Ukraina, Dnipro
...Opakowanie retortowe to miękkie opakowanie żywności, które stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnych puszek podczas produkcji żywności konserwowej. Stosuje się je do: produkty wymagające sterylizacji, takie jak: kaszki, gulasze, konserwy, zupy, sosy, żywność dla niemowląt (puree warzywne i owocowe, zupy, makarony, a także płatki, mięso, pasztet), pasza dla zwierząt. Szybkie przygotowanie to główna zaleta takich potraw.
Francja, Brunoy
... osiąga dojrzałość, pęka i zrzuca skorupę, w której znajduje się gałka muszkatołowa. Ta skorupa jest następnie suszona przez dwa miesiące na słońcu, a następnie łamana, aby wydobyć skarb muszkatołowca: gałkę muszkatołową. Gałka muszkatołowa z Madagaskaru to przyprawa o rzadkiej jakości i wrażliwości, którą należy dodać na sam koniec gotowania, ponieważ nie znosi wysokiej temperatury. Gałka muszkatołowa doskonale wzbogaci Twoje sosy beszamelowe, zapiekanki, puree, a nawet dania duszone. Waga: 250 g Ilość: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg...
Francja, Moringhem
...Składniki: pasta daktylowa*, puree z orzechów laskowych*, orzechy włoskie*, pistacje*, rodzynki*, proszek kakaowy*, spirulina** (3,6%), sól* Energia: 419,32 kcal / 1745 kJ Białko: 11,3 g Tłuszcz: 18,63 g Węglowodany: 44,66 g (w tym 38,11 g cukrów) Sól: 0,128 g...
Belgia, Lot
...Maszyna Napełniająca: Maszyna Napełniająca Tłokowa Automatyczna i oszczędna Napędzana silnikiem serwo Pomiar napełniania płynnych lub gęstych produktów, Z lub bez kawałków: zupa, terrina, mus, musztarda, puree, sos, beszamel...
Francja, Arles
Gourmet Provence to grupa współpracy, która powstała w 2018 roku z inicjatywy Corine Marmotan oraz 3 szefów przedsiębiorstw rzemieślniczych, mająca na celu rozwój sprzedaży we Francji, w Europie oraz na rynkach eksportowych. Rosnące zapotrzebowanie naszych klientów na szerszą gamę produktów gourmet, w połączeniu z naszym pragnieniem promowania Morza Śródziemnego, w tym Prowansji, z przyjemnością ...
...Nasze syropy koktajlowe o smaku czekoladowym i truskawkowym, produkowane pod naszą marką, dostępne są w butelkach szklanych o pojemności 750 ml. Produkujemy około 55 różnych rodzajów syropów koktajlowych i owocowych. Oprócz tego oferujemy również różne rodzaje puree oraz sosów. Aby uzyskać szczegółowe informacje o naszych produktach lub abyśmy mogli wyprodukować coś pod Twoją markę, skontaktuj się z nami.
Litwa, Kaunas
...syrop glukozowy, glicerol, tłuszcz, sok, aromat słodowy, wino, koncentrat mleka, śmietana, ocet, puree, czekolada, masa kakaowa, piwo, alkohol, brandy, spirytus. - Ładunki chemiczne w cysternach: neutralne i niebezpieczne chemikalia ADR, surowy olej roślinny, tłuszcz zwierzęcy, olej rybny, nawozy, biodiesel, RME, etanol, glicerol, melasa, olej mineralny, olej opałowy, olej używany, poliol...
Francja, Douvres La Delivrande
...Zawiera 60% masła shea i ma 6% nadmiaru tłuszczu. Jest szczególnie polecane osobom z alergiami, kobietom w ciąży i dzieciom. Jest również wegańskie. SKŁAD Wszystkie te składniki pochodzą z rolnictwa ekologicznego lub są w 100% naturalne. Składnik przed saponifikacją: olej kokosowy*, masło shea*, olej rycynowy*, woda, soda, olej morelowy*, puree bananowe*, glina biała. ZALECENIA DOTYCZĄCE UŻYTKOWANIA: Nałożyć na mokre ciało, wmasować, a następnie dokładnie spłukać. Waga: 100g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Suszone grzyby to idealny dodatek na każdą okazję. W przeciwieństwie do świeżych grzybów, suszona i zmielona mieszanka nie wymaga przechowywania w lodówce ani zamrażarce. Wystarczy hermetycznie zamknięty pojemnik, który nie pozwoli, aby intensywny, grzybowy smak zniknął. Im drobniejsza frakcja, tym smaczniejsze będą zupy i sosy puree. Zastosowanie Zupy, sosy, marynaty, dania mięsne, drób i dziczyzna. Smak wyraźny grzybowy smak Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 45 Tłuszcze (g / 100g)… 1,5 Węglowodany (g / 100g)… 23 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 290...
