Francja, Mamirolle
...Specjalista będzie dostępny podczas instalacji Twojej maszyny do produkcji sera, aby poprowadzić Cię przez proces, zapewnić jakość produktów i zagwarantować płynne przejście do jej optymalnego użytkowania. Zobowiązujemy się, wraz z naszymi partnerami, do bycia obecnymi na każdym etapie życia Twojego ALBORA, gotowi wspierać Cię w Twoich projektach i odpowiadać na ich rozwój z ekspertyzą i oddaniem.
...Le Metton, mleko odtłuszczone, jest głównie używane do produkcji cancoillotte, sera na bazie mleka krowiego. Dzięki swojemu doświadczeniu w przemyśle spożywczym, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES opracowało w pełni automatyczny młyn do mettonu, integrujący wszystkie etapy projektowania, produkcji, uruchamiania i industrializacji. Zarządzany za pomocą centralnego automatu, w pełni...
Francja, Creissels
...Odwadnianie skrzepu między opróżnieniem zbiornika a formowaniem Ogonek karpia umożliwiający równomierne rozłożenie skrzepu na rozdzielaczu Długość i szerokość dostosowane do technologii serowarskiej Tkanina z włókna poliestrowego Zmienna prędkość Osłona taśmy z bocznym dostępem do czyszczenia na miejscu (NEP)...
Francja, Collégien
...Model PMC-400 umożliwia: - Wykonywanie i nakładanie wszystkich rodzajów ciast miękkich. (pączki, makaroniki, bezy…) - Umieszczanie ciast w formach elastycznych lub sztywnych. (madeleines, financiers…) - Wstrzykiwanie pączków, eklerów… - Nadziewanie makaroników, tart cytrynowych… - Napełnianie słoików, szklanek lub innych pojemników. A także: - Oszczędzanie czasu i komfortu poprzez zmniejszenie uciążliwości powtarzalnych zadań. - Zapewnienie regularnej i jakościowej produkcji.
Francja, LANGEAIS
...Historyczny asortyment opracowany przez Servi Doryl do produkcji serów prasowanych. Wtryskiwane formy i pokrywy zaprojektowane są z kopolimeru polipropylenowego z drobnym kwadratowym wzorem i stożkowymi perforacjami. Różne rozmiary są dostępne w magazynie: modele okrągłe i prostokątne. Typ sera: Wszystkie rodzaje serów prasowanych: Reblochon, Tomme, Tilsiter, Rossiski, St Nectaire... Wymiary: Do 250 mm Waga sera: Od 200g do 5 kg...
Francja, Soreze
... po kilku latach badań, aby znaleźć produkt łatwy w użyciu i przechowywaniu, skuteczny i dobrze zrównoważony. Łączy w sobie zarówno podpuszczkę, jak i fermenty mlekowe niezbędne do produkcji serów świeżych w formie łatwego do manipulacji proszku. Ten ferment i ta podpuszczka umożliwiają również produkcję twarogu. Różnica polega na procesie produkcji, w którym twaróg jest bardziej odsączony niż ser świeży. W rzeczywistości ser świeży, w przeciwieństwie do twarogu. REF:FROPFRAI Skład: Podpuszczka, fermenty mlekowe, chlorek wapnia, substancja pomocnicza maltodekstryna Wyprodukowano w: Francja...
Francja, Thiers
...Materiały: Rączka i ostrze ze stali nierdzewnej Zawiera: nóż i widelec z dwoma zębami Kategoria: Serwis do sera Referencja: 7004 SF Kraj produkcji: Francja Nasze produkty są objęte 10-letnią gwarancją na wszelkie wady produkcyjne przy normalnym użytkowaniu. Zużycie części spowodowane upływem czasu nie jest objęte gwarancją, podobnie jak niewłaściwe użytkowanie lub upadek. Noże należy zwrócić z dowodem zakupu. Aby uniknąć niepotrzebnych wysyłek, można przesłać nam zdjęcie produktu do naprawy na adres kontakt@vauzy-chassangue.com, przedstawimy Państwu wycenę.
