Francja, Saint Orens De Gameville
...Orzechy Pecan - Pochodzenie Stany Zjednoczone Składniki: 100% orzechy pecan Waga netto: opakowanie 200g Wartości odżywcze (na 100g): Wartość energetyczna 703 kcal czyli 2898 kJ; Tłuszcze: 72 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8.2; Węglowodany: 4.4 w tym cukry: 3.3; Białko: 9.3; Sód: 3 mg; Zgłaszane substancje alergenne: orzechy pecan Możliwe zanieczyszczenia krzyżowe z: mleko, inne orzechy (orzechy włoskie, migdały, pistacje, orzechy makadamia, orzechy nerkowca, orzechy laskowe, pecan, orzeszki piniowe) Referencja: ORZECHY PECAN...
Francja, Bellême
...Tabliczka czekolady mlecznej z czystym pochodzeniem z Ghany, 40% kakao. Ta czekolada oferuje piękne smaki czerwonych owoców i kasztanów otulonych mocnym kakao oraz nutami biszkoptowymi. Aby zaoferować wyjątkowe produkty, wybieramy najlepsze surowce. Waga netto (G): 100...
...Zanurz się w świecie słodyczy z naszym pysznym cukrem aromatyzowanym białą czekoladą. Idealne połączenie słodyczy nieprzetworzonego francuskiego cukru buraczanego i kremowej bogatości białej czekolady. Ten wykwintny cukier doda smakowitego akcentu do wszystkich Twoich kulinarnych kreacji. Cechy: - Pochodzenie cukru: Nieprzetworzony francuski cukier buraczany. - Aromat: Biała czekolada, dla...
Belgia, Wingene
... właściwości wanilii tahitańskiej. Pochodzenie: Tahiti Region: Tahaa Odmiana: Tahitensis Wskazówki: Pióra, lukrecja, czerwone owoce SKU: 5430002193113 Zawartość polioli: 25g ° Energia: 525Kcal, 2197kJ Całkowita zawartość tłuszczu: 49g Zawartość tłuszczu nasyconego: 30g Węglowodany: 32g Zawartość cukru: 6g * Białko: 9g Sól: 0g...
Polska, Poniec
...Producent: Mars Polska Kategorie: Słodycze Jednostka EAN: 5900951140303 Opis: Sztuki w kartonie: 24 Ilość kartonów na palecie: 276 Ilość sztuk na palecie: 6,624 Pochodzenie: Polska Termin przydatności: 9 miesięcy Tekst etykiety...
Francja, Brignais
...Smakowita proszek do gorącej czekolady z kawałkami ciemnej czekolady (kakao: min. 88%) z cukrem kokosowym. Intensywnie czekoladowa. Pochodzenie ziaren kakao: Dominikana Sposób użycia Zagotować mleko lub napój roślinny w garnku i wsypać 2 do 3 łyżeczek proszku SoChoco na każdą filiżankę. Mieszać przez kilka sekund, aż uzyskasz gorącą czekoladę. Składniki: cukier kokosowy*, proszek kakaowy...
... w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), 30% migdałów, 2% kakao w proszku Pochodzenie Migdały pochodzą głównie z Ameryki, Europy Południowej i Zachodniej. Największe obszary, na których uprawia się migdały, to Kalifornia, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Australia i Chile. Pokrywanie ich czekoladą odbywa się w Europie.
Niemcy, Bad Bentheim
... się popularnym napojem. Drzewa kakaowe wprowadzono do Azji i Afryki Zachodniej poprzez kolonie różnych krajów europejskich, ponieważ rosło zapotrzebowanie na czekoladę w Europie. Ziarno kakaowe jest surowcem wykorzystywanym do produkcji czekolady. Te ziarna kakaowe pochodzą z tropikalnych klimatów Ameryki Południowej (Ekwador). Drzewo Theobroma cacao jest święte dla Majów i Azteków. Ziarna kakao z tego drzewa zbierane są ręcznie, a surowe ziarna są następnie czyszczone w naturalnej wodzie i selekcjonowane pod kątem najlepszej jakości. Proces ten zapewnia, że składniki odżywcze...
Francja, Wingles
Witamy w świecie czekoladziarni Chocolatstehle, Twojego smakowitego partnera w zakresie wysokiej jakości czekolady. Specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji czekolad premium dla profesjonalistów. Pracujemy z starannie wyselekcjonowanymi surowcami, pochodzącymi z zrównoważonych upraw, aby zapewnić Ci produkty wyjątkowej jakości. Zależy nam na przestrzeganiu tradycji czekoladowych, jednocześni...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada gorzka 99% pochodzenie spoza UE (kakao, cukier, imbir, cynamon, masło kakaowe). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2440Kj, 591Kcal, tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 34g, węglowodany 24g, w tym cukry 0.8g, białko 0g, sól 0g.
Francja, Malataverne
... jego pochodzenie? Wyobraź sobie, że amerykańscy dziennikarze przeprowadzili śledztwo... Trochę historii )) Zaczęli swoje badania, przyglądając się życiu Jean-Georges Vongerichtena, alsackiego szefa kuchni, który osiedlił się w Nowym Jorku. Szefa kuchni, który twierdzi, że jest twórcą tego pysznego wypieku! Poszukiwanie ojcostwa „Serwowałem gorące ciasta czekoladowe gościom podczas przyjęcia, ale kiedy zobaczyłem, jak jedzą pierwszy kęs, zrozumiałem, że ciasto nie było wystarczająco upieczone.”...
Francja, Poitiers
...Jego kolor jest dość jasny żółty. Nos oferuje aromaty wanilii, a następnie nuty owocowe i przyprawowe. W ustach ta subtelna mieszanka oferuje piękną równowagę z nutami czekolady, ale także nutami kwiatowymi, przed długim i dość apetycznym finiszem.
