Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Hiszpania, Espejo
Najlepsze wędliny wykonane z najlepszego mięsa z doliny Pedroches.
Włochy, Busto Garolfo
Rondanini, w ponad 95-letniej historii, przekształciła się z prostego zakładu w prawdziwy przemysł spożywczy. Proces innowacji w technikach produkcyjnych oraz wprowadzenie nowoczesnych urządzeń do krojenia i pakowania produktów, w żaden sposób nie wpłynęły na wierność firmy tradycyjnym recepturom, które przyczyniły się do jej sukcesu, także za granicą. Z tego powodu Rondanini oferuje swoim klientom produkt, który jest przemysłowy, o doskonałych cechach organoleptycznych i bardzo wysokich standardach jakości, ale także o niepowtarzalnym „smaku dawnych czasów.”...
Belgia, Brussel
Lauraham ma rodzinną tradycję trwającą ponad 30 lat. Firma specjalizuje się w produkcji gotowanych produktów z łopatki i szynki na bazie wieprzowiny. Zakład produkcyjny Lauraham jest strategicznie usytuowany w północno-zachodniej części Brukseli, z dostępem z jednej strony do dużych rzeźni i dostawców, a z drugiej do głównych dystrybutorów i hurtowników.
Belgia, Bocholt
De Spiegeleire Ambachtelijke pasztety. Od 1972 roku niezmienne procesy produkcyjne zapewniają wyrafinowany i stały smak. Gwarantujemy produkty pierwszej jakości: pasztety, specjalne filety z kurczaka i indyka oraz ich warianty, pasztetowa, pasztet w kostce i warianty, a także berlińskie.
Belgia, Antwerpen
Hurtownia mięsa: Specjalista w mięsie wieprzowym i końskim.
Wielka Brytania, Wimborne
Producenci i Hurtownicy Produktów Mięsnych, Produkcja i Przechowywanie Mięsa...
Belgia, Neufchâteau
... jednego lub drugiego sanglochon i wrócić z wędlinami oraz innymi „domowymi” i regionalnymi produktami. Sklepik na farmie oferuje różne produkty: suszona kiełbasa sanglochon, szynka sanglochon, orzechy szynkowe, wędzony boczek, wędzona kiełbasa, suszona szynka, mleko sanglochon, wiśnie w alkoholu, wino z kwiatów bzu, galaretka z pigwy, galaretka różana, piwo Tchesté, sok jabłkowy rzemieślniczy,…...
Belgia, Bornem
Leyco to nowoczesna firma rodzinna, która przez kilka dziesięcioleci specjalizuje się w produkcji wyłącznie wyrobów z głowy i produktów aspikowych. Działa na rynku belgijskim, zarówno w handlu detalicznym, jak i hurtowym, a także w eksporcie. Ich produkty są w pełni dostosowane do oczekiwań dotyczących wagi, smaku, opakowania i prezentacji. Niektóre z ich produktów to: Preskop - Boerekop - Kipkap - Edelsülze - Kop w pomidorach - Wieprzowe języki w galarecie itd.
Embutidos Pajariel to firma rodzinna założona w 1945 roku, zajmująca się własną produkcją, producent tradycyjnych wędlin wysokiej jakości, takich jak kiełbasa suszona, kiełbasa barbecue, cecina. Obecnie przemysł dysponuje dwoma zakładami produkcyjnymi wyposażonymi w nowoczesną technologię, które w połączeniu z najnowocześniejszymi technikami zarządzania i jakości sprawiają, że Pajariel jest wiodącym producentem w sektorze agrospożywczym.
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Jesteśmy rodzinnym rzemieślniczym producentem wędlin, specjalizującym się w tradycyjnych i rzemieślniczych szynkach gotowanych, wysokiej jakości wędlinach i solankach, z wędzonym polędwiczkiem wołowym jako naszym hitem, kiełbasach o jakości rzeźniczej, produktach na zlecenie oraz produktach dostosowanych do potrzeb klienta i ekskluzywnych dla klienta. 31 lipca 2013 roku otrzymaliśmy certyfikat autentyczności UNIZO dla rzemiosła "Handmade In Belgium".
Belgia, Destelbergen
Produkcja i sprzedaż szynki Ganda oraz delikatesów Ganda.
