Włochy, Orbassano
...Woda, jaja i semolina z pszenicy durum tworzą idealną mieszankę dla tego kształtu makaronu, charakteryzującego się swoją rurkowatą formą oraz szorstką i rowkowaną powierzchnią. Ta konsystencja została zaprojektowana, aby łapać i zatrzymywać sosy, co czyni ją idealnym połączeniem z bogatymi ragù (sosami mięsnymi).
Włochy, Castellamare
Włochy, MILANO
...Od 1886 roku mamy ważne zadanie: z wielką starannością tworzyć niepowtarzalny makaron, nie idąc na żadne kompromisy w kwestii tradycji. Osiągnięcia, postępy, udoskonalenia towarzyszą naszej historii i pozwalają nam, z każdym dniem coraz bardziej, przynosić na stoły całego świata autentyczną przyjemność z włoskiej kuchni. Historia De Cecco sięga daleko w przeszłość. W 1831 roku, Włochy nie były jeszcze zjednoczone, a Nicola Antonio De Cecco rozpoczyna działalność młynarską w Fara San Martino.
Tunezja, Tunisie
...Kuskus uzyskuje się poprzez aglomerację semoliny z pszenicy durum i wody, która może być drobna, średnia lub gruba. Produkt jest wstępnie gotowany na parze i suszony; semoliny używane są starannie selekcjonowane w zależności od ich cech technicznych i jakościowych. Makaron. Model: Worek plastikowy 25kg...
Włochy, Messina
...To nie jest zwykły makaron pistacjowy, lecz tradycja, która wywodzi się z sycylijskiej pszenicy durum i sprzyjających warunków środowiskowych. Naturalne, powolne suszenie nadaje mu niezrównany smak i aromat. Ręczna produkcja zapewnia autentyczność, a mosiężne formy doskonałe trzymanie podczas gotowania i „przyczepność” do sosów. Tylko sycylijska pszenica i pistacje najwyższej jakości, aby uzyskać unikalny i rozpoznawalny smak, zawsze. Różne formaty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Włochy, Catania
...Makaron wykonany z wysokiej jakości pszenicy durum Russello uprawianej na Sycylii, formowany na brązie i powoli suszony. Opakowanie 500 gramów.
Litwa, Kaunas
...Makaron z pszenicy durum jest ceniony przez konsumentów, którzy cenią wysoką jakość. Makaron z pszenicy durum to produkt wysokiej jakości, zdrowy, który zawiera więcej białka, użytecznych węglowodanów i innych składników odżywczych. Mąka durum charakteryzuje się wysoką zawartością białka, dlatego jest szeroko stosowana w przemyśle makaronowym. Makaron z pszenicy durum nie powoduje przyrostu masy...
Słowenia, Krmelj
...Nasze loki są podobne do makaronu Creste di gallo, co oznacza "grzebień koguta" po włosku. To fascynująca odmiana znana z charakterystycznego kształtu z zakrzywionymi krawędziami i pustym wnętrzem, przypominająca miniaturowe grzebienie kogutów. Wykonany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, ten makaron charakteryzuje się jędrną i żującą teksturą, która doskonale wchłania i podkreśla smaki...
...Makaron Barilla to renomowana marka, która oferuje szeroką gamę produktów makaronowych. Z ponad 140-letnim doświadczeniem, Barilla stała się synonimem wysokiej jakości makaronu na całym świecie. Makaron Barilla jest wytwarzany z najwyższej jakości semoliny z pszenicy durum, która jest starannie wybierana, aby zapewnić doskonały smak i teksturę. Makaron jest tworzony przy użyciu tradycyjnych...
