Włochy, Mesoraca
...Guanciale wieprzowy to kawałek mięsa wieprzowego, który ma chude żyłki mięśniowe z komponentem cennego tłuszczu, różniącym się od słoniny (tłuszcz z grzbietu) i boczku (tłuszcz z brzucha). Konsystencja jest twardsza w porównaniu do boczku, a smak bardziej charakterystyczny. Mięso jest starannie masowane ręcznie i przyprawiane naszymi charakterystycznymi przyprawami. Pozostawia się je do...
Finlandia, Turku
Włochy, Marciano Della Chiana
...Guanciale to wędlina pozyskiwana z policzka świni. Mięso jest masowane solą przez około pięć dni. Po dodaniu pieprzu i papryczki chili, jest aromatyzowane rozmarynem i szałwią, aby nadać mu jeszcze więcej smaku. Dojrzewanie, trwające od 60 do 90 dni, odbywa się w pomieszczeniach o optymalnym klimacie i wilgotności. Jest wykorzystywane w kuchni w różnych przepisach i sosach: makaronie alla carbonara, gricia i amatriciana, aby wymienić te najbardziej znane.
Włochy, Viterbo
...Dojrzewający guanciale, wyprodukowany z najlepszego certyfikowanego włoskiego świeżego mięsa. Idealny do najlepszych makaronów amatriciana, carbonara i gricia. Dojrzewany przez co najmniej 2880 godzin, aby nadać najlepszy smak Twoim potrawom. Unikalny i niezapomniany.
Francja, Pessac
...Kiełbasy, salami, lonza, szynka owcza, szynka kozia, lokalne specjały, guanciale, pancetta, surowa szynka, coppa, szynka z Desulo, dzik, kiełbasa z borowikami, salami cannonau, salami z oliwkami...
Francja, Laissac
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Włochy, Castel Guelfo Di Bologna
... rzemieślniczo. Wędzarnia produkuje szynki, świeżą kiełbasę extra, kiełbasę suszoną, Luganegę, salami z ciotki ferrarese, salami z grilla guelfo, salami wiejskie i grube nostrano, salami typu Milano, węgierskie, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, dojrzewający guanciale, coppa di testa, skwarki, cotechino i zampone, bondiola, cappelli del prete oraz inne specjalności sprzedawane detalicznie, w GDO i gastronomii.
Włochy, Cerreto D'esi
...łopatkę, małe łopatki, guanciale oraz szynkę. Nasze ekologiczne wędliny, produkowane z naturalnych składników, powstają w wyniku rzemieślniczych metod obróbczych, będących owocem pokoleniowych nauk. Nowe laboratorium w naszym zakładzie z certyfikatem CE pozwala nam łączyć tradycję z innowacją, oferując gwarancje sanitarno-epidemiologiczne, nie rezygnując przy tym z prawdziwych smaków.
Włochy, Scario
...Capocollo, Guanciale, Makaron biologiczny, Wino biologiczne, Oliwki, Pasztet, Dżemy, Marmolada, Mastaccioli, Cantucci. Miód rzemieślniczy, Produkty z orkisz, Propolis, Cukierki miodowe, Torroncino panny młodej, Oliwa i mąka konopna, Mąka senatora cappelli, Saragolla, Makaron z orkisz, Amaro Penna, Przyprawy, Szampan, Grappa,...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play