Belgia, Gierle
Vleba specjalizuje się w krojeniu, porcjowaniu, pakowaniu i produkcji świeżego mięsa oraz świeżych wędlin. Przedstawiają Państwu zespół profesjonalnych rzeźników. Grupa Peeters Govers może zająć się Państwa świeżym asortymentem we współpracy z Vleba oraz oddzielną usługą gastronomiczną, która zapewnia dostawę świeżych warzyw, owoców i ziół.
Belgia, Mollem-Asse
... asortyment pasztetów śmietankowych i ardeńskich rozszerzył się o różne inne smaki. Obecnie istnieje aż 30 różnych rodzajów pasztetów, takich jak pasztet z zielonym pieprzem, papryką, żurawiną, grzybami, czosnkiem, jabłkiem, oliwkami, pasztet dziczyzny, ...
Belgia, Malderen
Supermarket MAGDA oferuje bardzo szeroki asortyment produktów spożywczych, artykułów nieżywnościowych i świeżych produktów. Możesz robić zakupy u nas w przytulnej i zachęcającej atmosferze, w której szybko poczujesz się jak w domu.
Antwerpska Super Rzeźnia ASB AMIC sprzedaje mięso osobom prywatnym, ale także dostarcza do restauracji. Możesz również zwrócić się do rzeźnika w sprawie sprzedaży mięsa detalicznie.
Belgia, Houthalen-Helchteren
Jesteśmy hurtownią mięsa, założoną w 2002 roku, która zdobyła zaufanie swoich klientów dzięki profesjonalnemu działaniu i gwarancji najwyższej jakości. W pierwszych latach nasza firma rozpoczęła działalność od uboju i rozbioru bydła i drobiu. W późniejszym czasie weszliśmy na rynek pod marką Elif z naszymi własnymi rzeźniami i hurtownią. Dodatkowo, jako hurtownia mięsa, wprowadziliśmy do naszej oferty produkty dla gastronomii oraz mrożonki. Ponieważ nasza firma pragnie zapewnić jakość swoich produktów, dysponujemy systemem śledzenia oraz posiadamy certyfikat HACCP.
Austria, Irnfritz
Rzeźnia i ubojnia: Korzenie naszej firmy sięgają roku 1917. Od tego czasu w Irnfritz istnieje specjalistyczny sklep mięsny. Prowadzimy działalność od lipca 1977 roku. Nasza rzeźnia przeżyła duży rozwój, gdy w 1980 roku zaczęliśmy hodowlę i sprzedaż cieląt mlecznych. W 1992 roku dobudowano zakład produkcyjny do wytwarzania wędlin, co poszerzyło ten obszar.
Belgia, Oostende
...Oczywiście w tym procesie jak najlepiej respektujemy Państwa życzenia. Tak, aby mogli Państwo w pełni odnaleźć się zarówno w wadze cięcia, rodzaju, opakowaniu, asortymencie, jak i obróbce. Dania gotowe: od aperobrochette po zigeurschnitzels. Dział mielonego mięsa: od klopsików, pasztetów po różnorodne hamburgery, kiełbasy… Zimne dania: sałatki na talerzu… Ciepła kuchnia: gulasz, vol-au-vent,… Również Halal, wegetariańskie i rybne produkty.
Włochy, Novate Milanese
... miejscu jest do dyspozycji, aby wspierać i doradzać klientom w wyborze oraz załadunku towaru. Aby otrzymać towar bezpośrednio w swoim punkcie sprzedaży, barze lub restauracji, należy przesłać zamówienie faksem, telefonicznie lub e-mailem. Usługa dostaw jest codzienna, punktualna, bezpłatna i realizowana jest za pomocą pojazdów chłodniczych. Agenzia Lombarda organizuje międzynarodowe przesyłki z...
Belgia, Eernegem
...w West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen i Zeeuws-Vlaanderen. Od 30 lat Vleeswaren Steen szczyci się swoją silną obsługą i doskonałą jakością. Nasza filozofia? Duża różnorodność produktów wysokiej jakości, które spełniają najsurowsze normy higieny i bezpieczeństwa, w każdej gamie produktów z odpowiednim stosunkiem jakości do ceny. Wraz z naszymi przedstawicielami oraz dynamicznym pakietem reklam i możliwości wsparcia dążymy do zadowolenia i lojalności naszych konsumentów.