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
Francja, Mundolsheim
... między otworem a grubością blachy: Grubości blachy 0,20 do 2,50 mm / 0,50 do 3,00 mm oraz Otwory 0,06 do 4,00 mm / 0,10 do 6,50 mm. Blachy otworowe CONIDUR® to blachy o specjalnym kształcie otworów. Górna i dolna strona blachy otworowej CONIDUR® mają różne właściwości. Specjalny proces produkcji umożliwia uzyskanie najdrobniejszych perforacji w początkowych grubościach blachy, które mogą być wielokrotnością średnicy otworu. Dzięki formowaniu na zimno, blachy otworowe CONIDUR® charakteryzują się bardzo dobrą odpornością na zużycie, którą można jeszcze poprawić poprzez powierzchnię...
Francja, Paris
...CBD Crumble to skoncentrowana forma oleju CBD, która zawiera 80% CBD. Jest wytwarzana z konopi i ma zawartość THC wynoszącą 0%. Oznacza to, że możesz ją stosować bez obaw o psychoaktywne działanie THC. Crumble można używać na różne sposoby, w tym w waporyzacji, w kroplach sublingwalnych (pod język) oraz w potrawach. CBD crumble to forma CBD, która ma konsystencję podobną do pokruszonego sera...
Francja, Montmorot
...Z produkcji wiejskiej w XIX wieku, Morbier był wytwarzany w dwóch etapach: Pierwsza produkcja, pochodząca z dojenia porannego, była pokrywana warstwą popiołu w celu jej konserwacji do czasu wieczornego dojenia, które dawało drugą połowę tego sera. Ta cecha nadawała Morbierowi jego oryginalną prezentację, ...
Francja, Marseille
... do ich karmienia muszą pochodzić z obszaru produkcji Grana Padano. Odtłuszczanie mleka odbywa się naturalnie, poprzez pozostawienie śmietany do opadnięcia na dno podczas odpoczynku surowego mleka. Tylko te koła sera, które spełniają regulacje Konsorcjum, określone w zasadach specyfikacji i które dojrzewały co najmniej 9 miesięcy, będą oznaczone ogniem znakiem Grana Padano. Produkcja Grana Padano stanowi około 22% włoskiej produkcji mleka i około 40% produkcji w swoich regionach.
Francja, Thiais
...Stół do odciekaniu/formowania gładki jest używany do sera mlecznego z rowkami do odprowadzania serwatki, wykonany ze stali nierdzewnej. Jest stosowany do produkcji makaronów świeżych, makaronów mlecznych i makaronów miękkich. Cechy Wymiary (dł.x szer.x wys.): 1920 x 800 x 850 mm Materiał: stal nierdzewna AISI 304...
...nitrilowy i poliuretanowy do kontaktu z żywnością. Oferujemy tkaniny filtracyjne, płótna do sera z lnu i ramii, tkaniny do zastosowań technicznych, płótna do kontaktu z żywnością. Nasze płótna do sera z bawełny i lnu, filtry, płótna i worki do odcieków, płótna do gotowania szynki spożywczej, tekstylia dla mleczarni i serowni oferują wszystkie niezbędne gwarancje dla profesjonalistów z branży spożywczej.
Francja, Aboncourt-Gesincourt
...wprowadzając metton do cancoillotte oraz gruyère de France IGP. Dziś "Pâturages Comtois" jest również producentem cancoillotte. Spółdzielnia serowarska Hauts du Val de Saône przetwarza co roku 35 milionów litrów mleka na sery miękkie i sery twarde prasowane. Spółdzielnia eksportuje 75% swojej produkcji serów miękkich. Jej know-how pozwala na dostarczenie w bardzo krótkim czasie ponad 3 500 ton...
