Polska, Warszawa, Poland
... Białko ziemniaczane jest stosowane jako dodatek do żywności dla zwierząt dla młodych zwierząt, prosiąt, krów, drobiu oraz karmy dla zwierząt domowych. Białko ziemniaczane klasy spożywczej jest wykorzystywane w produkcji artykułów spożywczych jako roślinne źródło białka.
Polska, Brzozów
...<strong>Kasza bulgur</strong> to produkt zbożowy pełen zdrowia dzięki wysokiej zawartości substancji odżywczych. Zapewnia energię do działania, gdyż stanowi źródło węglowodanów złożonych, powoli uwalnianych do krwiobiegu. Zapewnia wyjątkowo dużo roślinnych protein, oraz niewiele tłuszczu. Porcja nieugotowanej kaszy dostarcza aż 12 gramów białka, 76 gramów węglowodanów, w tym 10-18 gramów błonnika...
Polska, Warszawa
...Mączka mięsno-kostna to produkt białkowy powstały po usunięciu tłuszczu i wilgoci z surowca pochodzenia przeżuwaczowego w normalnym procesie przetwarzania. Mączka mięsno-kostna ma kolor od złotego do średnio brązowego. Ten gotowy produkt jest używany jako źródło białka w paszach dla zwierząt nieprzeżuwających. Jest jednym z wielu składników, które dietetyk wykorzysta do formułowania...
Polska, Tomaszow Lubelski
...Groch to roślina strączkowa. Groch stanowi dobre źródło białka, dostarcza też węglowodanów, a także błonnika, który usprawnia trawienie. Poza tym groch ma działanie zasadotwórcze. Jest podstawowym składnikiem wojskowej grochówki ale idealnie nadaje się do różnego rodzaju past kanapkowych, zup czy sałatek.
...Brokuły są znane z tego, że są bogate w składniki odżywcze, a jednocześnie niskokaloryczne. Stanowią źródło beta-karotenu, witaminy C, B6, kwasu foliowego i luteiny. Dodatkowo zawierają wiele minerałów, takich jak potas, magnez i wapń. Warto wprowadzić to cenne warzywo do swojej diety, szczególnie jeśli masz problemy ze wzrokiem lub uprawiasz dużo sportu, ponieważ jest również doskonałym źródłem białka. Brokuły zawierają dużo witaminy K, dzięki czemu korzystnie wpływają na kości i chrząstkę stawową. Brokuły zawierają sulforafan, który uważa się za substancję przeciwnowotworową.
Polska, Węgorzewo
...Produkty mleczne i nabiał są ważnym elementem wielu przepisów kulinarnych. Stanowią cenne źródło białka, minerałów, witamin A, D, B2, B12, a przy odpowiednim spożyciu wspierają ogólną witalność organizmu. Produkty uzyskiwane z wysokiej jakości mleka mają prosty skład z żywymi kulturami bakterii. Regulują procesy trawienne, pozytywnie wpływając na stan zdrowia.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play