Włochy, Monterotondo
... postać drobnego i aromatycznego proszku, idealnego do wykorzystania w przygotowywaniu produktów spożywczych, płynnych, półpłynnych i stałych, dzięki doskonałej rozpuszczalności. Odpowiedni do przygotowywania napojów, lodów, czekolady, pieczywa, makaronu i wielu innych.
Francja, Biguglia
... glikozydy (g) = 31.4 w tym cukry (g) = 31.4 białko (g) = 5.4 sól (g) = 0.4 Stan: Nowy SKŁADNIKI: Brocciu 37.3% (serwatka owcza, sól), mleko pełne 37.3%, cukier, glukoza, cytryna 0.2% Waga netto: 100 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... jest strukturalny, ale delikatny, a bardzo lekkie nuty dymne dopełniają całość. To pewna wartość na wysokim poziomie na wielki moment kontemplacji! La maison : Destylarnia Jura znajduje się na wyspie o tej samej nazwie, położonej na południowym zachodzie Szkocji. Założona w 1810 roku, odrodziła się po wielu perypetiach w 1963 roku. Pochodzenie nazwy "Jura" wywodzi się od skandynawskiego słowa oznaczającego "jeleń", emblematiczne zwierzę tej czasami dzikiej wyspy, na której zarejestrowano ponad 5000 z nich. Type: Whisky Single Malt Contenance: 70cl Degré alcoolique: 44%...
Francja, Paris
...Nasze wysokiej jakości ziarna kakaowe pochodzące z Afryki Zachodniej świadczą o naszym zaangażowaniu w jakość i zrównoważony rozwój, wzbogacając Twoje produkty esencją czekolady. Pochodzenie: Wybrzeże Kości Słoniowej Typ uprawy: Ekologiczne, Konwencjonalne Styl: Surowiec, fermentowany, suszony/ sortowany Klasa koloru: Brązowy ZAPACH: Owocowy, orzechowy Ciała obce: Max. 1 % Wady: Max. 3 % Wilgotność: -7,5 % max Średni rozmiar: 22 min i nie więcej niż 12 % poza zakresem Kaliber: Min. 35/100 g opakowanie: Worek jutowy Zamówienie próbne: 14 ton metrycznych (kontener 20-stopowy)...
...Szukamy poważnych klientów, z którymi chcielibyśmy utrzymywać długoterminowe i dobre relacje biznesowe, dlatego oferujemy nasze produkty w bardzo przystępnych cenach. Oferujemy produkty Ferrero, takie jak krem czekoladowy Nutella w różnych wariantach. Waga: 230 g, 350 g, 400 g, 600 g, 750 g, 800 g, 850 g, 1 kg i 3 kg inne Pochodzenie: Niemcy Produkcja świeża Tekst w języku niemieckim, arabskim...
Niemcy, Stuttgart
...Oferujemy produkty Ferrero, takie jak krem czekoladowy Nutella w różnych wariantach. Ferrero Nutella Czekolada 150g, 350g, 400g, 650g, 750g, 800g Krem czekoladowo-orzechowy Nutella. Zawartość: 750g Inne dostępne pojemności: 230g, 630g Pochodzenie: Holandia Świeża produkcja Tekst w języku niemieckim, arabskim i angielskim Nutella 15x350gr. 1 paleta = 99 kartonów. 1 kontener = 23 palety (2277...
Hiszpania, Villajoyosa
...Odkryj 4. czekoladę, Ruby. Kolor i smak naszej czekolady Ruby są w 100% naturalne. Pochodzenie tej charakterystycznej i owocowej czekolady sięga ziaren Cacao Ruby, zbieranych w głębokiej dżungli Ekwadoru, aż do konsumenta, aby jej niepowtarzalny aromat i kolor dotarły w nienaruszonej formie. CECHY: Kolor i smak w 100% naturalne. Bezglutenowe LOGISTYKA: 15 jednostek/pudełko 297 pudełek/paleta...
Niemcy, Niederkrüchten
...Jakość: wyrafinowana INCI-nazwa: Theobroma Cacao Seed Butter Pochodzenie: Meksyk, Afryka, Indonezja Zastosowanie: kosmetyki Cechy szczególne: Dzięki temperaturze topnienia w zakresie temperatury ciała doskonale nadaje się do kremów i maści, które mają szybko się wchłaniać. Większość masła kakaowego jest jednak przetwarzana w przemyśle cukierniczym do produkcji czekolady lub nugatu. W farmacji ma obecnie raczej drugorzędne znaczenie, kiedyś był głównym składnikiem czopków.
Belgia, Bruxelles
Confiserie Certin to firma rodzinna istniejąca od 1963 roku, której jedyną pasją jest miłość do rzemiosła. Każdy produkt został stworzony i jest zawsze rozważany z poszanowaniem tradycyjnych receptur, jednocześnie będąc otwartym na współczesne smaki. Wybieramy nasze surowce z największą starannością, dbając zarówno o ich pochodzenie, jak i jakość. Wytwarzamy w tradycyjny sposób, w miedzianych kotłach, pasty owocowe i praliny z rzemieślniczymi likierami. Mamy nadzieję, że będziecie mieli tyle samo przyjemności z degustacji naszych kreacji, ile my mieliśmy przy ich wytwarzaniu.
Francja, la Trinité
... wódka, napoje spirytusowe, ciastka, czekolady, wody świata, kawa i ekspresy do kawy, wędliny, prawdziwy wysokiej jakości szynka parmeńska. Jesteśmy do Państwa dyspozycji w zakresie wszelkich porad oraz ewentualnych spotkań w dogodnym dla Państwa terminie. Dostawa: wille, jachty, prywatne odrzutowce, luksusowe rejsy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania