Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. jest firmą rodzinną, która od ponad wieku zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki iberyjskiej oraz innych produktów pochodnych z wieprzowiny iberyjskiej. Firma potrafi połączyć tradycyjne metody z najnowocześniejszą technologią, dostosowując swoje obiekty do wymogów Unii Europejskiej i integrując się w Denominacji Pochodzenia Jamón de Guijuelo od momentu swojego pow...
Francja, Maubeuge
...La Bonne Epice oferuje tę kompletną mieszankę przypraw do produkcji merguez o tradycyjnym smaku Chorizo. Niezależnie od tego, czy jesteś tradycyjną rzeźnią, przemysłowcem zajmującym się przygotowaniem mięs, czy też osobą prywatną, ta mieszanka przypraw zadowoli klientów, którzy będą degustować Twoje merguez na patelni lub na grillu. Odkryj smak chorizo w swoich merguez dzięki tej mieszance! W...
Portugalia, Santarém
...Kiełbasa Painho to tradycyjna portugalska kiełbasa, którą Monte Safira stworzył z precyzją i starannością. Wykonana z najlepszych krajowych mięs, ta kiełbasa jest przyprawiona unikalną mieszanką przypraw, oferując bogaty i wyrazisty smak, który jest zarówno satysfakcjonujący, jak i niezapomniany. Tradycyjny proces wędzenia dodaje charakterystycznego aromatu, co czyni ją pozycją obowiązkową dla...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w przemyśle wędliniarskim, do produkcji nieprzetworzonego cieplnie wyrobu mięsnego określanego jako "chorizo blanco" lub "longaniza blanca", dojrzewającego tradycyjnymi metodami przez co najmniej 30 dni. Format: pudełko 160g, worek 4kg...
...Przyprawa do paelli jest idealna do przygotowania oryginalnej hiszpańskiej paelli z kurczakiem, owocami morza i chorizo. -własna produkcja- Przyprawy wyłącznie dla przemysłu i handlu. Więcej informacji na temat naszych produktów znajdą Państwo na naszej stronie internetowej lub prosimy o kontakt z naszym działem sprzedaży. Zespół HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Francja, Auros
...Rękodzieło domowe, z Pirenejów, w tradycyjnym stylu. Bez konserwantów chemicznych (E ...), i bez alergenów (bez laktozy, bez glutenu). Naturalne jelita. Oferujemy szeroką i oryginalną gamę produktów tematycznych regionalnych. Sausage Béarnais Extra Chudy 100% z Szynki (Wieprze IGP południowy zachód) Sausage z Pirenejów 200g. Nasza klasyka. Sausage Chorizo 200 g. Wygodne. Mały Chorizo Baskijski z Papryką i Papryką Espelette. Sausage z wiórkami Szynki Bayonne. Sausage z orzechami z Périgord. Sausage z Byka (mieszanka wieprzowiny i byka) Sausage po włosku (mozzarella, bazylia, suszone pomidory)...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play