Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. to firma z ponad 58-letnim doświadczeniem w branży handlu i dystrybucji świeżego i mrożonego mięsa wieprzowego iberyjskiego. Od momentu założenia w 1952 roku, firma ta nieprzerwanie angażuje się w innowacje i jakość, dostosowując się do potrzeb rynku i swoich klientów. Nasza ewolucja pozwoliła nam zoptymalizować nasze obiekty i procedury, co zapewnia produk...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do przyprawiania mięsa oraz do przygotowania produktu mięsnego o nazwie "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (kotlet, żebro, polędwica itp.). Format: Słoik 900g, Pojemnik 200g...
Hiszpania, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% rasy iberyjskiej Produkt pochodzący z jednego z dwóch Lomos wieprza iberyjskiego, przyprawiony solą i wysokiej jakości papryką. Jeden z najstarszych i najbardziej cenionych wędlin za jego niepowtarzalny smak, kolor, teksturę i infiltrację. Intensywny smak. Bardzo polecany. Waga: 1 kg do 1,3 kg. Pochodzenie: Salamanca...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Ręczna produkcja wyrobów takich jak: Botillo z Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, szynka dojrzewająca, San Martiños (salchichón), Cecina z udźca, wędzony lacón, boczek, wędzony bekon, braseowany lacón (produkty gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, boczek, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, łapa wieprza.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play