Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Wytwarzany ręcznie z Pimentón D.O z La Vera (Cáceres), marynowany w naturalnych przyprawach, soli, czosnku i oregano. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 5-6 miesięcy, charakteryzuje się niezwykłym zapachem i aromatem. Proces produkcji: Maceracja, marynowanie, nadziewanie, suszenie, dojrzewanie, krojenie i pakowanie. Składniki: Łopatka wieprzowa Iberico Bellota, Pimentón D.O z La Vera...
Hiszpania, Guijuelo
FISAN to firma rodzinna z długą historią (założona w 1920 roku, stulecie firmy), która specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji gwiazdkowego produktu hiszpańskiej gastronomii, szynki Iberico Bellota. Oferujemy również wiele innych produktów z wieprzowiny Iberico, takich jak Embutidos (Chorizo, Lomo...) oraz mrożone kawałki (Pluma, Secreto, Presa...). Oferujemy różne formaty, aby dostosować prod...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Guijuelo
Firma Black Pork Sociedad Limitada zajmuje się eksportem 100% jamón ibérico z bellota, zarówno w postaci całych szynków, jak i w plastrach. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Indywidualne opakowanie 100 gramów Cena: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Hiszpania) Termin ważności: 12 miesięcy od daty produkcji 40 jednostek w kartonie (każdy karton ma średnią wagę 6,55 kg) Minimalne zamówienie: 50 ...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play