszenicy, która znajduje zastosowanie głównie w produktach bezcukrowych i o obniżonej kaloryczności (dla diabetyków). Maltitol nie jest szkodliwy dla zdrowia i działa mniej przeczyszczająco niż sorbit. Jest doskonały do produkcji produktów o obniżonej kaloryczności, takich jak słodycze, czekolada i gumy...
Niemcy, Dissen
...przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, sosy, dipy, związki technologiczne, rozwiązania do stabilizacji aromatów i kolorów, wzmacniacze smaku, środki przedłużające trwałość, prażone przyprawy, mikrozmielone przyprawy, blokery utleniania oraz inne produkty funkcjonalne. Skupiamy się głównie na przemyśle przekąskowym, mleczarskim i mięsnym. Pomagamy również innym produktom spożywczym w uzyskaniu dobrego...
Niemcy, Vogtsburg
Od 20 lat firma Sweetware produkuje słodkie upominki, w których markowe opakowania, takie jak torby, puszki, słoiki, dozowniki i wiele innych, doskonale podkreślają słodkie, słone i kwaśne smaki. Jako długoletni partner współpracy z HARIBO, głównie pakowane są żelki owocowe i inne produkty z ich asortymentu. Cukierki, miętówki oraz przekąski innych renomowanych producentów, a także czekolada z...
...głównie w jakości BIO. HEIDI MARKENWELT Zainspirowani naturalnością szwajcarskich gór, w naszej manufakturze powstaje unikalna gama marek, tworzona zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem. Nasz nacisk kładziemy na użycie składników BIO. Dzięki wykorzystaniu szwajcarskich ziół i najlepszej BIO mleka alpejskiego powstają nasze wysokiej jakości kreacje. INDYWIDUALIZOWANA CZEKOLADA Zaspokajanie potrzeb...
... wyselekcjonowanych. Jego smak, zarówno chrupiący, jak i kremowy, wyróżnia go spośród innych produktów dostępnych na rynku. Oferujemy różne smaki i opakowania (luzem, worek, blok 15 kg,…); daj się skusić naszemu nugatowi z solonym karmelem, migdałami, czekoladą lub speculoos, a także żurawiną lub migdałem/pistacją. Pracujemy głównie z hurtownikami, dystrybutorami, delikatesami, straganami, handlowcami,… Oczywiście, nasz zespół pozostaje do Państwa dyspozycji, aby zbadać Państwa zapytanie i dostarczyć więcej informacji.
Belgia, Mouscron
... Products, ale także pod markami dystrybutorów. Używamy tylko świeżych i wysokiej jakości składników. Tak więc, czekolada Callebaut, puree owocowe (a nie proszek), prawdziwy mascarpone z Włoch... są częścią naszych receptur. Nasz zespół składa się z doświadczonych i profesjonalnych cukierników, gdzie praca ręczna odgrywa nadal ważną rolę. Nasze produkty pozostają więc rzemieślnicze.
Wielka Brytania, Wilmslow
Firma County Milk Products Ltd kupuje mleko z całego Zjednoczonego Królestwa i sprzedaje je w całej Europie w różnych formach. Jej klientami są głównie producenci produktów mlecznych, takich jak czekolada, śmietana, lody itp., ale także inni sprzedawcy mleka.
Holandia, Rotterdam
...BSI Shipping & Trade specjalizuje się w transporcie kontenerów morskich z Europy do Afryki, szczególnie do Libii. Współpracujemy głównie z firmami w Europie i Turcji. Dzięki temu możemy dostarczać szeroki asortyment artykułów spożywczych i napojów, takich jak jabłka z Włoch, olej kukurydziany, kawa i czekolada itp. Jednak nie zajmujemy się tylko dużymi transportami kontenerowymi. Również w przypadku towarów paletowych mogą Państwo liczyć na naszą pomoc. W celu uzyskania dodatkowych informacji zapraszamy do kontaktu z nami.
Reunion, Le Port
MASCARIN jest przedsiębiorstwem z Reunionu zajmującym się produkcją, pakowaniem i sprzedażą artykułów spożywczych. Wcześniej znana jako SORACO, od 1966 do 2000 roku, firma MASCARIN specjalizowała się głównie w rafinacji cukru. Zdywersyfikowała swoją działalność, aby zająć się czekoladą. Jest jedynym Mistrzem Czekolady na wyspie Reunion, posiadającym swoją lokalną czekoladziarnię od 1992 roku...