Francja, La Seauve Sur Semene
...Bez aromatów i barwników, ich naturalne nadzienie na bazie puree z malin przypomni Ci smak dzieciństwa, zachowując jednocześnie chrupiącą konsystencję ciasteczka! Składniki: Mąka ryżowa, syrop glukozowy, puree z malin 17%, mąka kukurydziana, cukier trzcinowy, mąka ryżowa pełnoziarnista, sok cytrynowy zagęszczony, żelujący: Pektina Ślady: Soja, Mleko, Orzechy, Orzeszki ziemne...
Francja, Saint Ouen L'aumône
...Banany plantain zazwyczaj przygotowuje się smażone lub w postaci puree. Bogate w węglowodany, są niezwykle pożywne, ale są także prawdziwym źródłem witamin.
Ukraina, Kyiv
... giganta w Minnesocie. Dania z grochem są różnorodne: zupy, kasze, puree, puddingi, nadzienia do ciast i wiele więcej. Dodaj go również do swojej diety! Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z naszym menedżerem.
Francja, Gennevilliers
...Purée z chili o gładkiej teksturze, jaką oferujemy, staje się rzadkością, ponieważ wymaga starannego przygotowania, aby usunąć liczne nasiona. A jednak, jaki to przysmak dla miłośników pikantnych nut! To tradycyjny wyrób rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood. Purée z chili ekstra ostre, 100% naturalne, bez barwników i konserwantów, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Składniki: świeże chili 97%, olej 1%, ocet 1%, sól 1% Dominujący smak: bardzo ostry Tekstura: gładka, bez nasion Zalecenie do degustacji: doskonale komponuje się z daniami słonymi.
Francja, Paris
MAXIFRITES jest hurtownią produktów spożywczych na bazie ziemniaków. Oferujemy szeroki asortyment produktów: świeżych frytek wstępnie smażonych, frytek mrożonych i wstępnie smażonych, specjalności ziemniaczanych mrożonych i wstępnie smażonych (ziemniaki smażone, rissolées, paryskie, ze skórką lub bez), specjalności puree mrożonych i wstępnie smażonych (ziemniaki w kształcie kulek, ziemniaki noiset...
Francja, Plaisir
... (ser świeży, topiony, mleko skondensowane...) Dania gotowe (zupy, sosy, puree, majonez, olej...) Produkty kosmetyczne (żele, kremy...) Podgrzewanie, chłodzenie, krystalizacja, pasteryzacja, sterylizacja Dostawca: Waukesha Cherry-Burrell...
Włochy, Toscanella Di Dozza
Cantine Brusa Spa, obecnie Brusa 1888, to włoska firma specjalizująca się w pochodnych winogron i innych składnikach owocowych. W 2018 roku firma zakończyła działalność winiarską, aby skupić się wyłącznie na przetwarzaniu pochodnych winogron. Portfolio firmy obejmuje: -koncentrat soku z winogron białych/czerwonych, -sok z winogron NFC, -cukier winogronowy, -must gotowany (używany w pr...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...Piec przez 15-20 minut, aż cordon bleus będą ładnie złociste. Podawaj na gorąco z puree.
Austria, Vienna
...Olej truflowy to delikatny i aromatyczny olej przyprawowy. Wykonany jest z wysokiej jakości oliwy z oliwek tłoczonej na zimno od Primadonna. Olej truflowy szczególnie nadaje się do wzbogacania risotto i makaronu, carpaccio, jajecznicy, serów, puree ziemniaczanego, sosów śmietanowych / lekkich sosów, jajecznicy / jaj smażonych, jajek na miękko / jajek w koszulce / jajek onsen oraz szynki. Zawartość: 150 do 750 ml Smak: oryginalna czarna trufla Smak dzięki naturalnym plasterkom trufli, z delikatnym smakiem oliwy.
