Włochy, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. w Mesoraca, w prowincji Crotone, zajmuje się własną i rzemieślniczą produkcją oraz pakowaniem typowych wędlin, w tym kiełbas, capocollo i pancetty. Dzięki wykwalifikowanemu personelowi z doświadczeniem w branży, Salumificio Lavigna potrafi zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Włochy, Viterbo
... smakiem, nigdy oczywistym. Nasz region daje nam wielką inspirację do produkcji wędlin synergicznie połączonych z wysokiej jakości produktami, takimi jak salami z miodem z Tuscii, salami gotowane z aleaticą, szczepem winorośli z regionu, oraz Salame Violone, również regionalne. Używamy najlepszych surowców i najlepszych materiałów pomocniczych, co pozwala nam osiągnąć bardzo wysoki standard jakości.
Hiszpania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA stawia na typowe produkty galicyjskie, takie jak tradycyjna kiełbasa i cebulowa, łopatka, boczek, głowa wieprzowa…, ale nie zapomina o bardziej ogólnych produktach, takich jak hamburger, kiełbasa czy criollo, oczywiście z jakością surowców z naszej ziemi oraz z umiejętnościami ekspertów i infrastrukturą technologiczną, która tylko przyczynia się do doskonałości naszych artykułów.
... Cinta Senese DOP hodowanych na wolnym powietrzu w starym lesie dębowym o powierzchni ponad 40 hektarów, położonym 700 metrów wzniesienia w wzgórzach Barbischio w Gaiole in Chianti. W tej przestrzeni zwierzęta żyją na wolnym powietrzu w cennym przyrodniczo leśnym środowisku, gdzie organizowane są wycieczki. Po przetworzeniu mięsa, szynki z tych świń hodowanych na wolnym powietrzu są przewożone do długiego dojrzewania w starożytnej piwnicy z XVI wieku, wykutej w starych murach Radda in Chianti. Wyśmienite są również: pieczony indyk, arista i porchetta, które są krojone i gotowe do degustacji.
...by wyrażać swoje instynkty. Wolne, by żywić się świeżą trawą, zbożem, jagodami i żołędziami. Organizujemy wycieczki do produkcji surowej szynki oraz do piwnic dojrzewających w Traversetolo (Parma), do "Agricola Rosa dell'Angelo" w Rivalta di Lesignano de Bagni z lasem czarnej świni hodowanej na świeżym powietrzu oraz muzeum Traktorów (z unikalną kolekcją Lamborghini i Landini) oraz do "Stalla...
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, kierowana już przez czwartą generację. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin gotowanych w Europie. Nasza reputacja w zakresie wyjątkowej jakości i higieny potwierdzona jest certyfikatem IFS (International Food Standard) oraz weryfikowana przez nasze akredytowane laboratorium mikrobiologiczne i laboratorium chemiczne. Nasze produkty są przedmiotem ciągłej innowacji, a my jesteśmy znani z elastyczności i naszych usług.
Francja, Auros
... pokoleń hodowców, rzeźników i wędliniarzy, zawsze broniliśmy lokalnych i rzemieślniczych umiejętności. W MAISON VOISINE mamy dwa miejsca powstałe w wyniku współpracy rodzinnej: produkcję w PAU z Frédérikiem Lacoste, Mistrzem Rzemiosła Wędliniarskiego i Cateringowego oraz miejsce selekcji produktów, chłodzenia i przygotowywania zamówień w AUROS, niedaleko BORDEAUX. Opracowaliśmy tam narzędzie...
Belgia, Nassogne
Magerotte to firma rodzinna, która oferuje ponad sto dań mięsnych, wędlin i wędzonek, codziennie wystawianych na sprzedaż w ich sklepie. Nieustanna dążenie do doskonałości, skrupulatna troska o zachowanie cennych tradycji z przeszłości, stałe przywiązanie do ardeńskiego terroir, otwartość umysłu i antykonformizm stanowią filozofię firmy, która zawsze kierowała tą starą tradycyjną firmą.
Holandia, Haghorst
Jesteśmy firmą zajmującą się kupnem i sprzedażą świń mięsnych, macior rzeźnych, prosiąt rzeźnych, prosiąt mięsnych dla ferm tucznych oraz świń hodowlanych. Działamy w Europie z południowych Niderlandów.
