Belgia, Mol
... kurczaka, przekąski drobiowe, wegetariańskie… (Frikandel, Kipfingers, Rundvleesbitterballen, Viandelle, Groenteloempia…). W frytkowni: minisnacks, przekąski z kurczaka, przekąski drobiowe, przekąski orientalne, przekąski mięsne, krokiety i bitterballen, przekąski rybne, przekąski do kanapek, wegetariańskie… (Viandelle, Kipkorn, Kipfingers, Sito Gold, Carrero…).
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Belgia, Kortemark
Przetwarzamy wieprzowinę dla rzeźników, producentów wędlin, eksporterów i dostawców usług gastronomicznych.
Belgia, Groot-Bijgaarden
Oferujemy naszym klientom szeroki, ale wyrafinowany wybór około 5000 starannie wyselekcjonowanych delikatesów, artykułów cateringowych, specjalności z kiszonej kapusty i serów.
Belgia, Monteneau
... etapach produkcji w ogóle. Dziś, jak od pokoleń, prawdziwa szynka ardeńska powstaje dzięki ciężkiej pracy rzemieślniczej. Czas jest ważnym składnikiem. Wędzenie odbywa się zgodnie z dawną tradycją, przy użyciu drewna bukowego i jagód jałowca. 6 miesięcy produkcji jest potrzebne, aby świeża szynka stała się prawdziwą szynką ardeńską z Montenau.
Bułgaria, Sofia
Jesteśmy producentem mięsa w zamkniętym cyklu. Posiadamy fermy świń, rzeźnię i zakłady przetwórstwa mięsa. Nasze portfolio składa się z półproduktów, surowego suszonego, gotowanego, wędzonego, surowego solonego, mrożonego i schłodzonego wieprzowiny, cielęciny, wołowiny i mięsa bawolego.
Belgia, Hoogstraten
...Hurtownia bydła i mięsa. Nasza oferta: Dostępna jakość. Nasza wołowina: Swaegers & Co BVBA oferuje tusze, przednie i tylne ćwiartki, wszystkie techniczne części przedniej i tylnej ćwiartki. Nasza wiedza fachowa i wieloletnie doświadczenie pozwala nam na krojenie według życzenia. Wszystkie produkty mogą być dostarczane w formacie świeżym lub mrożonym. Transport: Swaegers codziennie załadowuje wołowinę dla klientów w Europie. Na krótkich dystansach dostarczamy własnymi ciężarówkami. Na dłuższe odległości dostarczamy nasze produkty za pośrednictwem kilku certyfikowanych przewoźników.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, z siedzibą w Vilvoorde, jest producentem i dostawcą wyrobów mięsnych, specjalizującym się w gotowanych szynkach. W naszej ofercie znajdują się również produkty emulsyjne (np. gotowane kiełbasy, chleby mięsne, ...) oraz produkty dojrzewające (np. boczek, pancetta, filet d'Anvers).
Francja, Sceaux Sur Huisne
Od 1966 roku firma Bahier jest uznawanym graczem na rynku wędlin. Numer 1 we Francji na rynku białej i czarnej kaszanki oraz numer 2 na rynku rillettes. W ciągłej innowacji, Bahier oferuje dziś 5 rodzin produktów: Kaszanki, Rillettes, Wyroby wieprzowe, Wyroby podrobowe i Wyroby drobiowe. Francuski producent rillettes.
Belgia, Diest
Roodhuys to firma rodzinna, więc wiedzą, jak ważna jest dobra nazwa. Możesz liczyć na to, że gwarantują jakość i obsługę. Mimo to firma nie utknęła w tradycji i ewoluuje wraz z ciągle zmieniającymi się rynkami i trendami.
Belgia, Herentals
Zanurz się w naszej szerokiej ofercie świeżych produktów i win. Jako rynek świeżych produktów koncentrujemy się głównie na mięsie, serach oraz warzywach i owocach. Nasze produkty są w miarę możliwości pozyskiwane od małych, lokalnych producentów. W naszej sekcji cateringowej znajdziesz stałą ofertę gotowych dań. Oczywiście chętnie przygotujemy również dostosowane menu na Twoje przyjęcie. Jako importer win specjalizujemy się w winach włoskich, hiszpańskich i bordeaux, z dodatkowym atutem, że wiele win jest dystrybuowanych wyłącznie w Belgii.
