Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka koziego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 30 dni.
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
...Ser rzemieślniczy wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego i czarnej trufli. Ser o cylindrycznym kształcie. Jego masa jest zwarta i gęsta, lekko elastyczna. Ma kolor kości słoniowej z wiórkami czarnej trufli i delikatnym smakiem trufli. Dojrzewanie 45 dni. Wykazuje nietolerancję na mleko. Wyśmienity z miodem akacjowym z truflą.
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Totanes
...To wspaniały pokarm dla dzieci, ponieważ jest szybciej i łatwiej trawiony, co zapobiega problemom żołądkowo-jelitowym. Ser kozi Campos de Toledo jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego z gór Toledo i Sierra de Madryt, obszarów bogatych w tymianek, jałowiec, wrzos i aromatyczne pastwiska, co sprawia, że nasz ser kozi to wykwintny przysmak dla podniebienia. Produkcja odbywa się przez cały...
Hiszpania, Alcalá La Real (jaen)
Ręczna produkcja serów i produktów mlecznych. Specjalizujemy się w serach twardych, świeżych, półtwardych i dojrzewających z mleka koziego, zarówno z mleka pasteryzowanego, jak i surowego. Oferujemy również ser kozi bez laktozy oraz naturalny jogurt kozi. Nasze produkty wyróżniają się jakością, smakiem i autentycznością, a przez wiele lat były doceniane w prestiżowych konkursach o zasięgu regionalnym, krajowym i międzynarodowym.
Hiszpania, Zamora
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Villamayor De Santiago
Firma rodzinna z długą tradycją w hodowli owiec, z ponad 40-letnim doświadczeniem jako producent serów. Działa obecnie poprzez swoje dwie dywizje w dwóch zakładach w Villamayor de Santiago, Cuenca: SERY i GASTRONOMIA. W tradycyjnej serowarni SANABRIA QUESOS produkowany jest ser Manchego DOP oraz specjalności z mleka owczego, koziego i mieszanki, tak jak robiono to zawsze. W odległości 5 km w...
Produkujemy ekologiczne produkty mleczne pod marką El Cantero de Letur od 1990 roku. Jogurt, kefir, ser, świeże mleko, koktajle, desery mleczne. Wytwarzane z mleka koziego, krowiego i owczego. Produkty wysokiej jakości z certyfikatem ekologicznym. Producent również dla marek własnych. Klienci w dużej dystrybucji i kanale specjalistycznym. Sprzedaż w całej Hiszpanii i eksport. Certyfikaty SHC Ekologiczne, IFS, BRC.
Hiszpania, Burgos
... Santa Gadea koncentrujemy się na produktach ekologicznych z koziego mleka: - Ser (miękki, półtwardy, świeży...). - Jogurt. - Kefir. - Mrożony twaróg. - Mleko kozie UHT o długim terminie przydatności. - Mydła.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play