Słowacja, Dolný Ohaj
...Skrobia pszenna jest często stosowana jako zagęszczacz i stabilizator w przemyśle spożywczym przy produkcji sosów, zup, deserów i innych produktów spożywczych. Ponadto, skrobia pszenna jest wykorzystywana w przemyśle farmaceutycznym do produkcji kapsułek, tabletek i leków w proszku, ponieważ potrafi tworzyć żelatynowe pasty i wchłaniać wodę. CAS:9005-25-8 Kolor: Biały Opakowanie: Worek papierowy 25kg Ilość: 5,000kg - 48,000kg Konsystencja: Proszek...
Polska, Lublin
... wędlin, a także dodatek do produktów mięsnych i drobiowych. Z wskaźnikiem nawilżenia 1:3 i zalecanym czasem rehydracji wynoszącym 30 minut, VG Titans W65-M oferuje wygodę i elastyczność dla kulinarnych innowacji. To teksturowane białko pszeniczne jest nie tylko pożywne, ale także wszechstronne, co czyni je cennym składnikiem w różnych zastosowaniach. Od roślinnego sosu bolognese po mielone mięso...
Polska, Warszawa, Poland
...Skrobia pszenna natywna to oczyszczony, niemodyfikowany i naturalny produkt uzyskiwany z roślin. Pszenica jest najpierw czyszczona, łuskana i mielona, a następnie przetwarzana z użyciem wody w celu oddzielenia skrobi. Produkt występuje w postaci białego, drobnego proszku o neutralnym zapachu i smaku.
Polska, Wrocław
...Składniki: mąka pszenna, cukier 21%, tłuszcz roślinny (palmowy, rzepakowy), skrobia ziemniaczana, puree jabłkowe 4% (zawiera konserwant: sorbinian potasu), syrop cukru inwertowanego, jaja, odtłuszczone mleko w proszku, środki spulchniające: węglany sodu i węglany amonu; sól, aromat, cynamon 0,1%. W zakładzie używane są: sezam, soja, siarczyny, orzeszki ziemne, inne orzechy. Miasto: Gdańsk...
Turcja, Izmir
...Skrobia to podstawowy produkt, który powstaje w procesie fotosyntezy roślin. Skrobia jest pozyskiwana z zarodka ziarna pszenicy. Może być używana w produkcji różnych rodzajów żywności, takich jak chleb, ciasta, ciastka, produkty w proszku, zupy, sosy itp. Jednocześnie może być również spożywana detalicznie przez konsumentów końcowych w opakowaniach produktu. Sosy, dressingi i zupy: umożliwiają...
Francja, Sendets
...Sablés aperitif z czosnkiem czarnym, wytwarzane ręcznie. Idealne do dzielenia się podczas chrupiącego i pełnego smaku aperitifu. Sablés z czosnkiem czarnym i comté z pewnością przypadną do gustu podczas aperitifu w gronie rodziny lub przyjaciół. Są produkowane w piekarni w Manosque (04). Składniki: Mąka PSZENNA*, czosnek* czarny, COMTÉ*, olej kokosowy*, guma akacjowa*, Cukier puder* (cukier trzcinowy blond**, skrobia ziemniaczana*), JAJKA w proszku*, sól z Guérande. *składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. **Składniki pochodzące z handlu sprawiedliwego.
Francja, Grigny
...Składniki: Mąka pszenna - 30%, warzywa (papryka, cebula czerwona) - 20%, mięso wołowe - 19%, woda, słonina - 8%, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), olej słonecznikowy, sól, cukier, białe wino, glutaminian, olej sezamowy, pieprz, imbir w proszku, skrobia tapioka, E412 guma guar. Średnie wartości odżywcze na 100g produktu: Energia 820kJ / 196kcal, tłuszcz 8,0g (w tym kwasy tłuszczowe...
