Włochy, Pasturo
...To miękki biały ser kozi z kwitnącą skórką. Tekstura jest miękka, gładka i kremowa; smak jest przyjemny i delikatny. 100% włoskie mleko. Średnia waga: 0,250 g Minimalne dojrzewanie: 7-10 dni...
Włochy, Martina Franca
...Caprino al Finocchietto Selvatico to serowy produkt niszowy, wytwarzany z mleka koziego i aromatyzowany dzikim fenkułem. Ser ten charakteryzuje się aromatycznym smakiem i miękką konsystencją, co czyni go idealnym do przystawek i aperitifów. Caprino to produkt wysokiej jakości, wytwarzany w ograniczonej ilości i nagrodzony srebrnym medalem na konkursie Alma Caseus. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w tradycji włoskiego serowarstwa.
Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka koziego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 30 dni.
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
...Ser rzemieślniczy wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego i czarnej trufli. Ser o cylindrycznym kształcie. Jego masa jest zwarta i gęsta, lekko elastyczna. Ma kolor kości słoniowej z wiórkami czarnej trufli i delikatnym smakiem trufli. Dojrzewanie 45 dni. Wykazuje nietolerancję na mleko. Wyśmienity z miodem akacjowym z truflą.
Włochy, Fidenza
...Caciotta z mleka koziego, produkowana wyłącznie z mleka pochodzącego z pastwisk Sardynii. Miękka i spójna, o delikatnym i świeżym smaku.
Portugalia, Tortosendo
...Doświadcz unikalnej mieszanki smaków w naszym serze owczym i kozim z papryką. Ten ser łączy bogaty smak mleka owczego i koziego z pikantnym akcentem papryki, tworząc charakterystyczny i niezapomniany profil smakowy. Ser jest dojrzewany do perfekcji, oferując zwartą teksturę i przyjemny aromat. Idealny dla miłośników sera szukających czegoś innego, ten ser jest dowodem na tradycyjne techniki produkcji sera.
Finlandia, Turku
...Ser Bergamino ma jadalną, białą, aksamitną skórkę, z miękką, topniejącą strukturą, wzbogaconą delikatnym smakiem mleka koziego. Składniki Mleko kozie, sól, podpuszczka, Penicillium. Pochodzenie mleka Włochy Wygląd Ser o białym kolorze z jadalną skórką Konsystencja Miękka i gęsta Objętość: 150g (±10%)...
...Mozzarella di Bufala Campana DOP to świeży ser o miękkiej konsystencji, produkowany wyłącznie z mleka bawolego pochodzącego z regionu jego pochodzenia. Mleko bawole ma inną kompozycję niż mleko innych gatunków zwierząt wykorzystywanych do produkcji sera. W rzeczywistości, w przeciwieństwie do mleka krowiego i koziego, jest bogatsze w białko, tłuszcze, a przede wszystkim wapń. Typy i Format Waga: od 25 g do 2 kg TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 18 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 21 DNI Kody: od 1702 do 17...
Włochy, Dorgali
... dojrzewania, oferując doskonałą równowagę między delikatnością a intensywnością. Produkowany wyłącznie z mleka koziego pochodzącego z Ogliastra, regionu znanego z hodowli kóz, ten ser jest hołdem dla jakości i doskonałości sardynskiej. Owalny kształt, gładka i solidna skórka w kolorze od jasnobrązowego do ciemnego oraz niejadalna skórka sprawiają, że Mudosu to wyjątkowy ser, idealny dla tych, którzy szukają unikalnego smaku, pełnego elegancji i wyrafinowania.
...OU A PATE FRAICHE Przykład: Ser kozi, ser świeży po francusku, Petits Suisses, … Cechy: Prostota użycia Regularne odcieknięcie skrzepu Odciek z mleka koziego, mleka krowiego i mleka owczego, mleka sojowego… Kontrola ekstraktu suchego Łatwe czyszczenie, przestrzeganie higieny Nasze torby mogą być oferowane z różnymi opcjami: przejścia na rurki, sznurki, specyficzne otwarcia… są dostosowywane do każdego serowara Wymiary 50x100cm lub wymiary na zamówienie Funkcje Odciek Zawody Mleczarnie – Serowarnie...