Tunezja, Tunis
...Semolina z pszenicy durum najwyższej jakości. Gotowanie bezpośrednio w piekarniku, nie wymaga wstępnego gotowania. KATEGORIE: Żywność, Makaron, Makaron specjalny Dostępna waga: 250 g Gotowanie: bezpośrednio w piekarniku Waga na karton: 3 kg Wartość energetyczna: 350 kcal Białka: > 10,5 g Węglowodany: < 75 g Tłuszcze: < 2,5 g Wilgotność: < 13 % Zawartość popiołu: < 1,1 %...
Włochy, Ceglie Messapica
...Świeże makaron z semoliny z pszenicy durum w zmodyfikowanej atmosferze.
Włochy, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie to rodzaj krótkiego makaronu przygotowanego z ciasta z semoliny pszenicy durum i wody. Dzięki ich wydłużonemu i zwężającemu się kształtowi są idealne do serwowania prostych i smacznych potraw.
Francja, Paris
...Tagiatelle "czerwone", na bazie ekologicznej semoliny z pszenicy durum, ekologicznego proszku pomidorowego i ekologicznego proszku buraczanego. Tagiatelle "zielone" na bazie ekologicznej semoliny z pszenicy durum i ekologicznego proszku szpinakowego. Tagiatelle "białe" na bazie ekologicznej semoliny z pszenicy durum. Zawiera gluten oraz może zawierać śladowe ilości jajek i soi. Średnie wartości...
Grecja, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Makaron suchy z semoliny, oliwy, sera feta, pomidorów, zielonej papryki. • Premium jakość i najlepszy smak. • 100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itd. • Bogaty w węglowodany. Używamy semoliny z pszenicy durum uprawianej w Peloponezie w Grecji, świeżych jajek z lokalnych farm kontrolowanych oraz pozostałych składników od lokalnych rolników, wyrabianych i suszonych w naszym warsztacie. Wszystkie smaki Morza Śródziemnego w jednym kęsie makaronu.
Włochy, Carmagnola
...Nasza LASAGNE JAJECZNA | N ° 191 jest częścią szerokiego wyboru makaronu ARRIGHI, produkowanego wyłącznie z semoliny pszenicy durum, a w tym przypadku z dodatkiem jajek. Stanowią hołd dla włoskiej TRADYCJI kulinarnej par excellence. Płaskie i pełne ciasto nadaje strukturę potrawie od czasów najstarszych i najsłynniejszych greckich filozofów. Waga: 500g czas gotowania: 40 minut...
Włochy, Sassano
...ŚWIEŻA MAKARON Z SEMOLINY Z PSZENICY DURUM WYCIŚNIĘTY PRZEZ BRĄZOWĄ FORMĘ...
Włochy, Villafranca
...Pennette Trafilate Pasja i tradycja to składniki naszego wielkiego sukcesu, które dają życie autentycznym specjałom Kampanii, regionu znanego z kultury gastronomicznej i przyjemności płynącej z degustacji świeżego, rzemieślniczego makaronu, przygotowanego z całą tradycją dawnych czasów. Proces trafilatury polega na przepuszczeniu ciasta składającego się z mąki semoliny z pszenicy durum i wody...
...Aby mówić o makaronie, potrzebowalibyśmy godzin. To mój pradziadek wprowadził naszą rodzinę w szlachetną sztukę rzemieślniczego wytwarzania makaronu w młynie w Palenie, używając wód rzeki Aventino. Potem nadeszła wojna... Następnie to mój dziadek, w czasach odbudowy Włoch, poświęcił się temu złotu, zrobionemu z semoliny z pszenicy durum, wody i cierpliwości. Nic więcej. A ja chciałbym kontynuować...
Tunezja, Hammam Sousse
...Wszystkie nasze "FUSILLI WARZYWNE" są produkowane zgodnie z tradycją wytwarzania makaronu warzywnego najwyższej jakości, z najlepszej semoliny pszenicy durum importowanej z Kanady. Oferujemy szeroki wybór kształtów "FUSILLI WARZYWNE", wszystkie 100% wyprodukowane w Tunezji, zgodnie z najwyższymi standardami jakości i z użyciem 100% kanadyjskiej semoliny durum. Główny składnik: Pszenica durum...