Francja, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Producent serów. Rodzinna firma Chavegrand zbiera mleko od 135 lokalnych producentów mleka krowiego oraz 20 producentów mleka koziego. Specjalizuje się w produkcji serów miękkich, takich jak camemberty, coulommiery i brie. Pracujemy głównie dla marek własnych i produkujemy ponad 8000 ton sera rocznie. Dostosowujemy naszą produkcję do Twoich potrzeb pod względem smaku, kształtu i...
Francja, Marmoutier
Firma KARL SCHNELL projektuje i produkuje maszyny oraz instalacje do przemysłowej obróbki produktów na bazie mięsa lub sera topionego, paszy dla zwierząt, dań cateringowych oraz słodyczy. Asortyment produkcji KARL SCHNELL oferuje pełną gamę produktów dla przemysłu spożywczego, od pojedynczej maszyny po kompletną linię produkcyjną, od przyjęcia surowców po ich porcjowanie: mieszalniki, dojrzewacze...
Francja, Mettray
... nazwiskami w przemyśle spożywczym w sektorach mięsa, ryb, sera, wyrobów cukierniczych, owoców i warzyw, słodyczy oraz dań gotowych. Od ponad 30 lat FILPACK koncentruje się na projektowaniu najlepszych rozwiązań pakowania dla dystrybucji owoców i warzyw. Grupa FILPACK, z siedzibą w 4 lokalizacjach, obejmuje FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, pakowanie dla owoców i warzyw, FILPACK AGRICOLE, produkcję i ochronę upraw oraz TECHNIPAC, projektowanie i drukowanie opakowań.
Francja, Landivisiau
... na placach budowy. A.B.PROCESS INGÉNIERIE działa głównie w sektorach przemysłowym i spożywczym. Przykłady realizacji: robotyzacja paletyzacji i depaletyzacji, wdrożenie systemu transportowego, sortującego i pakującego dla zbiornika, wdrożenie systemu zdejmowania palet i paletyzacji, system dystrybucji mrożonej ryby, wdrożenie demontażówki krążków sera.
Francja, Saligny
Rodzina Lincet, pochodząca z Marne, założyła Fromagerie Lincet w 1895 roku. Kontynuując tradycję mistrzów serowarstwa od pięciu pokoleń, Lincet zapewnia trwałość dziesięciu serów, dostosowując tradycję do nowoczesnych wymogów produkcji. Z siedzibą w wioskach Saligny i Vaudes, w pobliżu Sens i Chaource, Lincet znajduje się w idealnej lokalizacji w sercu regionu, gdzie krzyżują się tradycje...
Francja, Chantrans
FORMPLAST specjalizuje się w produkcji opakowań dla przemysłu spożywczego, a w szczególności w produkcji tacek do sera, mięsa, ryb, produktów mielonych i wędlin.
Francja, Saint-Gély-Du-Fesc
... nawyków, co wymaga czasu i prawdziwego zaangażowania. Wiele osób, które rozpoczęły tę zmianę, zauważa, że doświadczenie „zero odpadów” ostatecznie prowadzi do zmniejszenia budżetu „rodzinnego” przeznaczonego na żywność oraz produkty do czyszczenia i kosmetyki. Debata jest więc otwarta, a w La Palanche nie zamierzamy podejmować decyzji (z wyjątkiem krojenia sera i masła, gdy przygotowujemy Twoje kosze...
Francja, Saint-Malo
A Saint-Malo Intra Muros: Dom Masła. Od 1927 roku, w sercu murów obronnych, w jednym z najstarszych budynków Saint-Malo Intra-Muros, zespół Jean-Yves Bordier zaprasza do dzielenia się swoją pasją do masła i sera! Masło Bordier jest znane na całym świecie. Jean-Yves Bordier jest mistrzem masarskim. To ostatni rzemieślnik, który używa drewnianego mieszadła do produkcji swojego masła. Wytwarza...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play