Francja, Rungis cedex
...dojrzewanie, starzenie, śledzenie produktów, przygotowanie zamówień, pakowanie, kompozycje, płatność kartą, obsługa. Klientela: GMS, żywność ogólna, targowiska, hurtownicy, cash and carry, przemysłowcy, przetwórcy, komitety zakładowe, komitety zakładowe, komitety zakładowe, komitety zakładowe, komitety zakładowe, komitety zakładowe, komitety zakładowe. Kraje importu: Afryka, Ameryka Środkowa, Ameryka Południowa, Azja, Brazylia, Hiszpania, Portugalia. Kraje eksportu: Afryka, Europa.
Włochy, Gioia Del Colle
...- Pojemniki w różnych rozmiarach do zgrzewania, formy do ricotty, formy do serów; - Dojrzewanie serów: siatki polipropylenowe, półki, stelaże, środki przeciw pleśni; - Materiały czyszczące: wiadra, szczotki, miotły, zmiotki, szczotki, ściągacze do wody, detergenty w proszku i płynach, środki dezynfekujące, węże.
Belgia, Roeselare
...RODENBACH to 'flamandzkie czerwono-brązowe piwo', uznawane za Tradycyjny Produkt Regionalny. Mieszana fermentacja główna oraz dojrzewanie w dębowych beczkach (foeder) nadają mu delikatnie kwaśny smak i złożoną owocowość, podobnie jak w winie. RODENBACH składa się z 3/4 młodego piwa i 1/4 piwa dojrzewającego przez 2 lata w dębie. RODENBACH jest bardzo orzeźwiający i pobudzający apetyt: idealna...
Belgia, Sint-Andries
... dojrzewanie i przechowywanie, stały zapas ponad 1.000 rodzajów serów to gwarancja jakości, świeżości i różnorodności. Nasi mistrzowie serowarstwa chętnie udzielają profesjonalnych porad dotyczących asortymentu, przechowywania, krojenia,... w sposób spersonalizowany i z pasją! Nasi pracownicy handlowi znają asortyment na wylot, a każdemu klientowi poświęcają profesjonalną, serdeczną obsługę z wiedzą na temat, ponieważ również oni dzielą Państwa pasję do serów!
Francja, Lisle Sur Tarn
ZAMEK SAURS znajduje się w sercu winnicy Gaillacois. Winnica zamku rozciąga się na wzgórzach dominujących nad prawym brzegiem Tarnu, zajmując 42 hektary. Winnica Zamku Saurs produkuje wina AOC GAILLAC. Winnica zawiera 4 hektary winorośli białych, takich jak Mauzac, Loin de l’œil i Sauvignon, oraz 38 hektarów winorośli czerwonych, w tym Duras, Fer Servadou (Braucol), Syrah, Merlot i Gamay. Winifikacja, dojrzewanie i butelkowanie win odbywają się w zamku. Zespół ZAMKU SAURS łączy tradycję, rzemiosło i nowoczesność, aby produkować wina najwyższej jakości.
Francja, Rungis
SIIM: międzynarodowa firma importowa. Specjalista w dziedzinie owoców i warzyw tropikalnych. Platforma dystrybucyjna o powierzchni 3000 metrów kwadratowych w budynku C3 z dojrzewalnią bananów oraz narzędziem do pakowania i przygotowywania zamówień dla naszych linii produktów. Poza bananami, aby sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu naszych klientów, rozwijamy również dojrzewanie owoców tropikalnych: mango, banany, papaje, awokado, banany freycinettes itd.
Francja, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE to rodzinna posiadłość nabyta w 1900 roku, od tego dnia winnica była uprawiana z pokolenia na pokolenie. Winnica ma południową ekspozycję oraz glebę gliniastą, żelazistą i lekko wapienną, co daje wyjątkowe wino. Główną odmianą winogron jest Malbec. Dojrzewanie odbywa się w zbiornikach betonowych oraz w beczkach dębowych.
Grecja, Moschato , Athens
... na działanie wysokich temperatur, a ich naturalne dojrzewanie trwa bardzo długo, aż staną się całkowicie kompatybilne z człowiekiem i środowiskiem. Nie zawierają chemicznych dodatków, środków pieniących, sztucznych barwników ani zapachów, a jednocześnie pozwalają skórze swobodnie oddychać i stanowią środek zapobiegawczy przeciwko wrażliwości skórnej wywołanej długotrwałym stosowaniem przemysłowych kosmetyków. Każda kostka mydła jest unikalna dla każdego z osobna, pakowana w wyjątkowy sposób o wysokiej estetyce i dbałości, odpowiadający doświadczeniu, jakie zapewni mydło Sαpoon.