Belgia, Grobbendonk
... kompletny asortyment, obejmujący produkty mięsne, przetwory mięsne, drób, jagnięcinę, wołowinę, wieprzowinę, maszyny, opakowania, przyprawy, sosy, konserwy, chleb pita, durumy, sery, oleje, tłuszcze oraz produkty do utrzymania. Dostarczamy zarówno do dużej dystrybucji, sprzedawców na targach, restauracji, supermarketów, pizzerii, jak i na wydarzenia. Zamówienia są planowane według stałych tras, z dostawami tygodniowymi.
Belgia, Izegem
... różnorodność rozmiarów i opakowań. Klienci POLCA znajdują się w 10 krajach Unii Europejskiej. Oprócz przedstawicieli wielkiej dystrybucji, obsługiwani są również importerzy, hurtownicy i przedsiębiorstwa przemysłowe. Większość sprzedaży realizowana jest pod własnymi markami, z których Paté GRANDMERE jest zdecydowanie najbardziej znana.
Belgia, Retie
VanDrie Belgia kontynuuje proces pod ścisłymi normami jakościowymi, zajmując się ubojem, rozbiórką i pakowaniem mięsa wysokiej jakości. Zamknięty łańcuch dostaw jest gwarancją czystego mięsa wysokiej jakości. VanDrie Belgia ma różnych klientów: hurtowników, supermarkety, rzeźników i gastronomię.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
FAVORIT specjalizuje się w produkcji gotowanych szynki. Z naszych lokalizacji w Mechelen i Kapelle-op-den-Bos dostarczamy do dużej dystrybucji i hurtowni.
... specjalności gotowane produkowane w Dijon w zakładzie, który nieustannie się rozwija, z podejściem IFS wprowadzonym w 2006 roku oraz salą białą do krojenia o normie ISO 8, otwartą w 2007 roku. Badania i innowacje są naszymi głównymi kierunkami rozwoju, zarówno w zakresie produktów, procesów, pakowania, jak i opakowań. Ta polityka pozwoliła nam w ostatnich latach zdobyć nagrodę INNOWACJA SIAL 2004, produkt uznany za SMAKI ROKU 2006 oraz nagrodę honorową SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Firma Les salaisons du Pont d’Amour specjalizuje się w serach i wędlinach. Oferuje szeroką gamę produktów: szynka ardeńska, orzechy ardeńskie, kiełbasa, kołnierz ardeński, fajki ardeńskie, kiełbasa ardeńska, boczek, szynka z kością, pasztet, bekon, golonka, kaszanka, cervelas, kiełbasa paryska, kiełbasa szynkowa, pasztet mięsny, klopsiki, nadziewany boczek,…...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet niektóre konserwy.
Brukselski Międzynarodowy Targ Mięsny jest specjalistą w zakresie świeżego i mrożonego mięsa wysokiej jakości dla gastronomii i dużych kuchni. Również w przypadku dostaw do domu jesteśmy odpowiednim adresem. Specjalizujemy się w wołowinie, cielęcinie, wieprzowinie i jagnięcinie. Ponadto oferujemy najlepszy stosunek między higieną, jakością, ceną a obsługą.
Bułgaria, Sofia
... Państwa wszystko z mięsa, o doskonałej jakości, zgodnie z normami przemysłowymi UE lub specyficznymi dla danego kraju – w znacznie niższej cenie. Produkty mogą być krojone lub nie, schłodzone lub mrożone i w dużej różnorodności, w tym typu niemieckiego, hiszpańskiego, włoskiego itp. Byłoby nam bardzo miło nawiązać pierwszy kontakt z Państwa firmą i omówić możliwą współpracę. Jesteśmy gotowi dostarczyć wszelkie dodatkowe informacje, których mogą Państwo potrzebować, a także certyfikaty weterynaryjne i przetwórstwa mięsnego UE.
