Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Villarrubia (cordoba)
Od naszego powstania w 1985 roku, firma doświadczyła znacznego wzrostu, co plasuje nas wśród wiodących przedsiębiorstw w branży produkcji filmów (folii i kompleksów) elastycznych i sztywnych do pakowania żywności dla rynku masowego na poziomie europejskim. Nasza filozofia biznesowa polega na oferowaniu naszym klientom najszerszej gamy spersonalizowanych rozwiązań do pakowania przemysłowego. Dlate...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. to firma z ponad 58-letnim doświadczeniem w branży handlu i dystrybucji świeżych mięs, specjalizująca się w produktach z wieprzowiny iberyjskiej. Od momentu założenia w 1952 roku, firma ta nieprzerwanie angażuje się w innowacje i jakość, dostosowując się do potrzeb rynku i swoich klientów. Nasza ewolucja pozwoliła nam zoptymalizować nasze obiekty i procedur...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. jest firmą rodzinną, która od ponad wieku zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki iberyjskiej oraz innych produktów pochodnych z wieprzowiny iberyjskiej. Firma potrafi połączyć tradycyjne metody z najnowocześniejszą technologią, dostosowując swoje obiekty do wymogów Unii Europejskiej i integrując się w Denominacji Pochodzenia Jamón de Guijuelo od momentu swojego pow...
Hiszpania, Moraleja De Enmedio-Madrid
Grupo Avimosa. Z farmy na Twój stół. Kontrola i jakość na wszystkich etapach produkcji naszych produktów. Produkcja mięsa kurczaka i jajek do spożycia. Fabryka pasz.
Hiszpania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, firma rodzinna z ponad 60-letnim doświadczeniem w produkcji suszonej szynki.\nRęczna produkcja. Specjalizacja w odkostnianiu, suszeniu szynki.\nEksport szynki.
Hiszpania, Riudellots De La Selva
... odniesieniu do naszych produktów posiadamy szeroką gamę referencji pochodzących z bydła, trzody chlewnej, owiec i kóz, takich jak: * Bydło: kalibrowany stek, antrykot, policzki, polędwica, ogon, ossobuco,... * Trzoda chlewna: schab krojony na 5 mm, środek kotleta, golonka, sekret... * Owce i kozy: krojone kotlety, łopatki,... * Produkty przetworzone: hamburgery 100% cielęce, klopsiki, mielone mięso, butifarra,... * Mięsa konfiturowane (4. gama): policzki wieprzowe, golonka wieprzowa, żeberka cielęce, żeberka wieprzowe, nóżki wieprzowe,...
Matadero José Calatayud e Hijos, S.A. to firma z La Rioja, która rozpoczęła swoją działalność ponad 40 lat temu. Jej główną działalnością jest przetwarzanie mięsa drobiowego oraz jego rozbiór. Od samego początku wyróżniała się jakością, obsługą, innowacyjnością oraz rozwojem nowych produktów. Już w XXI wieku, z dążeniem do ciągłego doskonalenia, opracowano 3 nowe linie biznesowe: produkty świeże, ...
JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) to marka stworzona w celu sprzedaży produktów mięsnych pozyskiwanych z czystych świń iberyjskich, obecnie nazywanych 100% Ibericos, o mieszanym pochodzeniu, z hodowli pana José Luisa Pinto-Marabotto Ruiza, hodowanych i tucznych w sposób ekstensywny na własnych farmach, z niezbędnymi zobowiązaniami jakościowymi i przejrzystości w sektorze, w którym obecnie panuje ...
EL Matadero Pla del Ros znajduje się w regionie Solsonès, na granicy z regionem Berguedà. Od swojego powstania zajmuje się ubojem oraz produkcją mięsa wieprzowego, wołowego i końskiego. Pla del Ros rozpoczęło swoją działalność w 2015 roku i należy do Grupy Grau Vila, która obecnie cieszy się dużym uznaniem dzięki swojemu bogatemu doświadczeniu w branży. Firma dysponuje zamkniętym cyklem produkcyjn...
