Niemcy, Hemer
... orkiszowe, płatki ziemniaczane, mąka amarantusowa, proso, pełne jaja w proszku, olej rzepakowy, jabłko, pietruszka, marchew, pasternak, lubczyk, rozmaryn, ekstrakt z Yucca Schidigera, minerały Składniki analityczne: białko surowe 21%, tłuszcz surowy 9%, włókno surowe 2,3%, popiół surowy 6,3%, wapń 1,5%, fosfor 1,2%...
Belgia, Plombières
... zastąpienia użycia odtłuszczonego mleka w proszku. Ta formuła oparta na odtłuszczonym mleku w proszku i permeacie mlecznym jest szczególnie odpowiednia do produkcji serów. Szanuje również % białka kazeinowego i serwatki z mleka naturalnego. *możliwość dostosowania mieszanek z różnymi % tłuszczu i białka dostępna...
Holandia, Amsterdam
...Organiczne białko serwatkowe w proszku może być używane jako składnik do koktajli białkowych, smoothie, wypieków, batoników energetycznych i nie tylko... Najczęstsze zastosowanie to pakowanie w torby lub kubki do sprzedaży detalicznej.
Niemcy, Beselich
... projektem, wystarczy, że prześlesz nam warstwowy projekt w formacie AI, PDF lub PSD.\nC: Minimalne zamówienie wynosi 10 000 sztuk, im więcej, tym taniej\nD: Podobne próbki są dostępne\n\nDisclaimer:\nWszystkie znaki towarowe i zdjęcia przedstawione tutaj są przykładem naszych możliwości produkcyjnych, nie są na sprzedaż i są własnością ich właścicieli.\n\nDimension: Zgodnie z Twoimi wymaganiami...
Chorwacja, Kutina
...WPC PROTEIN POWDER - Instantanizowane białko serwatkowe w proszku o smaku czekoladowym. Bez dodatku cukru. Słodzone sukralozą. Zawartość białka: na życzenie 40% - 80% Zawiera enzymy (laktaza, alfa-amylaza, proteaza neutralna, lipaza, celulaza). Smaki: Klasyczny (bez smaku), Czekolada, Czekolada-Kokos, Wanilia, Truskawka, Cappuccino, Ciasteczka i Krem, Karmel, Karmel Słony, Cynamon, lub inne na...
Holandia, Den Haag
...Mamy popularne markowe suplementy białkowe dostępne w sprzedaży hurtowej w najlepszych cenach rynkowych. Możemy dostarczać międzynarodowo.
... dekoracji na każdą potrzebę W zależności od Twoich wymagań, opracowujemy odpowiedni topping dla Ciebie i Twojego wymarzonego produktu. Główne składniki to – w zależności od opracowanej dla Ciebie receptury – mleko w proszku, śmietanka do kawy, laktoza lub białko mleka. Zawartość tłuszczu wynosi od zera do 30 procent. Jeśli masz specjalne życzenia, skontaktuj się z nami. Realizujemy również produkty, które spełniają szczególne wymagania. Należą do nich toppingi Clean-Label, bio, bezlaktozowe i granulowane.
Hiszpania, Orkoien-Navarra
... Składniki MĄKA ORKISZOWA*, Nienasycone oleje roślinne i tłuszcze* (słonecznik*, kakao*), Syrop ryżowy*, Czekoladowe chipsy* (cukier trzcinowy*, sproszkowane MLEKO pełne*, masło kakaowe*, emulgator (LECYTYNA SOJOWA*), aromat naturalny ekstrakt waniliowy*), kakao w proszku bez tłuszczu*, JAJKA*, Mąka SOJOWA*, aromat (naturalny ekstrakt waniliowy*) oraz Środek spulchniający (wodorowęglan amonu...
...Chlorella w proszku, nasiona babki, łupiny nasion babki, proszek z trawy jęczmiennej, proszek z mleka owsianego, mąka konopna, białko konopne, proszek z malin, proszek z buraków, proszek ze szpinaku, proszek spiruliny, proszek z trawy pszennej, proszek z jagód acai, proszek z aceroli, proszek z aronii, proszek ashwagandha, proszek z brokułów, proszek camu camu, mąka chia, białko chia, proszek...
Niemcy, Wasserburg Am Inn
... frakcje kazeiny. Poprzez neutralizację kazeiny kwasowej za pomocą roztworów alkalicznych, a następnie ekstruzję, produkowany jest kazeinian. Cechy i korzyści: - Odpowiedni do szerokiego zakresu zastosowań - Stabilny w wysokich temperaturach - Silne właściwości emulgujące - Bardzo dobra rozpuszczalność - Poprawa tekstury - Wysokiej jakości białko odżywcze - Rozpuszczalny przy użyciu roztworu alkalicznego - Kazeina kwasowa nadaje się do produkcji kazeinianu...
