Hiszpania, Alcora
...Trufle czarne premium uprawiane w Hiszpanii! Trufla czarna, znana również jako trufla Périgord, stała się bardzo poszukiwaną delikatesą z powodu autentyczności swoich charakterystycznych smaków i aromatów. Jest uznawana za przysmak gourmet w europejskiej kuchni. Jednak na przestrzeni lat jej eksport pozwolił jej dotrzeć do wielu krajów na całym świecie.
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
...Tuber Aestivum Vitt Prima Scelta to letnia trufla doskonałej jakości, nieco gorsza od kategorii Extra pod względem kształtu lub rozmiaru, ale o tym samym charakterystycznym aromacie. Z czarną skórką i jasnym miąższem prążkowanym na biało, te trufle są idealne dla tych, którzy pragną dodać delikatny smak Tuber Aestivum do swoich potraw, nie martwiąc się o perfekcyjną estetykę. Zbierane z terenów firmy lub przez włoskich myśliwych na trufle, oferują doskonały stosunek jakości do ceny, co czyni je świetnym wyborem dla entuzjastów kulinarnych.
Hiszpania, Peñalba, Segorbe
... zwarte, na początku jest szaro-fioletowe, a w dojrzałości brązowo-czarne z białawymi, sterylnymi żyłkami, różowymi odcieniami w kontakcie z powietrzem. Dysponujemy dużą ilością trufli tygodniowo, aby zaopatrzyć zarówno dostawców, restauracje, jak i klientów końcowych. Eksportujemy świeże trufle wysokiej jakości do Europy, Azji i Ameryki.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play