Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowani, aby kontynuować tę przygodę, dwaj bracia Gérard i Guy dołączają do rodziny odpowiednio w 1979 i 1985 roku, po skorzystaniu z nauk najlepszych mistrzów krajowych w zawodzie.
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Belgia, Groot-Bijgaarden
Oferujemy naszym klientom szeroki, ale wyrafinowany wybór około 5000 starannie wyselekcjonowanych delikatesów, artykułów cateringowych, specjalności z kiszonej kapusty i serów.
Włochy, Caltrano
...Salumificio Sant'orso znajduje się w Calltreno w prowincji Vicenza, u stóp płaskowyżu Asiago. Produkujemy kiełbasy bez GMO, bez produktów mlecznych, bez glutenu, bez alergenów. Nasza produkcja obejmuje pełną gamę kiełbas słodkich i pikantnych, a także szeroki wybór surowych i gotowanych boczków, wszystkie formowane dla lepszej wydajności podczas użycia. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.salumisantorso.it...
Belgia, Diest
Drób i specjały, zimne przygotowania, duża zwierzyna, mała zwierzyna.
Belgia, Veurne
Ter Beke to innowacyjna belgijska grupa zajmująca się świeżą żywnością, która oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości produktów spożywczych oraz związanych z nimi usług w wielu krajach europejskich. Dziś specjalizujemy się głównie w produkcji i sprzedaży wędlin oraz świeżych dań gotowych z 7 zakładów przemysłowych w Belgii i Holandii. W Ter Beke pracuje około 1.650 pracowników. Ter Beke jest notowana na Euronext Bruksela od 1986 roku i w 2014 roku osiągnęła przychody w wysokości 399,7 miliona EUR.
Francja, Captieux
...Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Hiszpania, St Pere de Riudebitlles
W Casa Boix wybieramy najlepsze mięsa i realizujemy ograniczoną produkcję, aby zachować jakość i powolne tempo procesów. W ten sposób gwarantujemy naturalne i autentyczne wytwarzanie, jak to robiono dawniej. Efekt: produkty delikatne, smaczne i o niezrównanym bukiecie, które są odpowiednie dla wszystkich, ponieważ nie zawierają glutenu ani laktozy.
Niemcy, Bielefeld
B2B-Intertrade GmbH to uznany, kompetentny partner handlowy. Główną kompetencją firmy jest handel wysokiej jakości produktami mleczarskimi, mięsem, świeżymi owocami i warzywami + konserwami.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Hiszpania, Alhama De Murcia
...Marka spożywcza ElPozo od ponad 60 lat oferuje milionom konsumentów zaufanie i jakość, które odzwierciedlają troskę firmy o opracowanie szerokiej gamy zdrowych i przyjemnych produktów, które jednocześnie łatwo się przygotowuje i spożywa. Firma prowadzi segment "Zdrowie" w odniesieniu do mięsa i posiada specjalne linie produktów dla tych, którzy oprócz tradycyjnych artykułów, dbają również o szczególną dietę.
Holandia, Waddinxveen
... piękniejsze. I to właśnie jest sedno naszej działalności. Beef Exclusief to nie „zwykły sklep internetowy z ekskluzywnym mięsem, sosami i grillami”, to koncept. Staramy się nie tylko sprzedawać produkty, ale także przekazywać uczucie, doświadczenie. Nie tylko nasze, ale także innych, którzy dzielą naszą pasję. Oczywiście możemy wysłać zamówione przez Państwa mięso, starannie zapakowane i w ciągu jednego dnia, ale czyż nie byłoby znacznie przyjemniej odebrać je w sobotę na miejscu i zobaczyć, co tego dnia grilluje się lub wędzi?
Hiszpania, Pozuelo De Alarcon
Firma VELMAZARA SL zajmuje się dystrybucją oraz wielofunkcyjnym magazynowaniem produktów z różnych sektorów spożywczych w Hiszpanii i Europie. Sektor spożywczy, w którym firma prowadzi swoją działalność, obejmuje hurtowników, dystrybutorów, pakowanie, transport oraz wielofunkcyjnych importerów. Główne produkty, które firma sprzedaje, to świeże i mrożone mięsa, mięsa suszone, czyli szynki, polędwice oraz wszelkiego rodzaju wędliny. Oprócz tego oferuje owoce i warzywa. Kanały dystrybucji produktów opierają się na handlu detalicznym, hurtowym oraz zbiorowym.
Dystrybucja i sprzedaż produktów iberyjskich, takich jak szynki, łopatki, wędliny, szynki serrano, łopatki serrano i wędliny serrano. Dystrybucja i sprzedaż serów oraz produktów mlecznych. Dystrybucja i sprzedaż oliwy z oliwek extra virgin.
Hiszpania, Piedrahita-Ávila
Fabryka kiełbas i szynki. Szynki, bez kości i pokrojone. Łopatki, polędwice, kiełbasy i wieprzowina iberyjska.
Włochy, Borgo San Dalmazzo
Grzyby, trufle i specjalności...