Francja, CHICHEE
Rodzinny Domaine ELLEVIN uprawia 15 ha winorośli. Produkuje doskonałe wina z Chablis, Chablis 1er Cru Vaucoupin, Chablis 1er Cru Vosgros, Petit Chablis oraz Crémant de Bourgogne. Chablis Szczep(y): Chardonnay Gleba: Gliniasto-wapienna Kimerydżska Przycinanie: Guyot podwójny, zwany Chablis Winifikacja: Tradycyjna w zbiornikach Dojrzewanie: Wina dojrzewają przez 8 do 12 miesięcy Ocena...
Hiszpania, Montesa (valencia)
... przeznaczenia. Nasze marki są uznawane w świecie handlu owocami. Są znane zarówno w kraju, jak i za granicą, ponieważ nasze produkty, wspierane przez marki ANUCA i FRESSANZ, są eksportowane do całej Hiszpanii oraz do różnych krajów Europy. Fressanz i Anuca to synonimy produktów wysokiej jakości, których hodowla i dojrzewanie są kontrolowane w ramach procesu Produkcji Zintegrowanej, zatwierdzonego przez Ministerstwo Rolnictwa. Posiadamy również certyfikat Global G.A.P., o zasięgu światowym, dla wszystkich naszych produktów. Certyfikat ten oparty jest na normach, które gwarantują...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
... niezwykle smaczny i aromatyczny; tradycja przetwarzania mięsa wieprzowego ma trzy pokolenia. Nasze mocne strony to uwaga na rynek, szczególna dbałość o jakość i dojrzewanie, autentyczność oraz szybka i precyzyjna obsługa.
... przetwarzania lądowego, w tym zakładów hodowli krewetek. Nasz program produktowy do przetwarzania krewetek na pokładzie i na lądzie obejmuje rozmrażanie, mycie, sortowanie, dojrzewanie, gotowanie, oddzielanie, mrożenie i glazurę. KM Fish Machinery znajduje się w północnej części Danii, gdzie odbywają się badania i rozwój, projektowanie oraz produkcja.
Włochy, Schio
Od 1966 roku ARTES POLITECNICA jest obecna na rynku krajowym i zagranicznym z szeroką gamą siatek przeciwgradowych, cieniujących i przeciwko mszycom. Nasza siatka przeciwgradowa chroni nie tylko owoce przed gradem i przymrozkami, ale także same drzewa, umożliwiając jednocześnie wzrost upraw. Siatka cieniująca pomaga przyspieszyć lub opóźnić dojrzewanie i kwitnienie upraw oraz zapewnia równomierne...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w zakresie owoców i warzyw egzotycznych Rungis, Owoce letnie z pestkami i winogrona, Cytrusy. Generalista w owocach. Produkty Rungis: Banany, Awokado, Klementynki, Pomarańcze, Cytryny, Brzoskwinie nektarynki Royal, Naveliny Vistol. Usługi Rungis: Dostawy do regionu paryskiego, Dostawy ekspresowe, Przyjmowanie zamówień telefonicznych, Dojrzewanie, starzenie.
Hiszpania, Toledo
... procesu produkcji dołącza czas i troska, które poświęca się na wytwarzanie każdej partii piwa, sprawiając, że jego smak jest "jak przed pięćdziesięcioma laty". Aby uzyskać różne odmiany piwa, należy je wytwarzać z podstawowego słodu, do którego dodaje się inne, bardziej prażone, aby nadać im inny kolor i smak, a także wpływają inne czynniki, takie jak czas maceracji, temperatura fermentacji, drożdże czy dojrzewanie, które różnią się w zależności od rodzaju piwa. "To całkowicie indywidualny i osobisty proces wytwarzania dla każdego rodzaju".
Hiszpania, Lechón-Zaragoza
... zapobiegają podtopieniom, oraz jej strukturze wapiennej z odpowiednim pH. Znajduje się na wysokości 1000 m nad poziomem morza, w klimacie zimnym, suchym i słonecznym; klimacie typu śródziemnomorskiego kontynentalnego o niewielkich opadach i różnicach temperatur między porami roku, co zapewnia jej wyższą jakość i doskonałe dojrzewanie. WARUNKI POLA Stosujemy na naszych polach niezbędne nawadnianie...
