Niemcy, Bad Bentheim
...) Numer DE glukozy mówi coś o jej zdolności wiązania i słodzenia oraz zależy od stopnia, w jakim zastosowano hydrolizę. Skrobia jest przekształcana w glukozę poprzez hydrolizę. Na skali od 0 do 100, 0 to czysta skrobia, a 100 to czysta glukoza. Im niższy numer, tym wyższa moc wiązania produktu. Im wyższy numer, tym wyższa moc słodzenia. Zastosowanie Glukoza może być wchłaniana bezpośrednio z jelita cienkiego przez krew. Gdy krąży we krwi, glukoza jest wchłaniana do różnych tkanek. To dostarcza energii w yo…...
Hiszpania, Barbatáin (Galar)
NAVAREST to dynamiczna firma specjalizująca się w personalizacji, pakowaniu i dystrybucji cukrów (białego, brązowego, fruktozy...) oraz słodzików dla sektora gastronomicznego i restauracyjnego, a także innych artykułów uzupełniających (ciasteczka, czekoladki, pralinki…) Aby uzyskać więcej informacji i odkryć naszą pełną gamę produktów, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej.
Hiszpania, Cabezo De Torres - Murcia

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play