Francja, Auch
...Uzyskany przez częściową de lipidację nasion kolendry, ten mikronizowany składnik w postaci proszku to przyprawa pełna niespodzianek. Całkowicie innowacyjny, niskotłuszczowy i wypełniony zapachami oraz smakami, wzbogaca Twoje potrawy i kompozycje kulinarne. Jego profil kwasów tłuszczowych jest wykorzystywany w diecie diabetyków. Białko: 13-20% Celuloza: 25-27% Tłuszcze: 15-20% Wilgotność: maks. 5% Pentosany: 8%...
Węgry, Celldömölk
...Instantne pełne mleko w proszku Wilgotność: maks. 2,5% Laktoza: min. 36,0% Tłuszcz: min. 26,0% Białko: min. 24,0% Popiół: maks. 7,0% Wskaźnik rozpuszczalności: maks. 1,0 Kwasowość tytrowalna: maks. 0,15 Kolor: Kremowy/Biały Smak: Przyjemny Liczba bakterii ogólna: maks. 50000 cfu/g Koliformy: maks. 10 cfu/g Staphylococcus: maks. 10 cfu/g Salmonella: Negatywna E. Coli: maks. 10 cfu/g S. Aureus: maks. 10 cfu/g Drożdże i pleśnie: maks. 250 cfu/g Osad dysku: (/25g) Dysk 2 maks. Białko: > 24% Wilgotność: > 5% Tłuszcz: > 26% Popiół: < 6,5%...
... nie tylko zmniejsza spożycie cholesterolu i tłuszczów nasyconych, ale także osiąga zrównoważony bilans odżywczy. Zawartość kwasów tłuszczowych nienasyconych w proszku białkowym z pestek dyni jest stosunkowo wysoka, wynosi aż 77,073%. Pestki dyni zawierają również pewną ilość białka z pąków pestek dyni. Proszek białkowy z pestek dyni jest również bogaty w kwas oleinowy sojowy, który może odżywiać...
Holandia, Zwiggelte
...Ilość na porcję% Wartość dzienna* Kalorie: 240 Całkowita zawartość tłuszczu, g: 810% Tłuszcz nasycony, g: 1.58% Tłuszcz trans, g: 0 Cholesterol, mg: 103% Sód, mg: 2009% Całkowite węglowodany, g: 3312% Błonnik pokarmowy, g: 27% Całkowite cukry, g: 12 Cukry dodane, g: 1123% Białko, g: 816%...
Niemcy, Huglfing
...Białka roślinne Dostępne jakości: Różne wysokiej jakości białka roślinne w proszku Obszary zastosowania: Do przemysłowej produkcji suplementów diety i żywności, napojów, kosmetyków, sportu, karmy dla zwierząt i pasz. Kontrola jakości: Własne laboratorium i magazyn Bardzo wysoka jakość i bezpieczeństwo, zapewnione przez konsekwentną i intensywną kontrolę naszych surowców. To nasze zobowiązanie, za które odpowiadamy naszym CERTYFIKATEM JAKOŚCI APLANTIS. Eksperci ds. żywności / Doradztwo / Kontrola przepisów prawnych...
Niemcy, Koblenz
...Czyste roślinne białka w proszku są obecnie na topie. I to nie tylko wśród wegan, ale także wśród osób jedzących różnorodnie. Dlatego wprowadziliśmy do oferty czyste roślinne białko ryżowe w wersji bio – całkowicie bez substancji smakowych i konserwujących. Tłuszcz: 3,5 g Błonnik: 3,9 g...
Francja, Issou
...stanowi dobre źródło potasu i błonnika, a także dostarcza cztery gramy białka na 100 gramów. Składniki Białka grochu i ryżu Kakao w proszku Aromat kakao Sukraloza Witamina B12 Aby schudnąć: używaj jej jako zamiennika posiłku lub jako przekąski.
Austria, Königsdorf
...Natychmiastowy proszek pełnotłustego mleka w proszku Wilgotność 2,5% max Laktoza 36,0% min Tłuszcz 26,0% min Białko; 24,0% min Popiół 7,0% max Wskaźnik rozpuszczalności 1,0 max Kwasowość tytrowalna 0,15 max Kolor Kremowy/Biały Smak Przyjemny Liczba bakterii w standardowej próbce 50000 cfu/g max Coliformy 10 cfu/g max Staphylococcus 10 cfu/g max Salmonella Negatywna E. Coli 10 cfu/g max S. Aureus 10 cfu/g max Drożdże i pleśnie 250 cfu/g max Osad Dysk (/25g)Dysk 2 max Białko:> 24% Wilgotność:>5% Tłuszcz:> 26% Laktoza:ok. 38% Popiół:< 6,5%...
...Felicia Adult Salmon jest wzbogacona o wysokie poziomy glukozaminy i chondroityny. Dodatkowo, połączenie naturalnych kwasów tłuszczowych Omega 3 i 6 wspiera wzrost żywej, jedwabistej i lśniącej sierści, a także przyczynia się do ochrony zdrowej skóry. SKŁADNIKI Białko łososia w proszku (32%), ryż Baldo, kukurydza, olej łososiowy, groch, mączka z anchois, suszone drożdże piwne, tłuszcz z anchois...