Belgia, Bierghes
Zlokalizowana w Bierghes (Rebecq), w dolinie Senne, Gueuzerie Tilquin jest jedyną gueuzerią w Walonii. Gueuzeria, czyli Geuzestekerij po niderlandzku, to przedsiębiorstwo zajmujące się mieszaniem Gueuze w tradycyjny sposób (lub Oude Geuze). Świeżo warzone brzeczki są kupowane od różnych producentów z regionu (Pajottenland i Bruksela) i umieszczane w dębowych beczkach na fermentację i dojrzewanie...
Wielka Brytania, Leicester
... filmu - przyleganie poszczególnych bakterii i ich proliferacja - tworzenie mikro kolonii - tworzenie biofilmu - wzrost i dojrzewanie Nasza technologia jest: - wolna od biocydów, - zapobiega tworzeniu biofilmu, - zapobiega wzrostowi i rozmnażaniu bakterii, - nie migruje i nie znika z upływem czasu - ułatwia dezynfekcję powierzchni taśmy. Nasze AMB działają w zakładach przetwórstwa mięsnego...
Importujemy wyłącznie produkty iberyjskie od różnych hiszpańskich firm. Głównie dojrzewające szynki z białej rasy (duroc) oraz z czarnej rasy (iberico pata negra). Nasze produkty są całkowicie naturalne, o niskiej zawartości soli (2,57 g na kg) i nie zawierają dekstrozy, barwników ani konserwantów. Tylko sól i dojrzewanie w wysokogórskich warunkach powyżej 2000 m.
Włochy, Sala Baganza
Przemysłowe systemy chłodnicze Systemy dojrzewania wędlin Dojrzewanie i przechowywanie serów Chłodzenie i rozmrażanie Systemy klimatyzacyjne Piec do pieczenia mortadelli - szynki...
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
AVANTAGES ET DIFFERENCE to producent beczek dębowych i akacjowych. Jak w przypadku winorośli i wina, klimat, rodzaj gleby oraz ludzka ręka nadają różnym osobowościom drewna do produkcji beczek i samych beczek. Bułgaria, klimat sprzyjający drewnu do produkcji beczek Nasza obecność w Bułgarii, małym europejskim kraju na Bałkanach, gdzie Grecy rozwijali uprawę winorośli, sięga już około piętnastu la...
Dojrzewanie handel...
Niemcy, Hamburg
Niemcy, Aschaffenburg
Platform Group GmbH została założona w 1997 roku i jest notowana w europejskim ministerstwie handlu. Jest to kompleksowa firma zajmująca się ropą naftową i gazem, która działa na wszystkich etapach związanych z łańcuchem wartości i nieustannie stara się rozwijać swoje portfolio poprzez rozwój i dojrzewanie istniejących klientów oraz poprzez pozyskiwanie nowych klientów w ramach rund licencyjnych lub poprzez zaangażowanie w roszczenia innych firm.
Włochy, Milano
Od 40 lat wybieramy najlepsze tradycyjne włoskie produkty, dbając o każdy etap - od narodzin, przez wybór surowców, aż po produkcję i dojrzewanie wszystkiego, co oferujemy pod marką deMILAN. Maksymalna dbałość o włoską tradycję kulinarną jest zapewniana przez naszych 20 ekspertów, z których każdy jest profesjonalistą w swojej dziedzinie, z szczególnym naciskiem na opakowanie, aż po personalizację z bezpośrednimi dostawami.
Włochy, Strongoli
Produkcja rzemieślniczych serów organicznych prowadzona metodami ekologicznymi od 1994 roku. Gospodarstwo zajmuje powierzchnię 105 hektarów, składającą się z użytków rolnych i pastwisk, które są przeznaczone do karmienia owiec hodowanych wyłącznie na pastwisku.
COOPERATYWA SEROWARSKA BERGERS DU LARZAC to spółdzielnia założona w 1996 roku, która umożliwia 20 producentom z "LARZAC" i "monts du LEVEZOU" w AVEYRON zjednoczenie się w celu stworzenia gamy serów owczych o charakterze. W tym celu ich tomy dojrzewają w naturalnej piwnicy z 4 poziomami pod ziemią, co nadaje im "unikalny" smak i kwiecistą skórkę. Od ponad 11 lat wszystkie ich sery są również dostęp...
Guffanti Formaggi selekcjonuje i dojrzewa najlepsze sery tradycji mleczarskiej włoskiej i europejskiej od 1876 roku. Najwyższa uwaga poświęcona poszukiwaniu i selekcji produktów mleczarskich wysokiej jakości rzemieślniczej oraz pasja do starannego dojrzewania to fundamentalne zasady, które rodzina Guffanti-Fiori przekazuje z pokolenia na pokolenie od pięciu pokoleń. Guffanti Formaggi oferuje ponad...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play