Szwajcaria, Hendschiken
...Produkty mrożone, wstępnie pieczone, 82g Składniki: mąka pszenna, tłuszcze i oleje roślinne nieutwardzone (tłuszcz palmowy (zrównoważony), olej rzepakowy), woda, jaja, cebula USA 8%, skrobia, odtłuszczone mleko w proszku, ser, mąka sojowa, wzmacniacze smaku (E621), sól, substancje wiążące (E466), cukier, drożdże, przyprawy. Chüechli należy bezpośrednio z zamrażarki umieścić na blasze. Włożyć do zimnego piekarnika. Piec: w 200°C, przez około 25 minut. Temperatura przechowywania: min. -18°C, po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Informacja dla alergików: zawiera gluten, mleko, jaja, soję.
... (mleko), kakao w proszku %1, modyfikowana skrobia tapiokowa, sól, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), masa kakaowa %0.4, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), konserwant (kwas sorbowy), substancja aromatyzująca (czekolada), emulgator (estry kwasu winowego mono- i diglicerydów), konserwant (propionian wapnia), emulgator (stearynian sodu), konserwant (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), olej orzechowy %0.06. Ostrzeżenie o alergenach: Zawiera jajka, orzechy, mleko, soję, pszenicę. Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy twarde (migdały, pistacje).
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 38% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, emulgator: lecytyna rzepakowa), smarties (cukier, masło kakaowe, mleko odtłuszczone w proszku, pasta kakaowa, masło cukiernicze, mąka pszenna, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia ryżowa, emulgatory: lecytyny; koncentraty owoców i roślin: karczoch, rzodkiew, czarna marchew, cytryna, hibiskus; koncentrat spiruliny...
Szwecja, Åkersberga
... kukurydziana, mąka z orzechów laskowych, mąka owsiana, skrobia ziemniaczana, mąka quinoa, mąka ryżowa, mąka żytnia, mąka orkiszowa, skrobia tapiokowa, mąka teff, mąka pszenna. Cukier i słodziki, syrop agawowy, ekstrakt słodowy z jęczmienia w postaci proszku, słód jęczmienny w postaci syropu, syrop z buraków cukrowych, cukier trzcinowy, cukier kokosowy, glukoza kukurydziana w postaci proszku, syrop z...
Litwa, Vilnius
Grupa AJV specjalizuje się w hurtowej sprzedaży następujących produktów i surowców: regenerowany, odzyskany olej spożywczy do przemysłu technicznego i oleochemicznego; wolne kwasy tłuszczowe dla przemysłu technicznego i paszowego; margaryna i tłuszcz piekarniczy; glicerol i glicerol dla przemysłu technicznego, paszowego i spożywczego; smar, łój, tłuszcz drobiowy, olej rybny, mączka zwierzęca i kostna; olej rzepakowy, słonecznikowy, palmowy, kokosowy i lniany; skrobia ziemniaczana, kukurydziana, pszenna; proszek serwatkowy, odtłuszczone i pełne mleko w proszku, mieszanki tłuszczowe.
... proszku, takich jak mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone czy serwatka w proszku. Skupiamy się na skrobi ziemniaczanej i płatkach ziemniaczanych z lokalnych upraw - wolnych od GMO i o certyfikowanej jakości. W Birkamidon GmbH naszą wizją jest dostarczanie importerom i producentom żywności na całym świecie wysokiej jakości surowców w konkurencyjnych cenach. Oferujemy naszym klientom...
Włochy, Busto Arsizio
Założona w 1933 roku, firma A.D.E.A. szybko potwierdziła swoją pozycję lidera na rynku w produkcji skrobi, dekstryn i preparatów dla przemysłu tekstylnego, a następnie rozszerzyła swoją działalność na sektor spożywczy, farmaceutyczny, chemiczny, cateringowy oraz dystrybucję zorganizowaną. Zdobyte doświadczenie umacnia się również w zakresie doradztwa technicznego, w postaci sugestii dotyczących zastosowania produktów oraz dostępności do proponowania próbek na poziomie laboratoryjnym lub do prób przemysłowych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play