Francja, Domptail
... wytwarzane ręcznie. Składa się z szlachetnych składników, na bazie organicznego oleju oliwkowego i bez oleju palmowego. Odpowiednie dla całej rodziny, również dla kobiet w ciąży i karmiących. Waga mydła: 100g Zalecenia dotyczące stosowania: Czyść twarz 1-2 razy w tygodniu tym mydłem. Nawilż mydło z mleka koziego z cynamonem w dłoniach, aż uzyskasz pianę. Delikatnie oczyść twarz tą pianą, a następnie spłucz twarz. Składniki: 20% mleka koziego INCI:...
Grecja, Eleftherio
...Ser kozi to tradycyjny produkt, który obecny jest na greckim 'stole' od czasów starożytnych. Wytwarzany jest z 100% czystego mleka koziego pochodzącego od kóz wypasanych na wolnym powietrzu, które żyją w górach Tesalii, i ma typowy biały kolor. Jest niezwykle bogaty w składniki odżywcze, witaminy, wapń, a także charakteryzuje się unikalnym, bogatym smakiem i przyjemnym, wyraźnym aromatem. Opakowanie Wszystkie nasze produkty dostępne są w: opakowaniach 15 kg, 7 kg, 4 kg, 2 kg, 1 kg, 400 gr, 200 gr, a także w kostkach lub porcjach.
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Totanes
...To wspaniały pokarm dla dzieci, ponieważ jest szybciej i łatwiej trawiony, co zapobiega problemom żołądkowo-jelitowym. Ser kozi Campos de Toledo jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego z gór Toledo i Sierra de Madryt, obszarów bogatych w tymianek, jałowiec, wrzos i aromatyczne pastwiska, co sprawia, że nasz ser kozi to wykwintny przysmak dla podniebienia. Produkcja odbywa się przez cały...
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka specjalizuje się w dojrzewaniu i sprzedaży sera wiejskiego Ossau Iraty. Jednakże, dojrzewa i sprzedaje również ser wiejski z koziego mleka. Sery produkowane są wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Ten ser jest dostępny w opakowaniach 0,500 kg, 1 kg i 2 kg.
Belgia, Nivelles
...Wyprodukowane w Nivelles w Belgii, te sery kozie charakteryzują się niezwykle udaną odmianą mleka koziego oraz smacznymi specjałami serowymi.
Francja, Rungis Cedex
...BUISSON JEST HURTOWNIKIEM SERÓW Z FRANCJI DOSTAWCA SERÓW Z FRANCJI SPRZEDAŻ HURTOWA SERÓW Z FRANCJI SERY Z FRANCJI HURTOWO DYSTRYBUTOR SERÓW Z FRANCJI Ser z koziego mleka Sancerrois SERY FRANCUSKIE HURTOWNIK SERÓW FRANCUSKICH DOSTAWCA SERÓW FRANCUSKICH SPRZEDAŻ HURTOWA SERÓW FRANCUSKICH DYSTRYBUTOR SERÓW FRANCUSKICH...
Turcja, Istanbul
... potrzebami współczesności. Skład: Mieszanka mleka owczego i koziego, zawierająca niewielką ilość mleka w zależności od pory roku. Produkowany z użyciem kultury Shirdan i soli Kemah. Zawiera co najmniej 45% tłuszczu mlecznego w suchej masie. Ser Erzincan Tulum po zakończeniu etapu dojrzewania jest mieszany z koperkiem, migdałami i czarnuszką. Formuje się w małe kulki.
