...Gruboziarnistybulgur to forma łamanego ziarna pszenicy, która pochodzi z starożytnego Bliskiego Wschodu. Ziarna pszenicy, często odmiany durum, są łuskane i przetwarzane w celu usunięcia niewielkiej ilości otrębów.
... często używany w gulaszach, pilafach, zupach oraz jako baza dań głównych. Stosuje się go również jako zamiennik innych zbóż, takich jak ryż czy quinoa, i jest popularny w przygotowywaniu kibbeh oraz podobnych potraw, które wymagają jędrnej tekstury. Bulgurgruboziarnisty ma lekko orzechowy smak i jest doskonałym składnikiem, który dodaje substancji i składników odżywczych do szerokiej gamy potraw.
W Naturell AB uczyniliśmy ekologiczną żywność standardem. Wierzymy w świat, w którym 100% ekologicznych produktów spożywczych jest normą. Jako specjaliści w dziedzinie ekologicznej żywności oferujemy produkty wysokiej jakości. Tak powoli, ale pewnie staliśmy się wiodącą firmą w branży ekologicznych produktów spożywczych. Ale robimy znacznie więcej niż tylko sprzedajemy ekologiczną żywność hurtowo.
Założona w Mardin w 1990 roku, firma İpek Bulgur produkuje Mardin Bulgur, zarejestrowany znak towarowy geograficzny. Firma zdobyła uznanie na rynkach krajowych i międzynarodowych. Produkowany z 100% pszenicy durum, jedną z najważniejszych cech Mardin Bulgur jest jego niezmienny smak i aromat podczas gotowania. Pod marką İpek Bulgur sprzedawane są marki İpek, Tay, Çemeli, Erdoba, Kandahar i Marida.
... trwałością podczas gotowania, ponieważ doskonale wchłania smaki, co skutkuje pysznym posiłkiem. Bulgur to doskonały wybór dla tych, którzy szukają zdrowego i wszechstronnego doświadczenia kulinarnego.
Stwórz swoje wyjątkowe menu i sięgnij po nasz produkt, znany z wysokiej jakości i tureckiej autentyczności. Zdobądź nasz gruby bulgur już teraz i delektuj się unikalną podróżą kulinarną z każdym kęsem...