Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...które spotykamy w Sierra de Huelva. Tak więc, nasza szynka Castro y González "Fusión" będzie topnieć w mgłach Atlantyku przez kolejne 18 miesięcy, zyskując moc i głęboki bukiet. Efekt końcowy to wyjątkowa szynka, odpowiednia tylko dla tych, którzy szukają czegoś innego. SKU:629013 Waga przesyłki:0,25 kg...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Presa Ibérica to kawałek mięsa, który pochodzi z górnej części grzbietu wieprza iberyjskiego, znany ze swojego wyjątkowego smaku i delikatnej tekstury. Ten kawałek jest szczególnie ceniony za doskonałą równowagę między mięsem a tłuszczem, co nadaje mu soczysty smak i gładką teksturę. Idealny do pieczenia lub grillowania, Presa Ibérica jest popularnym wyborem wśród szefów kuchni i miłośników mięsa...
Hiszpania, Alcobendas
...7 warstw na palecie Kolor: Charakterystyczny od różowego do purpurowego. Wygląd: Zewnętrzny: Typowy, zwarty. Po przekrojeniu: Zwartość, marmurkowatość i charakterystyczność. Smak: Mięso o delikatnym smaku. Wewnętrzny tłuszcz jest bardzo aromatyczny i płynny, topniejąc w ustach, zalewając podniebienie niezrównanym smakiem pełnym niuansów, intensywnym i długotrwałym. Zapach: Aromatyczny i delikatny. Tekstura: Gładka i jednorodna. Mało włóknista, bez kleistości ani rozmiękczenia.
Hiszpania, Madrid
...Kawałek, który pochodzi z górnej części grzbietu, z wysokim poziomem marmurkowatości, gładką teksturą i łatwy do obróbki w przygotowaniach.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play