Włochy, Reggio Emilia
... i zdemineralizowana. W tej kategorii prezentujemy również pełną gamę białek pochodzących z serwatki i mleka, w tym: skoncentrowane białka serwatkowe Wpc (Whey Protein Concentrate), skoncentrowane białka mleka Mpc (Milk Protein Concentrate) oraz różne typy kazeinianów uzyskiwanych z soli sodu, wapnia i potasu.
Francja, Carpiquet
...Helitein® to ekstrakt ze ślimaka bogaty w białko i aminokwasy. Ten naturalny składnik, łatwy do strawienia, jest idealny do produkcji suplementów diety (w kapsułkach, tabletkach lub proszku) lub żywności funkcjonalnej. Ekstrakt ten wspomaga rozwój mięśni, przyspiesza regenerację po wysiłku fizycznym oraz wspiera dietę białkową lub bogatą w białko.
Niemcy, Versmold
...Laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, pełnotłuste mleko w proszku, słodki proszek serwatkowy, białko mleka, kazeina itp. Minimalne zamówienie pełne palety Dostawa na paletach H1 możliwa...
Pasujące produkty
Mleko w proszku
Mleko w proszku
Inne Produkty
Deksroza
Deksroza
Francja, Objat
...Składniki: 29,20% czekolady gorzkiej 66%, 29,20% czekolady mlecznej 38%, 18,25% czekolady gorzkiej 99% (kakao, cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, imbir, cynamon), kakao w proszku, cukier puder. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2044Kj, 492Kcal, tłuszcze 37g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g, węglowodany 33g, w tym cukry 33g, białko 6,7g, sól 0,01g.
Irlandia, Co Dublin
...Dostarcza 24 g białka serwatkowego, aby wspierać wzrost mięśni. Po treningu twoje ciało wykorzystuje białko do naprawy i odbudowy włókien mięśniowych. Każda pyszna porcja zawiera 24 g wysokiej jakości białka serwatkowego, aby wspierać wzrost mięśni oraz 5,5 g naturalnie występujących BCAA.
Turcja, Izmir
...KITTYLIFE Karma dla dorosłych kotów sterylizowanych z łososiem - Kurczak - Opcje 2 - 15kg - Białko łososiowe (35%), kukurydza, białko zwierzęce w proszku (10%), olej łososiowy, ryż, mączka z anchois (5%), błonnik grochowy, proszek lignocelulozowy, mączka z kryla, drożdże browarnicze, suszona pulpa cukrowa, proszek serwatkowy, hydrolizowane białko łososiowe, substancja smakowa, witaminy i minerały...
Włochy, Acerra
...odtłuszczone kakao w proszku, stabilizatory: E340ii, E452i, kawa rozpuszczalna, aromaty, emulgator: E471, środek przeciwzbrylający: E341iii, sól. PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADY SOI, ORZECHÓW, JAJ. INFORMACJE ŻYWIENIOWE (wartości średnie na 100g)  ENERGIA 1935 kJ / 460 kcal  TŁUSZCZE 16 g    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g  WĘGLOWODANY 71 g    w tym cukry 46 g  BIAŁKO 7,6 g  SÓL 0,49 g N.B. KAPSUŁKI KAWY CORTESE KOMATYBILNE Z DOLCE GUSTO SĄ PAKOWANE W TORBY ZAWIERAJĄCE 10 KAPSUŁEK. ROZPUSZCZALNY W: BISCOTTORO...
Belgia, Namur
...Składniki: Cukier, kakao 25%, skrobia naturalna, dekstroza, mleko w proszku pełne, sól, guma guar [E412], guma ksantanowa [E415], aromat bananowy. Alergeny: Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, orzechów i naturalnych siarczynów z powodu obecności w strefie. Wybór: Torebka - 500 g Energia: 406 Kcal / 1716 Kj Elementy odżywcze: Na 100g Tłuszcz: 6,9g W tym nasycone: 4,5g Węglowodany: 79,8g W tym cukry: 54,2g Białko: 6,1g Sól: 0,41g...
Szwajcaria, Gossau
...Napełnianie proszkiem, napełnianie żywności, przyprawy, mieszanki przyprawowe, białko, proszek Napełnianie proszkiem, wszystko w jednym miejscu. Jako producent smacznych produktów spożywczych jesteśmy również idealnym zleceniobiorcą od etapu rozwoju po komisjonowanie. Przejmiemy dla Ciebie wszystkie etapy procesu produkcji.
Niemcy, Gelsenkirchen
... (sojowy i/lub rzepakowy) oraz olej palmowy (olej palmowy i/lub frakcjonowany olej palmowy), przyprawy [maltodekstryna kukurydziana, cukier, kwas cytrynowy, chlorek potasu, mąka ryżowa, sól, glutaminian sodu, naturalne i sztuczne aromaty (maltodekstryna kukurydziana, ekstrakt drożdżowy, glutaminian sodu, inozynian disodowy i guanylan, skrobia ziemniaczana, guma arabska), hydrolizowane białko sojowe, cebula w proszku, ekstrakty przypraw (w tym czerwone chili), wodorowęglan sodu, barwniki, inozynian disodowy i guanylan.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play