Z siedzibą w Olot (Katalonia) od 1933 roku specjalizujemy się w produkcji wysokiej jakości tradycyjnych hiszpańskich wędlin, a od początku lat 2000. w produkcji wysokiej jakości halal hiszpańskich wędlin.
Hiszpania, Madrid
...Specjalistyczna sprzedaż szynki, łopatki i wędlin iberyjskich marki "IBÉRICO DEL BRILLANTE" i "JAMONIA". Świeże mięso iberyjskie. Kosze i zestawy iberyjskie na Boże Narodzenie. Sierra Extremeña wspólnie z JAMONIA obejmuje cały cykl produkcji, od hodowli świni iberyjskiej w Castuera (Badajoz) aż po tradycyjne przetwarzanie i dojrzewanie w naszym naturalnym suszarni w Estremadurze. Na koniec nasze produkty można kupić w naszych sklepach JAMONIA.
Hiszpania, Guijuelo
... produkt do potrzeb naszych klientów (szynki z kością, szynki bez kości, embutidos, mrożone mięso wieprzowe Iberico oraz ręcznie krojone produkty). Z drugiej strony, FISAN współpracuje z niektórymi z najbardziej prestiżowych szefów kuchni w Hiszpanii, takimi jak Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) czy José Carlos Fuentes (*Michelin) i innymi, którzy...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
... Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, wędzony boczek, Lacón Braseado (Produkt Gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, panceta, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, noga wieprza. Cała nasza produkcja opiera się na doskonałej formule tradycji rodzinnej trwającej ponad 40 lat i cieszy się wciąż dobrą sławą dzięki swojemu aromatowi i smakowi.
Hiszpania, Madrid
Sklep internetowy sprzedający świeże, wysokiej jakości mięso i wędliny. Specjaliści od steków ze starej wołowiny i jagnięciny. Niezawodna dostawa mięsa do domu.
Hiszpania, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Rzeźnia i sala przetwórstwa wieprzowego. Sprzedaje mięso wieprzowe zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Dostawca: mięso, wieprzowina, przetwarzanie, świnie, rzeźnia.
Hiszpania, Valladolid
Castellana de Carnes S.A. to firma zajmująca się produkcją, hodowlą i tuczem, ubojem oraz rozbiórką ŚWIEŻEJ MIĘSA WOŁOWEGO WYSOKIEJ JAKOŚCI. Z tradycjami w hodowli bydła, od początku stawia na mięso wołowe wysokiej jakości, oferując swoje marki własne: Naturitycla, Debuey i Ternera Castellana. Obecnie Castellana de Carnes jest jednym z krajowych liderów w sprzedaży świeżego mięsa wołowego...
Hiszpania, Monzón
...Rzeźnia owiec/koz z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży, sprzedajemy nasze mięso w Huesce, Saragossie i Lleidzie. Dbamy o cały proces śledzenia.
Hiszpania, Aracena
Niño Manuel to firma rodzinna, zajmująca się sprzedażą wszystkich produktów z wieprzowiny iberyjskiej. Znajdujemy się w miejscowości Aracena, w samym sercu Sierra de Aracena i Picos de Aroche (Huelva), co pozwala nam korzystać z doskonałych warunków, aby nasze produkty uzyskały niepowtarzalną i nie do podrobienia jakość. W Niño Manuel nasze produkty iberyjskie są wytwarzane z świń rasy iberyjskie...
Hiszpania, La Coruña
Baestri to marka używana przez firmę Hélix Santa Ana do sprzedaży kawałków mięsa ślimaka z gatunku aspersa maxima. Cechy Podwójne gotowanie (blanszowane) wyczyszczone opakowane próżniowo...
