...Jesteśmy dostawcą solonych jelit halal z owiec i wieprzowiny, które są znane z wysokiej jakości. Nasze produkty są idealne do produkcji kiełbas i są eksportowane na całym świecie. Gwarantujemy wysoką jakość i świeżość oraz konkurencyjne ceny. Zaufaj naszemu doświadczeniu w handlu międzynarodowym, aby znaleźć najlepsze wyroby wędliniarskie dostosowane do Twoich potrzeb.
... kontaktom i relacjom z producentami jesteśmy w stanie uzyskać najlepsze oferty z najlepszym stosunkiem jakości do ceny. To, co nas wyróżnia, to to, że towarzyszymy klientowi poza prostą sprzedażą. Nie tylko wysyłamy ofertę, ale śledzimy cały proces zakupu: od znalezienia najbardziej odpowiedniego produktu dla klienta, przez wysyłanie próbek i cen, po przyjmowanie zamówienia, organizację logistyki...
Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
... stworzyć miejsca pracy, które pomogą w rozwoju obszarów wiejskich. Obecnie Embutidos La Hoguera jest ugruntowaną firmą w sektorze agrospożywczym, w ciągłym rozwoju i z zespołem 95 pracowników. W Embutidos La Hoguera wierzymy, że połączenie tradycji, technologii i badań jest kluczem do produkcji żywności wysokiej jakości. To są zasady, które przyjęliśmy od początku i które uczyniły La Hoguera wielką...
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Francja, Laissac
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Francja, Sarrola-Carcopino
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z...
Francja, Carpentras
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny...
Francja, Marseille
...- Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana...), - Wędliny i przetwory mięsne, - Ciastka i wyroby cukiernicze, - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty rybne, - Mrożonki. Możemy zaproponować różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Twoim partnerem w eksporcie. Rzeczywiście, towarzyszymy Ci w odkrywaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, które odpowiadają Twoim...
Francja, Rabastens De Bigorre
Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować. Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. jest firmą rodzinną, która od ponad wieku zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki iberyjskiej oraz innych produktów pochodnych z wieprzowiny iberyjskiej. Firma potrafi połączyć tradycyjne metody z najnowocześniejszą technologią, dostosowując swoje obiekty do wymogów Unii Europejskiej i integrując się w Denominacji Pochodzenia Jamón de Guijuelo od momentu swojego powstania, aby móc oferować najwyższą jakość we wszystkich swoich produktach.
Włochy, Marmirolo
... powierzchni 3000 metrów kwadratowych, zmodernizowanego zgodnie z dyrektywami unijnymi. Od 1999 roku struktura produkcyjna i handlowa może korzystać z pomieszczeń i urządzeń dostosowanych do wysokich standardów jakościowych. Godziny pracy biura od 08:00 do 12:00 oraz od 13:30 do 18:00. Godziny otwarcia sklepu: poniedziałek od 15:30 do 19:30, od wtorku do soboty od 09:00 do 12:30 oraz od 15:30 do 19:30.
Hiszpania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, firma rodzinna z ponad 60-letnim doświadczeniem w produkcji suszonej szynki.\nRęczna produkcja. Specjalizacja w odkostnianiu, suszeniu szynki.\nEksport szynki.
Włochy, Vomano (TE)
... formułowania i produkcji wysokiej jakości suplementów diety. PNK Farmaceutici Spa łączy grupę firm NTP BIOTECH, MD’E GUM i ADISTAFARMA, specjalizujących się w sektorze farmaceutycznym. Ta synergia pozwala na oferowanie szerokiej gamy produktów o wysokich standardach jakościowych i ilościowych oraz zapewnienie maksymalnej satysfakcji z indywidualnych potrzeb naszych klientów. PNK Farmaceutici...
Włochy, Potenza
... wartości i szacunek dla tradycji. Od doświadczenia w wyborze i krojeniu mięsa, przez nadziewanie i ręczne wiązanie, nasze wędliny są starannie nadzorowane na każdym etapie produkcji, aż do dojrzewania i pakowania. W rzemieślniczości naszych produktów można odkryć całe ciepło i zapach naszych korzeni. To są cechy, które towarzyszą nam i inspirują nas do dziś, aby doskonalić i rozwijać Salumificio Bilancia.
Włochy, Mugnano Del Cardinale
... gwarantowane w czasie i przestrzeni. Dziś, mimo że produkcja znacznie wzrosła, a rynek stał się bardzo szeroki i wciąż wyraźnie się rozwija, nauki przekazywane przez pokolenia pozostały te same. Przetwarzanie mięsa odbywało się w małym budynku, gdzie szczególną uwagę poświęcano produktowi rzemieślniczemu, jakim jest salami Mugnano. Ten rodzaj wędliny charakteryzuje się selekcją mięsa, rodzajem obróbki oraz...
We are one of the most significant Meat Processing Plants in Poland. We produce mainly from pork and chicken meat. We produce about 70 tonnes every day.
Grecja, KALAMATA
Tradycyjne wiejskie kiełbasy i wędliny. Tradycja ponad 70 lat, trzy pokolenia wędliniarzy. Kiełbasa z pomarańczą, z suszoną pomidorą, z porami, z kurczakiem, wołowiną, gotowana, wędzona. 80% - 85% świeżego mięsa wieprzowego, wołowego lub drobiowego, zioła, przyprawy, przyprawy. Jakość, tradycja, intensywny smak, aromat. Wszystkie nasze produkty zawierają świeże mięso i 100% czyste składniki.
Polska, Sokolow Podlaski
Belgia, Olen
...Rodzinna firma produkująca wędliny i przekąski, oferująca bardzo szeroki asortyment świeżo przygotowanych potraw, mrożonych przekąsek, konserw mięsnych, wykwintnych wędlin, sosów i specjalnych przekąsek. Produkty te są sprzedawane pod markami takimi jak OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten i Alimex, zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. OVI to krótka nazwa dla szerokiego asortymentu samodzielnie produkowanych produktów wysokiej jakości. To, co robi OVI, smakuje!
Polska, Godziesze

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play