Niemcy, Bad Blankenburg
...>> wielofunkcyjny blender ręczny – miksowanie, siekanie, purée >> wysokiej jakości ostrze ze stali nierdzewnej >> nasadka do blendera z innowacyjną osłoną przeciwpryskową >> 2 prędkości w tym tryb turbo >> W zestawie 800 ml kubek, nasadka do ubijania, uchwyt na ścianę >> W zestawie nasadka do siekania 500 ml >> Trzonek miksujący z wysokiej jakości stali nierdzewnej >> wysokiej jakości i trwały silnik DC >> mocny maksymalnie 750 watów...
... oferta obejmuje truskawki, morele, figi, brzoskwinie, wiśnie, nasiona granatu, śliwki, dzikie truskawki, maliny, morwy, jeżyny, pomarańcze, pomidory, por, cebulę, kalafior, jarmuż, brokuły, paprykę, szpinak, które mogą być produkowane w formie całej, połówkowej, kostki, plasterków, puree w wersji kalibrowanej i niekalibrowanej. Chcielibyśmy rozszerzyć nasze portfolio klientów o wiarygodnych...
Włochy, Trento
...Wszechstronność Sosu Bruna jest całkowita: można go podawać z pieczeniami, duszonymi potrawami i innymi daniami, takimi jak dziczyzna, mięsa czerwone i białe, tagliatelle, warzywa, puree. Dodany w trakcie gotowania doskonale nadaje się również do przyprawiania gulaszy i mięs duszonych. Rozpuść 35 g produktu w ½ litra zimnej wody i doprowadź do wrzenia, ciągle mieszając na umiarkowanym ogniu...
...Gotowane greckie ciecierzyce w proszku to doskonała alternatywa do szybkiego przygotowania posiłku. Możemy je mieć w naszej spiżarni i używać w każdej chwili. Hummus z ciecierzycy mieszamy 50g proszku z 200 ml gorącej wody oraz składnikami według własnego wyboru i otrzymujemy najdelikatniejsze puree.
...Papryka Espelette AOP '(Capsicum Annuum Gorria)' w postaci proszku. Słoik 50 gramów Worki 250 g, 1 kg i 5 kg dla przemysłu spożywczego. Puree z papryki Espelette Słoik 90 gramów Puszka 1 kg Puszka 4 kg...
...Maliny, borówki, truskawki, kwaśne wiśnie, morele, brzoskwinie, jabłka, czarne porzeczki. Kurki, borowiki. W zależności od produktu: świeże, mrożone, liofilizowane, suszone na powietrzu, puree.
Pasujące produkty
Owoce - Jagody i Grzyby
Owoce - Jagody i Grzyby
Terytorium ragusańskie posiada wiele firm produkujących surowce organiczne o wysokiej jakości i jest jednym z najbogatszych obszarów w regionie, oferując przede wszystkim wina najwyższej jakości, pistacje oraz caponatę sycylijską. Celem tej młodej firmy, założonej w sierpniu 2015 roku, jest eksportowanie typowych produktów sycylijskich do innych regionów Włoch. Poprzez stronę cibotipicosiciliano.c...
Belgia, Braine L'alleud
...Nasze Pierwsze Łyżeczki do Karmienia Explora zostały zaprojektowane, aby umożliwić dziecku naukę jedzenia łyżką. Pierwsze Łyżeczki do Karmienia mają miękki i elastyczny koniec, który delikatnie kładzie jedzenie na języku dziecka, pomagając mu jeść pełnymi łyżkami podczas odkrywania pierwszych musów owocowych lub puree. Zawiera: 2 Łyżeczki do Posiłków Zestaw 2 łyżeczek idealnych do musów i puree...
Francja, Domjean
...Glaż pur owocowy na bazie purée z marakui. Żelowany z użyciem pektyny owocowej. Zalety: Blask i stabilna tekstura podczas mrożenia i rozmrażania. Do deserów, musów, bawarskich i lodów. Zastosowania: Gotowy do użycia, rozpuścić w temperaturze 45° / 50°C w kąpieli wodnej. Wlać na zamrożony deser (bez szronu) lub wygładzić jednym ruchem łopatki. Przechowywanie: W oryginalnym, dobrze zamkniętym opakowaniu, w miejscu chronionym przed światłem, ciepłem i wilgocią (w temperaturze od 4° do 20° C). Wrażliwy na intensywne zapachy. Spożyć w ciągu 3 tygodni po otwarciu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play