Francja, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, położona w departamencie DEUX-SEVRES, jest rodzinną firmą, która jest zarówno rolnikiem, jak i producentem. Posiadając około 1 600 kóz, jesteśmy w stanie produkować i sprzedawać 60 ton serów z mleka koziego. Jesteśmy producentami serów wiejskich wytwarzanych z mleka kóz z naszej farmy. Możemy produkować twaróg (ser świeży) w wersji surowej, termizowanej lub pasteryzowanej...
....), oferujemy szereg specjalności serowych wzbogaconych ziołami i przyprawami, w tym nasze niezrównane arcydzieło, ser Truffle Cheese Tartufo, wykonany z mleka krowiego lub koziego. Jesteśmy również znani z naszego Pesto Tradizionale i Pesto Piccante. Możesz odkryć naszą pełną ofertę na naszej stronie internetowej. Dodatkowo, możemy pasteryzować na życzenie. Jeśli nie możesz znaleźć tego, czego...
Włochy, Giavera Del Montello
... nowość: świeży ser do smarowania, ser o unikalnym smaku. Sekret smaku serów Nonno Nanni tkwi w starannym wyborze mleka, które jest wysokiej jakości i ma pewne pochodzenie, w poszanowaniu cech mleka podczas obróbki oraz w ciągłej ewolucji technologicznej używanych w produkcji urządzeń. Nonno Nanni oferuje również swoje smaki w świecie makaronu, z Gnocchi, Gnocchi nadziewanymi, Chicche, Chicche przyprawionymi.
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
Jesteśmy w małej wiosce BOSIA, w sercu ALTA LANGA, zaledwie kilka kroków od ALBY, BAROLO i BARBARESCO, wśród ORZECHÓW i WINOROŚLI... Nasza produkcja jest wynikiem PRZEPISÓW, które przekazujemy sobie z POKOLENIA na POKOLENIE, opartych na lokalnym małym hodowli, często przekazywanych ustnie, dotyczących serów produkowanych z mleka mieszankowego lub koziego. Dziś kontynuujemy pracę naszych DZIADKÓW...
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Jesteśmy producentem sera feta z mleka koziego, owczego i krowiego od 1957 roku. Produkujemy w warunkach higienicznych w nowoczesnych zakładach zgodnie z normami TSE, Tureckim Kodeksem Żywnościowym, ISO 9001 i HACCP. Zapraszamy do naszej fabryki.
LACTOVIL to firma o ugruntowanej pozycji w sektorze nabiału w Portugalii, która zajmuje się produkcją i sprzedażą różnych rodzajów serów: Sery z mleka owczego, Sery z mleka koziego, Sery z mleka krowiego, Twaróg owczy. Sery typu plaster, Sery dojrzewające, Sery maślane, Sery pikantne, Sery półtłuste, Sery light, Sery Flamengo, Sery w kulkach, Sery w blokach, Twaróg, Sery mieszane... Z siedzibą w...
Holandia, Alphen
DeJong Cheese produkuje od 1995 roku świeże i miękkie sery na bazie mleka krowiego i koziego. Zgodnie z tradycyjną recepturą wytwarzamy najsmaczniejsze świeże i miękkie sery w różnych smakach i wagach. Oferujemy szeroki asortyment w koncepcjach detalicznych i produktach dla gastronomii, w tym świeże sery śmietankowe i rolady serowe z koziego mleka, ser pokruszony, pyszne sery do smarowania oraz...
Belgia, Halen
... ekstremalnych warunkach. Już od starożytności koza była zwierzęciem domowym, a od tamtej pory produkowano ser z mleka koziego. Dzięki dobrej opiece naszych hodowców kóz oraz dobrze zbilansowanemu procesowi karmienia, CAPRA codziennie otrzymuje mleko najwyższej jakości i udaje nam się wyprodukować ser o wysokiej jakości z delikatnym, kremowym smakiem.
Belgia, Vielsalm
Vasedel to firma z siedzibą w Ardenach, założona w 1987 roku. Specjalizuje się w produkcji świeżego sera na bazie mleka krowiego i koziego. Działająca w Europie i Afryce Północnej, serowarnia Vasedel pozycjonuje się jako producent zdrowych serów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play