Austria, Lebring
...Wykonane w 100% z prawdziwej i czystej semoliny z pszenicy durum oraz jajek z wolnego wybiegu Numer artykułu: H-07 Waga: 500 g...
Turcja, Sanliurfa
...TURCJA JEST IDEALNYM RYNKIEM, GDZIE POTENCJALNI KUPUJĄCY MOGĄ ZNALEŹĆ NAPRAWDĘ DOBRE JAKOŚCI MAKARONU, SPAGHETTI I SEMOLINY. NASZE PRODUKTY MAKARONOWE SĄ PRODUKTAMI PIERWSZEJ JAKOŚCI I DOSTARCZAMY MAKARON/SPAGHETTI W 100% Z PSZENICY DURUM. MARKA, KTÓRĄ PROMUJEMY, MA SZEROKĄ SIEĆ KUPUJĄCYCH Z RÓŻNYCH KRAJÓW ŚWIATA. NASZE PRODUKTY SĄ ZAZWYCZAJ PAKOWANE W OPAKOWANIA 500 GR I 5 KG. MOŻEMY RÓWNIEŻ ZAOFEROWAĆ RÓŻNE RODZAJE PRODUKTÓW MAKARONOWYCH Z RÓŻNYMI OPCJAMI PAKOWANIA I ROZMIARU, ZGODNIE Z POTRZEBAMI I ŻĄDANIAMI NASZYCH KLIENTÓW.
Holandia, Rotterdam
...Jagada współpracuje z producentami holenderskiego i tureckiego spaghetti oraz makaronu. Nasze produkty są wytwarzane z 100% semoliny z pszenicy durum pod certyfikatami jakości.
Włochy, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne z pszenicy durum: Jest to makaron produkowany wyłącznie z semoliny pszenicy durum zbieranej na wzgórzach Volterry przez rolników z kooperatywy. Obróbka odbywa się zgodnie z rzemieślniczymi metodami, z użyciem mosiężnych matryc i suszeniem w niskiej temperaturze. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani z ręcznie robionego makaronu.
Włochy, Palagianello
Z lat doświadczeń w usługach importu, eksportu i pośrednictwa dla wielu firm, możemy pozyskiwać i doradzać, a także zająć się niemal wszystkimi produktami spożywczymi, które są potrzebne dla konkretnego biznesu lub osoby prywatnej/sektora. Z tego powodu Soledòr postanowił ograniczyć różnorodność produktów, które można pozyskać, do tylko kilku, z których wszystkie są rzemieślnicze i niezbędne w cod...
Włochy, Fisciano
... jajeczny: Wykonany ze świeżych, wolno biegających jaj i wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, oferujący bogaty smak i złoty kolor. • Makaron nadziewany: Oferujemy pyszny wybór ravioli, tortellini i gnocchi, wszystkie przygotowane z autentycznych i świeżych składników. • Makaron wytwarzany na miedzi: Nasz makaron wytwarzany na miedzi charakteryzuje się unikalną teksturą, która idealnie...
Włochy, San Cono
...maksymalnie 38°, co pozwala na zachowanie właściwości organoleptycznych produktu. Oprócz tradycyjnego makaronu z semoliny pszenicy durum, Pastificio Milazzo produkuje także inne specjały z dodatkiem naturalnych aromatów.
Włochy, San Gavino Monreale
... procesowi rzemieślniczemu, są one łuskane i mielone na kamieniu w naszym młynie, a następnie przekształcane w mąki i semoliny. Produkty, które są duszą naszych sardyńskich i włoskich przepisów, substancją naszej wielkiej tradycji kulinarnej. Jesteśmy w San Gavino Monreale, w prowincji Południowa Sardynia, w sercu Campidano. Równina ta może poszczycić się ważną historią w uprawie zbóż, szafranu DOP i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play