... rozwiązań opakowaniowych. Nasze zakupy są strategicznie ukierunkowane głównie na produkty o odpowiedniej jakości i bezpieczeństwie, wyprodukowane w Niemczech oraz w krajach europejskich - rynek wymaga jednak również importów z Dalekiego Wschodu. Oczywiście staramy się zaoferować każdy dostępny na rynku artykuł reklamowy, nawet poza naszym podstawowym asortymentem. Jeśli czas między zakończeniem...
Francja, Olivet
... ET BIO ® jest członkiem grupy niezależnych sklepów „Les Comptoirs de la Bio”. Dlatego z dumą oferujemy szeroki wybór świeżych, sezonowych owoców i warzyw pochodzących z rolnictwa ekologicznego, produkowanych głównie lokalnie. Owoce i warzywa są podstawą zdrowej diety, dlatego „Les Comptoirs de la Bio” szczególnie dbamy o to, aby oferować Wam to, co najlepsze. Aby kupować tylko to, co konsumujecie...
... "niedostępne na rynku". Nasza firma oferuje produkty głównie w kategorii czekolady i wyrobów cukierniczych, a naszym celem jest codzienne poszerzanie oferty produktowej oraz pełne zaspokajanie potrzeb naszych klientów. Dzięki naszym doświadczeniom w branży świadczymy usługi dla naszych klientów, nieprzerwanie kontynuując naszą pracę z entuzjazmem, jak w pierwszym dniu.
... produkty o wysokiej jakości. Dostawa dekoracji czekoladowych, kubków czekoladowych i wiórków czekoladowych odbywa się głównie za pośrednictwem hurtowni lub dystrybutora. Dostarczamy również nasze produkty bezpośrednio do naszych klientów. Nie tylko dostarczamy na całym świecie, ale także produkujemy dekoracje czekoladowe, kubki czekoladowe i wiórki czekoladowe poza granicami Holandii. Robimy to w Holandii, Belgii, Azji i USA.
Francja, Paris
Nasza rodzinna czekoladziarnia, założona w 1910 roku, specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości czekolady. Nasze produkty są również znane z naturalnego składu. Nasza oferta składa się głównie z pralin i orzechów z Piemontu, pistacji sycylijskich oraz kandyzowanej skórki pomarańczowej z Hiszpanii. Rzeczywiście, nasze przepisy nie zawierają żadnych dodatków, konserwantów ani tłuszczów dodanych...
Francja, Paris
Od 2022 roku, ELITOPHE SAS jest firmą specjalizującą się w handlu produktami spożywczymi. Głównie, ELITOPHE SAS jest dostawcą kakao, w tym kakao w ziarnach oraz rozwija kakao w ziarnach bio. Firma dostarcza również ziarna kakao, soję, sezam i orzeszki ziemne na rynki międzynarodowe. Są to produkty naturalne, ekologiczne pochodzące z krajów Afryki, takich jak Wybrzeże Kości Słoniowej, Gwinea czy Benin. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Turcja, Gaziantep
Beybi Confectionary została założona w 1993 roku, w swojej fabryce o powierzchni 2000 metrów kwadratowych, dysponuje w pełni automatycznymi, nowoczesnymi maszynami do produkcji słodyczy. Jesteśmy jednym z producentów wafli i czekolady w Turcji. Eksportujemy nasze produkty głównie do Europy, Azji i Afryki. Około 70% produkcji przeznaczone jest na eksport, a reszta na sprzedaż krajową. Postępy w...
Belgia, Tournai
... czystej tradycji belgijskich cukierników, Desobry wzbogaca swoje przepisy o całą gamę smaków pochodzących z kakao. Jakość Desobry: surowce pochodzące głównie z Unii Europejskiej, czekolada 100% z masła kakaowego, ciastka bez sztucznych aromatów, bez barwników, bez konserwantów, bez tłuszczów utwardzonych. Jakość Desobry to gwarancja, że oferujesz najlepsze ciastka na rynku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play