Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Mały kawałek z dolnej części brzucha. Waga około 150 g. "El Secreto Papada" z cerdo ibérico to delikatny i soczysty kawałek wydobyty z dolnej części brzucha cerdo ibérico, wyróżniający się intensywnym smakiem i gładką teksturą. Ten kawałek pochodzi z cerdo ibérico, które ma ponad 10 miesięcy hodowli, waży około 150 gramów i jest idealny do grillowania...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...papryka D.O. z La Vera (Cáceres), marynowana z naturalnymi przyprawami, solą, czosnkiem i oregano. Waga: 0,400 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Maceracja, marynowanie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie. Składniki: Kawałek wieprzowiny iberyjskiej Bellota, papryka D.O. z La Vera, marynowana z naturalnymi przyprawami, solą. Waga: 0,400 kg...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico to wyjątkowy kawałek mięsa pochodzący z wieprzowiny iberyjskiej, rasy rodzimych na Półwyspie Iberyjskim. Ten kawałek charakteryzuje się intensywnym smakiem i soczystą teksturą, dzięki infiltracji tłuszczu w mięśniach świni. Idealny do pieczenia lub grillowania, Mogote Ibérico jest doskonały dla tych, którzy szukają autentycznego doświadczenia kulinarnego pełnego smaku. Jego...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play