Hiszpania, Caldes De Montbui
Oferujemy wysokiej jakości produkty wędzone. Nasze produkty są uznawane przez najlepszych szefów kuchni w Hiszpanii. Naszym flagowym produktem jest longaniza (podobna do włoskiego salami lub salsicci), ale o delikatnym i niekwasowym bukiecie. Wprowadziliśmy nowy produkt - longanizę z indyka, będącą jedyną na rynku w 100% z indyka. Fuet i chorizo cieszą się dużym uznaniem we wszystkich najlepszych sklepach delikatesowych w Europie. Byliśmy pionierami słonych cukierków z longanizy, a także longanizy z orzechami.
Belgia, Genk
...V&C MEAT SERVICE specjalizuje się w świeżej wołowinie i wieprzowinie. Od ponad pół wieku zdobywają uznanie jako hurtownik świeżej wołowiny i wieprzowiny. W tym czasie stali się jednym z największych graczy w swojej branży w Limburgu Belgijskim. Od 2000 roku działają pod nazwą V&C Meat Service. Dzięki różnym przejęciom w ostatniej dekadzie zdobyli znaczący udział w rynku w branży mięsnej. Z ich rzeźni w Genk oraz dzięki produktom krojonym na zamówienie obsługują naszych klientów w sposób dostosowany do ich potrzeb.
Francja, Les Mées
Firma Midi Charcuterie, sprzedawana pod marką Gil Traiteur, jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w branży spożywczej, a dokładniej w kuchni śródziemnomorskiej. Odrzucając tradycyjną wędlinę, firma specjalizuje się w produkcji „Smaków Prowansji”, takich jak marynowane warzywa i grzyby, marynowane specjały „Gil Traiteur”, marynowane produkty rybne w oleju, pasty do smarowania (nasze „Taillas”) oraz pomocniki kulinarne.
Luksemburg, Ehlerange
...Założona w 1985 roku, firma Artisal & Kern, specjalizująca się w krojeniu i dostarczaniu świeżego mięsa oraz mięsa pakowanego próżniowo, wędlin oraz produktów mrożonych, stanowi zaufanego partnera dla wszystkich profesjonalistów w branży gastronomicznej. Również specjalizująca się w handlu drobiem oraz w produkcji i zakupie wędlin, nasza firma zapewnia codzienne dostawy na terenie całego Wielkiego Księstwa Luksemburga oraz w niektórych sąsiednich regionach Francji, Belgii i Saarbrücken.
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Włochy, Spilinga
Firma, która działa zgodnie z najbardziej tradycyjnymi i rzemieślniczymi technikami produkcyjnymi, stara się poszerzyć swoje horyzonty, rozszerzając oferowany asortyment oraz rynki, które chce osiągnąć, dzięki ciągłemu i stałemu procesowi badań i rozwoju, mającemu na celu, w dłuższej perspektywie, wprowadzenie swoich produktów na rynki zagraniczne. Livasì to firma rodzinna, która powstała z pragnienia trzeciej generacji.
Belgia, Liège
... usługę dostawy oraz cash and carry w godzinach dostosowanych do rynku „żywnościowego”. Aby sprostać najbardziej zróżnicowanym wymaganiom i najnowszym trendom, nasza oferta jest w ciągłej ewolucji. Nasz katalog produktów obejmuje ponad 8000 różnych artykułów, z których większość jest dostępna następnego dnia po złożeniu zamówienia.
Belgia, Buggenhout
GREGA produkuje suszone szynki, takie jak SUPERANO (15 miesięcy dojrzewania), NEC PLUS ULTRA (18 miesięcy dojrzewania) i PATA GREGA (24 miesiące dojrzewania). Jedyny producent szynki, który dojrzewa swoje szynki dłużej niż 15 miesięcy!
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Nasze smarowidła są wytwarzane przez dwóch producentów. Po pierwsze, jest to belgijski Sanpareil, a drugim producentem jest Alimpex Maso s.r.o., z siedzibą w Dobřejovicach niedaleko Pragi. Współpraca z tymi dwoma firmami rozpoczęła się już w 2005 roku, a w 2010 roku firma Sanpareil ostatecznie została włączona do grupy ALIMPEX FOOD a.s. Obecnie obaj producenci ściśle współpracują i eksportują do prawie całej Europy oraz do kilku państw poza nią.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play