Włochy, MILANO
...Panettone to tradycyjny włoski wypiek bożonarodzeniowy, pochodzący z Mediolanu. Charakteryzuje się wysoką, kopułowatą formą, jest przygotowywany z ciasta drożdżowego, wzbogaconego o kandyzowane owoce, rodzynki i skórkę pomarańczową. Jego przygotowanie wymaga kilku dni na obróbkę i naturalne wyrastanie, co nadaje wypiekowi miękką konsystencję i charakterystyczny smak. Panettone często kojarzy się...
Włochy, Marmirolo
...Mieszanka mąki pszennej typu '1' o niskim stopniu rafinacji, semolina ryżowa, mąka sojowa prażona o wysokiej zdolności absorpcyjnej (mieszanka wchłania ponad 80% wody). Naturalne fermentowanie z zakwasem w mieszance. Idealna do produkcji pizzy rzymskiej, o porowatej, chrupiącej i lekkiej strukturze, o delikatnym smaku, idealna do podkreślenia dodatków i smaku. 10 KG...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play