Ukraina, Chornomorsk
...Wysokiej jakości wspólny burak na sprzedaż hurtową Używany w medycynie. Liście zawierają stosunkowo dużą ilość jodu, alkaloidów i kwasu askorbinowego (około 31,8 mg%). Owoce zawierają oleje, żywice, glikozyd ksantostrumarynę oraz jod. Zapewniamy suszenie naszych produktów zgodnie ze wszystkimi wymaganiami, aby zachować maksymalną ilość substancji odżywczych. Kraj pochodzenia - Ukraina Typ: Konwencjonalny Część rośliny: Zioło, owoce Ilość: do 20 ton rocznie Opakowanie: Zgodnie z wymaganiami...
Austria, Wien
...Glikozyd stewiolowy E960 W różnych stopniach słodkości. Opakowanie: 5 kg...
Polska, Warszawa, Poland
...Wanilina to wysoko aromatyczny związek chemiczny (glikozyd waniliny) odpowiedzialny za unikalny i pyszny zapach oraz smak wanilii, który występuje naturalnie w strąku wanilii. Jest to organiczny związek chemiczny składający się z pierścienia benzenowego zastąpionego trzema grupami funkcyjnymi: aldehydową, hydroksylową i metoksylową. Jest jednym z składników zapachu wanilii. Wanilina...
Niemcy, Bad Bentheim
... nie ma szkodliwego wpływu na poziom cukru we krwi. Dlatego cukier erytrytolowy ze stewią jest odpowiedni dla osób z cukrzycą oraz dla tych, którzy chcą ograniczyć spożycie cukru. Składniki i zastosowanie Cukier stewiowy składa się w 99% z proszku erytrytolowego, który stanowi nośnik/strukturę kryształową. Pozostały procent to słodzik glikozyd stewiolowy (95% czystości). Ten słodzik erytrytolowy ze stewią jest wolny od cukru, drożdży, glutenu pszennego, soi, mleka, jaj, barwników, aromatów i sztucznych słodzików. Cukier stewiowy można stosować w tej samej dawce (1:1) do...
...Synonimy: Akacetyna 7-O-rutinozyd, Akacyna, Buddleoflawonolozyd, Buddleozyd, Glikozyd Linarigeniny, Linarina Kat. Nr: NST-10-172 CAS: 480-36-4 Czystość: 98% (HPLC) Wzór molekularny: C28H32O14 Masa cząsteczkowa: 592,54...
Szwajcaria, Muri B. Bern
... hiszpańskim migdałem Marcona. Rozróżnia się migdały słodkie i gorzkie. Migdały słodkie nadają się do jedzenia na surowo i są wykorzystywane do słodkich potraw, do dekoracji, jako nadzienie (np. oliwek) lub do produkcji likierów i marcepanu. Migdałów gorzkich nie wolno jeść na surowo. Zawierają one amigdalinę, glikozyd wytwarzający kwas cyjanowodorowy. Mimo to, na specjalnych plantacjach uprawia się migdały gorzkie. Po usunięciu związków kwasu cyjanowodorowego uzyskuje się z nich olej migdałowy gorzki, którym aromatyzuje się likiery i wypieki.
Niemcy, Hamburg
...Lukrecja potrzebuje doświadczenia. Ekstrakt lukrecji uzyskiwany jest z korzenia lukrecji i przeszedł długą drogę, zanim został poddany rafinacji i przetworzeniu przez Norevo zgodnie z indywidualnymi wymaganiami naszych klientów. Przy tym, to, co najlepsze, pozostaje dobrze chronione: jego główną substancją czynną jest glicyryzyna, silnie słodzący glikozyd, który znajduje się w korzeniach. Dzięki swoim właściwościom smakowym, słodzącym i/lub odgorczającym, ekstrakt lukrecji jest stosowany w cukiernictwie, napojach, żywności i produktach farmaceutycznych.
...Ekstrakt z kory wierzby to gorzki, biały, krystaliczny glikozyd. Występuje naturalnie w gałęziach i łodygach Salix babylonica L. Ekstrakt z kory białej wierzby zawiera salicynę, która jest substancją chemiczną podobną do aspiryny (kwasu acetylosalicylowego). W połączeniu z silnymi związkami roślinnymi o działaniu przeciwzapalnym (zwanymi flawonoidami), salicyna jest uważana za odpowiedzialną za...
...Alfa-Arbutyna to biosyntetyczny glikozyd o doskonałych właściwościach rozjaśniających skórę, zapewniający idealny, jednolity koloryt. Jest w stanie skutecznie hamować syntezę melaniny poprzez inhibicję tyrozynazy, co jest osiągalne nawet w bardzo niskich stężeniach. Alfa-Arbutyna wykazuje imponującą inhibicję tyrozynazy i jest dziewięć razy bardziej skuteczna niż Beta-Arbutyna. Bardzo niskie...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play