Włochy, Colonnata Carrara
... Colonnata zawsze należy zidentyfikować producenta, ponieważ każdy producent ma swoje osobiste wykorzystanie i ilość składników do obróbki i dojrzewania produktu. Nasza produkcja opiera się na niezbywalnych zasadach, które są utrwalane przez cztery pokolenia.
Hiszpania, Alhama De Murcia
Zespół profesjonalistów tworzący Natural d’Mezclas codziennie wykonuje intensywną i dokładną pracę, aby zapewnić wybór najlepszych produktów pomocniczych i usług związanych z sektorem żywnościowym. Niezależnie od tego, czy są to naturalne barwniki, dodatki, surowce, przygotowania mięsne, czy aromaty spożywcze, wszystko dostarczane jest z najwyższym możliwym wskaźnikiem jakości, jaki można znaleźć na rynku.
Lardo di Colonnata IGP w plastrach, wstępnie pokrojony i mielony Vergazzata Pancetta Steccata...
Włochy, Langhirano
Firma Barbieri Enzo zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki i jest stowarzyszona z Konsorcjum Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo ma siedzibę w Langhirano w prowincji Parma przy ulicy Case Schianchi 8. Wśród działalności: - produkcja szynki - dojrzewanie szynki - pakowanie szynki - sprzedaż szynki - dostarczanie szynki - zakłady wędliniarskie - zakłady szynkarskie...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Belgia, Torhout
... osobę odpowiedzialną za jakość. - Ilość: Bez względu na to, jak duże jest Twoje zamówienie, zawsze możemy dostarczyć odpowiednią ilość. Również w intensywnym okresie końca roku. - Szacunek dla natury: Nie zajmujemy się przetwarzaniem dziczyzny pochodzącej z kłusownictwa. Staramy się produkować w jak najbardziej przyjazny dla środowiska sposób. Nasza siedziba w Torhout działa na 100% zielonej energii i zawsze poszukujemy nowych technologii, które zużywają mniej energii.
Hiszpania, Bescano
Producent, rzemieślnik i dystrybutor katalońskich wędlin: gama fuets 110g z kawałkami, kiełbasy wiejskie, bułeczki, gama fuets 150g; orzechy szynkowe, szynka wiejska z kością lub bez, szynka serrano z kością lub bez, lomo w próżni. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zespół do Państwa dyspozycji!
Luksemburg, Esch-Sur-Alzette
...Patricia i Patrick zapraszają do odkrycia ich przestrzeni smaków, gdzie wszystko jest zebrane, aby zaspokoić Twoje pragnienia. Oprócz rzeźnictwa i wędliniarstwa, Peporte oferuje również dania gotowe na wynos, na zamówienie lub na Twoje prywatne i zawodowe wydarzenia. Ponadto, dostępna jest usługa "party service" do kompleksowej organizacji Twoich projektów i wydarzeń (grille, imprezy pracownicze, urodziny itp.).
Cielęcina we wszystkich jej aspektach. Od całych tusz po części i pakowania na miarę: znajdziesz to w Vanlommel. Z pełnym zaufaniem. Kontrola, cięcie, pakowanie: nasza praca jest doskonale dostosowana do Twoich potrzeb. Nasza zaawansowana specjalizacja gwarantuje cielęcinę najwyższej jakości.
Belgia, Brugge
Joka jest hurtowym importerem ekskluzywnych belgijskich i zagranicznych wędlin oraz delikatesów. Specjalizacja i innowacja, poprawa tam, gdzie to możliwe, to codzienne wyzwanie Joka. Poznaj wysokiej jakości i ekskluzywny asortyment importowy oraz belgijski.
Hiszpania, Caldes De Montbui
... - Naturalna ochrona, jaką oferują. - Są jadalne. - Ponadto są związane z produktami wysokiej jakości. Z tych wszystkich powodów naturalne jelita są idealnym materiałem do wędlin suszonych, gotowanych i świeżych.
Włochy, Chiuro
...znajdująca się w Semogo, idealnie nadaje się do dojrzewania szynki De 'BAITA' oraz specku De 'BAITA', korzystając z przywileju czystego i rześkiego powietrza wysokogórskiego (1459 m n.p.m.). Dzięki stałej pracy, silnej pasji i oddaniu zjednoczonej rodziny oraz zespołu, nasze produkty osiągają ten niepowtarzalny i nie do podrobienia charakter, który definiuje ich wyjątkowość i doskonałość.