Chorwacja, Petrinja
... nowoczesnej technologii. W przyszłości widzimy Gavrilović jako jeden z kluczowych motorów regionalnej gospodarki, niezaprzeczalnego globalnego lidera i promotora tradycyjnych regionalnych specjałów mięsnych. Pasja do tworzenia specjałów mięsnych jest głównym powodem naszego istnienia, pasją tak głęboką, że stała się tradycją, która trwa od ponad 300 lat. Naszą misją jest stworzenie wyjątkowego smaku i zapewnienie, że nasi konsumenci cieszą się unikalnymi przyjemnościami Gavrilović.
Francja, Le Mas D'agenais
...Usytuowana w Lot i Garonne w sercu gastronomicznego Południowego Zachodu, pomiędzy Périgord a Krajem Basków, nasza rodzinna firma stara się zachować wiekową tradycję kulinarną. Założona w 1956 roku w Mas d'Agenais, koncentrujemy się na utrzymaniu tradycyjnej jakości z poszanowaniem nowoczesnych norm. Dziś specjalizujemy się w nowych, oryginalnych i nietypowych terrinach: terrina z wiosennymi pokrzywami, terrina petit Agenais z suszonymi śliwkami, inna z suszoną pomidorową i trzema paprykami,…...
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Caylus
... sercu Quercy Czy znasz Conserves d’Autrefois? Na wjeździe do Caylus, w Quercy, zespół 19 osób stara się promować to, co najlepsze w naszej regionalnej gastronomii. Przyjdź i odkryj firmę, która jest przejrzysta.
Comercial Lluis Rosquellas to firma specjalizująca się w dystrybucji. Jesteśmy specjalistami w dziedzinie szynki, wędlin i serów. Dzięki naszemu doświadczeniu uważamy się za dojrzewaczy szynki, osiągając optymalne dojrzewanie produktu, aby w ten sposób oferować szynkę w najlepszym momencie jej życia. Jesteśmy dystrybutorami niektórych marek hiszpańskiej szynki z Guijuelo, Jabugo i Avila oraz...
Hiszpania, La Vall D'uixó
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981 Rzeźnia specjalizująca się w mięsie konnym, która produkuje wszelkiego rodzaju wędliny, od hamburgerów różnych rodzajów po wędliny końskie, mortadelę końską, salami i chorizo końskie. CARNES MURCIA 1981 Calle Maestro Rodrigo, 81 2600 La Vall D'uixó Castellón +34 964 66 21 22...
Włochy, Termeno
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując...
Belgia, Veurne
... intensywnym badaniom De Beauvoorder, pierwotnie rzemieślniczy producent pasztetów, z biegiem lat opracował cały szereg wyrafinowanych produktów. Oferuje również szeroką gamę szynki gotowanej, produktów solankowych, drobiu i kiełbas gotowanych. Czerwoną nitką w tym wszystkim są jakość, smak, kulinarna kreatywność i świeżość. Świeżość, jeden z koników De Beauvoorder. Nie tylko używa się doskonałych, świeżych surowców, ale także produkcja odbywa się w miarę możliwości na zamówienie, co ostatecznie przynosi korzyści produktowi.
Belgia, Brussel
Lauraham ma rodzinną tradycję trwającą ponad 30 lat. Firma specjalizuje się w produkcji gotowanych produktów z łopatki i szynki na bazie wieprzowiny. Zakład produkcyjny Lauraham jest strategicznie usytuowany w północno-zachodniej części Brukseli, z dostępem z jednej strony do dużych rzeźni i dostawców, a z drugiej do głównych dystrybutorów i hurtowników.
Belgia, Chaineux
...Założona w 1978 roku, rodzinna firma D’Argifral specjalizuje się w produkcji i sprzedaży gotowanych wędlin wieprzowych. Wiedza przekazywana przez kilka pokoleń rzemieślników, połączona z nowoczesnym parkiem maszynowym, pozwoliła D’Argifral oferować produkty o wysokiej jakości, dostępne w tradycyjnych i/lub samoobsługowych działach u swoich klientów. Firma D’Argifral, obecnie uznawana i ceniona za swoje gotowane szynki oraz specjały wędliniarskie, zawdzięcza swoją renomę przedsiębiorczości trzech pokoleń.
Belgia, Neufchâteau
W tej typowo ardeńskiej farmie zostaniesz przyjęty, sam, w parze, z rodziną lub w grupie w zabytkowym otoczeniu, a także będziesz mógł skosztować jej produktów w różnych regionalnych i oryginalnych przepisach. Farma Sanglochons pozwala na odkrycie smaków dawnych czasów dzięki swoim tradycyjnym wędlinom (wędzone szynki, kiełbasy Sanglochons,…). Będziesz mógł odwiedzić żywe muzeum szynki, przywitać...
Belgia, Destelbergen
Produkcja i sprzedaż szynki Ganda oraz delikatesów Ganda.
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Belgia, Buggenhout
GREGA produkuje suszone szynki, takie jak SUPERANO (15 miesięcy dojrzewania), NEC PLUS ULTRA (18 miesięcy dojrzewania) i PATA GREGA (24 miesiące dojrzewania). Jedyny producent szynki, który dojrzewa swoje szynki dłużej niż 15 miesięcy!

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play