Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sól morski z "boilur beltza", z "boilur usain" oraz składnikami z różnych roślin, takimi jak oliwa i czarna trufla, pakowany w wyniku procesów fizycznych, charakteryzuje się idealną teksturą oraz bardzo przyjemnym zapachem i smakiem "boilur beltza". Jest bardzo smaczny do wszelkiego rodzaju potraw, szczególnie ryb, sałatek, jajek i mięs,...
Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
... lasagni. Dozowanie objętościowe, wyposażone w serwomotor dla jednorodnej porcji.\n o Strefa dozowania sera włoskiego.\n• Z panelu sterującego i za pomocą ekranu dotykowego konfigurujemy prędkości i przyspieszenia każdego taśmociągu, aby osiągnąć pożądany poziom produkcji.\n\nZALETY\n• Zautomatyzowana produkcja dla dużych wolumenów.\n• Wszystkie procesy odbywają się w ograniczonej przestrzeni.\n...
Hiszpania, Totanes
...QUESOS NAVALMORAL S.A., założona w 2005 roku, głównie produkuje ser Manchego z oznaczeniem pochodzenia. Jesteśmy drugim co do wielkości producentem tego znanego hiszpańskiego sera (ponad 1.200.000 kg w 2016 roku). Jakość naszych produktów potwierdzają certyfikaty jakości BRC (poziom AA) oraz IFS (poziom wyższy), a także nagrody (Złoty Medal) zdobyte w międzynarodowym konkursie serów „World Cheese Awards” w latach 2014, 2015 i 2017. Nie używamy ani lizozymu, ani natamycyny, ani żadnych innych dodatków w produkcji naszych serów. Są całkowicie naturalne.
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Ser Quintana półtwardy Mahón-Menorca D.O.P., wytwarzany z surowego mleka krowiego i 100% naturalnych składników, bez konserwantów i dodatków, dojrzewający pod okiem naszego Mistrza Rzemieślnika Serowara oraz Mistrza Rzemieślnika Dojrzewania Serów. Zawsze z poszanowaniem tradycyjnego procesu produkcji sera oraz tysiącletnich praktyk dojrzewania na wyspie Menorca. Z dojrzewaniem od 2 do 5 miesięcy...
Hiszpania, Olmedo-Valladolid
Wybierz rodzaj sera, a my go wymieszamy. Dzięki ciągłemu doradztwu zespołu włoskich technologów, zorganizowaliśmy produkcję w nowoczesny sposób, zachowując jednocześnie smak autentycznej tradycyjnej mozzarelli. Nasz innowacyjny system krojenia pozwala, aby mozzarella dotarła do daty ważności bez zbrylania się. Osiągnęliśmy produkt, który doskonale się topi, ciągnie, rozciąga i rozsmarowuje, z...
Hiszpania, Monturque
... potwierdzenie. Oferujemy również szeroką gamę maszyn i narzędzi dla piekarni i cukierni, wybierając marki z najlepszym stosunkiem jakości do ceny. Niektóre maszyny produkowane przez nas: formownice do kolców, pączków, maszyny pakujące, krajalnice do ciasta, krajalnice do chleba, krajalnice do ciasta francuskiego, podajniki ciasta, dozowniki do sera startego.
Hiszpania, La Seu D'urgell-Lleida
...Cadí, założona w 1915 roku i z siedzibą w Seu d'Urgell, była pierwszą mleczarnią spółdzielczą, która powstała w Hiszpanii i odegrała kluczową rolę w osiedlaniu się i integracji ludności w Pirenejach. Spółdzielnia korzysta z mleka produkowanego przez swoich członków hodowców w regionach Alt Urgell i Cerdanya. Ten obszar wyróżnia się pozyskiwaniem mleka o idealnych cechach do produkcji sera i masła...
Hiszpania, Malagón
... odmiany sera iberyjskiego, najpopularniejszego sera w Hiszpanii: półdojrzewającego, dojrzewającego lub dojrzewającego w oliwie z oliwek extra virgin. Ponadto oferujemy również różne opcje pakowania dla gastronomii i samoobsługi. Dzięki połączeniu najnowszej technologii oraz tradycji i wiedzy naszych profesjonalistów, jesteśmy w stanie zoptymalizować nasze procesy dostaw mleka i produkcji. Z dużą starannością dojrzewamy wszystkie nasze sery w naturalnej piwnicy i stosujemy rygorystyczne kontrole jakości przez cały czas, aby uzyskać wyjątkowy produkt.
...charakteryzowały się niewielką i zróżnicowaną produkcją. Nasza działalność koncentruje się zatem na produkcji sera popularnie znanego jako „Requeixo das Neves” oraz na pozyskiwaniu i pakowaniu miodu, produktów o dużej tradycji w naszej prowincji. Obecnie nasz zespół kierowany jest przez Alejandro Martínez, prezesa spółdzielni, który dorastał, obserwując swoją rodzinę przy produkcji requeixo, ponieważ jego...
Hiszpania, Alaior
... do codziennej produkcji naszych serów. Wytwarzamy i sprzedajemy sery zarówno z mleka surowego, jak i pasteryzowanego w różnych formatach i rozmiarach, oraz o różnych rodzajach dojrzewania. Alcaidús, s.l. produkuje sery najwyższej jakości, chronione nazwą pochodzenia "Mahón-Menorca" od 2008 roku.
Hiszpania, Alcañiz
Dosiqueso, istnieje maszyna do procesu wstępnego prasowania i odwadniania w procesie produkcji sera. Dzięki naszej maszynie możesz uzyskać od 1000 do 2000 serów na godzinę. Może być dostosowana do mniejszych firm oraz osób fizycznych, które mają mały zakład produkcyjny.
... szynki •Kostki seraDo produkcji pizzy •Kanapki itp. •Możliwość produkcji "spersonalizowanych" produktów na życzenie klienta. SERY ROZTAPIAJĄCE I ANALOGICZNE SZEROKA GAMA PRODUKTÓW: RODZAJE: •Tarty ser, do zapiekania i innych zastosowań. •Batoniki kanapkowe w szerokiej gamie. •Bazy z Mozzarelli •Produkty standardowe lub na miarę •Produkcja serów specjalnych.
Hiszpania, Salamanca
GARCÍA FILLOY S.L. to serowarnia założona w 1956 roku w La Fregeneda, miejscowości w prowincji Salamanca; w wyjątkowym otoczeniu, 110 km od miasta, na granicy z Portugalią. Jest to tradycyjna rodzinna firma zajmująca się rzemieślniczą produkcją sera, która potrafiła dostosować się do nowych czasów z pokoleniowym przekazem, nie tracąc przy tym esencji, jakości i smaku; a pod kierownictwem nowego...
Hiszpania, Alcázar De San Juan
GREGORIO DIAZ MIGUEL, S.A. jest firmą rodzinną zajmującą się produkcją i sprzedażą sera Manchego, serów owczych, serów koziej i serów mieszanych. Jesteśmy firmą, która dąży do zaspokojenia potrzeb konsumentów, oferując produkty wysokiej jakości, poprzez zastosowanie tradycyjnej wiedzy oraz najnowocześniejszych technik w produkcji sera.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play