Belgia, Waterloo
...Producent foie gras, terrin i wyrobów wędliniarskich od 1984 roku. Dla profesjonalistów i osób prywatnych: oferujemy szeroką gamę produktów domowej roboty, aby umilić czas spędzony z gośćmi. W Quality & Tradition znajdziesz wiele flagowych produktów, takich jak foie gras, terriny, dziczyzna, piersi kaczki oraz wiele innych produktów uzupełniających.
Belgia, Poederlee
Firma New ELV bvba została założona w 1995 roku jako przedsiębiorstwo specjalizujące się w klopsikach i produktach mięsnych. Produkty wytwarzane są w tradycyjny sposób na podstawie przepisów, które istnieją od bardzo dawna. Utrzymują tradycyjne rzemiosło w należytym szacunku. Jako prawdziwi rzemieślnicy gwarantujemy to, ponieważ jakość to obowiązek tradycyjnego rzemiosła.
Belgia, Alleur
Produkujemy boczek, wędzone piersi, słoninę oraz surowe szynki, a wszystkie te produkty są najwyższej jakości! Tutaj wędliny to pasja. Pasja do dobrze wykonanej pracy, aby oferować wędliny w czystym stylu naszej firmy. Przestronne komory suszenia łączą nowoczesną technologię z tradycyjnymi metodami. Powoli, jak dawniej, starannie wyselekcjonowane produkty mają czas, aby dojrzewać, co daje wędliny o wyjątkowej jakości. Wędzenie odbywa się wyłącznie na trocinach dębowych. Ten naturalny proces, w połączeniu z naszym rzemiosłem, nadaje naszym wędlinom niezrównany smak.
Belgia, Noirefontaine
... zarówno zaskakujący wybór, jak i wspaniałą dekorację. Ludzki rozmiar firmy pozwala na bardzo szybkie reagowanie na wymagania klientów oraz na terminy dostaw. 65 smaków pasztetów, wszystkie różne. Terriny tematyczne, oszałamiające dekoracje. Zawsze w poszukiwaniu nowych smaków i innowacji.
Francja, Rungis
...…). Nasza oferta drobiu: Drobiu z Bresse, Drobiu z Gers hodowanego na wolnym powietrzu, Drobiu fermowego i z oznaczeniem czerwonym, drobiu ekologicznego, tradycyjnego drobiu fermowego. Drobiu Halal: COURTIN HERVOUET jest hurtownią eksportową foie gras i dostawcą drobiu na eksport, oferującym dostawę drobiu na eksport oraz sprzedaż foie gras na eksport. Jako specjalista w eksporcie drobiu, foie gras i...
...które są dedykowane tej działalności. Posiadamy własną suszarnię szynki, w której suszymy łopatki, łopatki iberyjskie, szynki dojrzewające i szynki iberyjskie. Nasza suszarnia znajduje się w regionie Poniente Granadino, gdzie dzięki panującym warunkom klimatycznym uzyskujemy szynki dojrzewające o wyjątkowym, delikatnym i mało słonym smaku. Zapraszamy do odkrywania naszych produktów, takich jak wędliny, wędliny iberyjskie, szynki, szynki iberyjskie oraz inne rustykalne produkty, które od 1960 roku cieszą naszych klientów.
Hiszpania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... lub do dzielenia się z najbliższym kręgiem znajomych i przyjaciół. Ci przyjaciele mówili, że wędliny są tak dobre, że powinny być oferowane szerszej publiczności. Stopniowo, najpierw z małej rzeźni, a potem zaczynając dostarczać do niektórych klasycznych rynków Barcelony, takich jak Sant Antoni czy La Boqueria, zaczęli oferować produkty wytwarzane przez rodzinę Ventulà w innych regionach poza...
Wyspecjalizowana w wysyłce masarnia Fries od ponad 130 lat ręcznie wytwarza mięso i specjały wędliniarskie według tradycyjnych, sprawdzonych receptur - od regionalnych przysmaków, takich jak szynka solna czy prasowany łeb z Bad Orb, po delikatesy z całego świata. Dzięki dostawie kurierskiej DHL wieczorem, zamówione online towary mogą być dostarczone na życzenie jeszcze tego samego dnia.
Belgia, Koekelare
...Koekelare w West-Vlaanderen jest bazą 't Houtlandt, producenta i dostawcy wędlin. Z tej hurtowni rzeźnicy w Oost- i West-Vlaanderen zaopatrywani są w swoją wędlinę, a większość sprzedawanych tutaj produktów jest wytwarzana na miejscu.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play