Niemcy, Heidelberg
...Rosemary 3-4 to grubo posiekany suszony rozmaryn o silnym smaku sosny. Idealnie nadaje się do przyprawiania mięs, ziemniaków i potraw śródziemnomorskich.
Francja, Perpignan Cedex
...Rozmaryn, którego łacińska nazwa (ros marinus) oznacza „rosę morską”, to krzew pochodzenia śródziemnomorskiego, który rozprzestrzenił się na północ Europy, aż do Anglii. Rozmaryn, zawierający silne przeciwutleniacze, jest groźną bronią przeciwko wielu dolegliwościom życia. Pomaga nie tylko w redukcji ryzyka kamieni nerkowych, zapobiega reumatyzmowi i bezsenności, ale także walczy z przeciążeniem intelektualnym. W kuchni rozmaryn jest przyjacielem mięs i drobiu. Doskonale aromatyzuje jagnięcinę, sosy i buliony. Dodaje oryginalności kremom brulee, waniliowym flanom, puddingom czy dżemom morelowym.
Hiszpania, Guardamar Del Segura
...Przyprawa przygotowana z kwiatowej soli i mieszanki przypraw Składniki: Kwiatowa sól (90%), mieszanka przypraw (10%): (majeranek, oregano, rozmaryn i tymianek). Zalecenia: Idealna do przyprawiania sałatek, makaronów, sosów, delikatnych serów oraz wszelkich mięs lub ryb grillowanych lub smażonych. Informacje żywieniowe na 100 g: Wartość energetyczna: 119 Kj/29 Kcal. Tłuszcze: 0,9 g, w tym nasycone: 0,3 g. Węglowodany: 2,4 g, w tym cukry: 0 g. Białko: 0,9 g. Sól: 84,9 g. Cylindryczny pojemnik z kartonu 100% nadającego się do recyklingu o wadze 100 g.
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... owoców czarnych (wiśnia, porzeczka, jeżyna), fiołka oraz eleganckiego, zintegrowanego dębu, który przynosi aromaty czekolady, wanilii i innych przypraw (pieprz, goździk itp.). Obecna jest również lekka nuta mineralności. Prawdziwy aksamit w ustach, który należy otworzyć przy stole, podając do czerwonych mięs, drobiu i dziczyzny. Pojemność: 75cl Typ: Wino czerwone Szczep: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Starzenie: Do picia już teraz i do przechowywania do 2030 roku Temperatura serwowania: 16-18°C...
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki: - Nasiona gorczycy brązowej - Ocet spirytusowy - Sól morska - 14% ziół (bazylia, tymianek, rozmaryn, majeranek, estragon) - Woda - Bez konserwantów Zalecenia dotyczące użycia: Ta musztarda z 5 ziołami o smakach prowansalskich doskonale pasuje do grillowanych potraw, pieczeni, mięs na ciepło lub zimno oraz marynat. Natrzyj ją na swoje grillowane potrawy, pieczenie i udźce, aby zachować ich soczystość lub jako spód do tarty z tuńczykiem... prawdziwa uczta. Produkt dostępny jest również w słoiku o pojemności 100 g, 200 g.
Francja, Paris
... aromatyzowaną panierkę 2.0 o korsykańskich smakach, takich jak tymianek-rozmaryn, nepita i orzechy z Cervione, która będzie idealna do nadania chrupkości Waszym potrawom! To idealny dodatek do panierowania mięs, ryb, ale także do wzbogacania zup i sałatek. Nie wahajcie się z nami skontaktować w celu uzyskania dodatkowych informacji!
... zapachami i smakami przypraw, stworzyliśmy słynne mieszanki do pieczenia (które oferują tradycyjne smaki, takie jak ziemniak i rozmaryn, aż po bardziej innowacyjne, takie jak imbir i kurkuma, cytryna i różowy pieprz, curry i wiele innych...), do mięs (od pieczeni, przez mieszanki do hamburgerów i kiełbas) oraz panierki, dla chrupiących i smacznych produktów; odpowiednie zarówno dla najbardziej...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play