Hiszpania, Higuera La Real-Badajoz
Od 1994 roku, kiedy rozpoczęliśmy działalność jako firma przetwarzająca tłuszcze z wieprzowiny iberyjskiej, w INTEXUR chcieliśmy zachować ducha, z którym powstała, wykorzystując doskonałości, jakie daje nam wieprzowina iberyjska, aby służyć naszym najbardziej wymagającym klientom. Ten duch umożliwił nam stawienie czoła wszystkim wyzwaniom, jakie stawia przed nami dynamika rynku, dlatego postawiliś...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy firmą rodzinną, która produkuje i sprzedaje produkty iberyjskie najwyższej jakości pochodzące z naszej własnej hodowli, kontrolując wszystkie procesy od samego początku. Produkujemy szynki, łopatki, polędwice, wędliny oraz wszelkiego rodzaju produkty pochodzące z wieprzowiny iberyjskiej. Charakteryzuje nas tradycja, staranność i zaangażowanie na każdym etapie wytwarzania produktu końcow...
Hiszpania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Doskonały wybór mięs Wszystkie z nich są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne normy sanitarno-epidemiologiczne, potwierdzone certyfikatem CE. Usługi dostawcze dla przemysłu. Oferujemy mięsa własnej produkcji: - Jagnięcina. - Młode jagnięta i kotlety jagnięce. - Wołowina, koźlęcina, wieprzowina. - Prosięta, różnorodne wędliny. Hurtownia mięs. Magazyn chłodniczy i sala...
Hiszpania, Zafra-Badajoz
Najlepsza szynka z Estremadury. Firma agroprzemysłowa z siedzibą w Estremadurze, zajmująca się produkcją najlepszych szynki iberyjskiej z Estremadury. Najwyższa jakość. Bardzo konkurencyjne ceny. Sprzedaż świń iberyjskich, prosiąt oraz eksport żywych zwierząt. Posiadamy linie produkcyjne oliwy z oliwek, wina, wody mineralnej.
Hiszpania, Riudellots De La Selva-Girona
Rzeźnia i sala przetwórstwa wieprzowego. Sprzedajemy wieprzowinę zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Eksportujemy na całym świecie.
Hiszpania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA stawia na typowe produkty galicyjskie, takie jak tradycyjna kiełbasa i cebulowa, łopatka, boczek, głowa wieprzowa…, ale nie zapomina o bardziej ogólnych produktach, takich jak hamburger, kiełbasa czy criollo, oczywiście z jakością surowców z naszej ziemi oraz z umiejętnościami ekspertów i infrastrukturą technologiczną, która tylko przyczynia się do doskonałości naszych artykułów.
Hiszpania, Cumbres Mayores
FIRMA POŚWIĘCONA SPRZEDAŻY ŚWIEŻEGO MIĘSA WIEPRZOWEGO IBÉRICO, SZYNKI IBÉRICO I WĘDLIN IBÉRICO...
Hiszpania, Terrassa
Liderzy w produkcji świeżych wyrobów mięsnych. Specjaliści w filetowaniu wołowiny i drobiu. Pełna kolekcja produktów na wszystkie potrzeby. Roler Summumm z produktami najwyższej jakości. Szeroki wachlarz specjalności, takich jak Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Produkty zimowe i specjalne na Święta, takie jak Ataditos ExtraTiernos i rellenitos. Produkty sezonowe, takie jak Preparaos barbacoa, ...
Hiszpania, Tudela (navarra)
Leframa to firma rodzinna, która stopniowo rozwija się dzięki dwóm wyraźnym zasadom: ciężkiej pracy i maksymalnej jakości, aby oferować naszym klientom najlepszy produkt. Lubimy naszą pracę i staramy się to przekazać we wszystkich naszych produktach. Nasze produkty: KIEŁBASA ŚWIEŻA, CHISTORRA, KIEŁBASA SUCHA I ŚWIEŻA, LONGANIZA, BACON WĘDZONY, SŁONINA, LOMO ADOBADO, KIEŁBASA BIAŁA, CULARES. Wszyst...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play