...solone i obtoczone w sumaku. Pistacja Akbari to najdłuższa odmiana pistacji. Pistacja jest zielona, a jej skórka staje się czerwona, gdy osiąga dojrzałość. Zastosowanie: Pistacje z sumakiem można jeść jako przekąskę lub podczas aperitifu. Aby poczuć całą subtelność i aromaty przyprawy, można również trzymać łupiny pistacji w ustach. Można również znaleźć nasz sumak w ziarnach oraz w proszku, Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Worek: 5 kg Worek: 20 kg...
Francja, Tassin-La-Demi-Lune
...Pistacje posiekane z Iranu, intensywnie zielone pistacje pochodzące z irańskich drzew pistacjowych. Ta pistacja nie zawiera konserwantów ani dodatków. Możesz używać tego orzecha w cukiernictwie, aby dodać smaku, chrupkości i więcej aromatów do swoich deserów. Możesz je również dodać do swoich musli lub granoli, aby uzyskać chrupiącą teksturę! Pistacje powinny mieć żółtawą barwę przechodzącą w ciemnozieloną: im bardziej zielone, tym intensywniejszy ich smak! Te pistacje z Iranu są więc idealne do Twoich kulinarnych kreacji!

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play