Belgia, Mechelen
Hespen Meli przekształcił się z małej, lokalnej firmy w uznaną markę w regionie flamandzkim. Nasze produkty: szynka rzeźnicza, szynka odtłuszczona, szynka francuska, rzemieślnicza szynka naturalna, szynka grillowa, szynka na grilla, szynka hotelowa, szynka Cobourg z kością, szynka wędzona, krojona odtłuszczona, odtłuszczona w formie bloku, naturalna szynka grillowa, … . Czyste i uczciwe, szynki najwyższej jakości, ponieważ rzemiosło prowadzi do mistrzostwa. Nasze atuty to: jakość, specjalność, higiena, rzetelne umowy i zadowolenie klientów.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Portugalia, Coimbra
... produktów, pasztetów, gotowych posiłków i serów. Produkty PROBAR są przetwarzane w najbardziej rygorystycznych warunkach higieny i bezpieczeństwa żywności. Metodologia HACCP zapewnia nasze zobowiązania dotyczące jakości. PROBAR eksportuje do całej Europy i jest już obecna w krajach portugalskojęzycznych. Chcemy wprowadzać innowacje i odpowiadać na potrzeby rynku, dlatego zawsze poszukujemy możliwości nawiązywania partnerstw z nowymi klientami.
Belgia, Ranst
Bleijenberg jest jednym z największych dostawców świeżych produktów dla delikatesów, rzeźników, supermarketów, piekarni oraz dużych kuchni w regionie Antwerpii. Dostarczamy na terenie całego kraju własnym transportem chłodniczym. Dzięki szerokiemu asortymentowi ponad 4000 świeżych artykułów oraz własnemu importowi specjałów z Włoch, Niemiec, Hiszpanii i Francji, możemy dostarczyć odpowiednie produkty coraz bardziej wymagającym konsumentom.
Rodzinna firma LMJ Wyroby Mięsne L. Michielssen NV z Schoten oferuje szeroki asortyment solonych, wędzonych, gotowanych i pieczonych wyrobów mięsnych oraz specjalności w konkurencyjnych cenach z krótkim czasem dostawy.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Belgia, Antwerpen
...INTERVLEES stał się jednym z najważniejszych europejskich importerów/dystrybutorów mięsa. INTERVLEES specjalizuje się w międzynarodowym pozyskiwaniu i marketingu mięsa wysokiej jakości, co osiągamy dzięki naszemu zaangażowaniu i niezawodnym relacjom z kluczowymi międzynarodowymi producentami. Nasze produkty: wołowina, jagnięcina, wieprzowina, dziczyzna i drób.
Luksemburg, Bascharage
Na przestrzeni dziesięcioleci, Salaisons Marco Meyer pozostały wierne tradycyjnym i rzemieślniczym metodom produkcji oraz wędzenia. Do dziś firma należy do największych producentów szynki w kraju. Oprócz szynki, Salaisons Marco Meyer produkują i sprzedają również szeroką gamę tradycyjnych produktów mięsnych. Salaisons Marco Meyer oferują również usługi cateringowe: Twoje przyjęcie firmowe, rodzinne, grill lub inne wydarzenie będzie udane, niezależnie od tego, czy jest to mała, czy duża okazja.
Belgia, Mussy La Ville
Rzeźnia specjalizująca się w wyrobach z pasztetu gourmet i wędzonych kiełbasach w tradycyjnym stylu. Opakowania są oczywiście regulowane przez ścisłe normy AFSCA, które obejmują na etykietach: numer partii, śledzenie pochodzenia mięsa, przypraw, mąki, używanych jaj oraz alergeny zawarte w gotowym produkcie, co wymaga dodatkowej pracy i znacznej uwagi. Frédéric wyraża pragnienie, aby przez długi czas kontynuować tradycyjne wytwarzanie swoich produktów, zachować przepisy przekazane przez jego rodziców i dziadków oraz nadal promować obronę naszych produktów gaumańskich.
Belgia, Oudenaarde
Więcej niż wspaniała szynka! Bens Retail jest ostatnim ogniwem pełnej integracji pionowej w hodowli świń w ramach rodzinnej grupy agro Vanden Avenne. Pod marką Welda oraz jako dostawca prywatnej marki jesteśmy specjalistą w dziedzinie szynki i wędlin. Odkryj naszą szeroką gamę gotowych rozwiązań dla wszystkich segmentów rynku (detal, tradycyjni rzeźnicy, gastronomia oraz przemysł).

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play