Francja, Sarrola-Carcopino
...Kiełbasa z dzika składa się z mięsa wieprzowego, które dojrzewa przez minimum 1 miesiąc. Każdy kawałek waży około 250g, a jego długość wynosi 20cm. Opakowanie: karton 5kg na około 25 sztuk Przechowywanie: maksymalnie 18°C Termin przydatności do spożycia: 95 dni...
Francja, Carpentras
... kiełbasa z borowikami i figą, może być jedną z gwiazd Twoich świątecznych przyjęć! MEDAL ZŁOTY: Kiełbasa suszona z ziołami prowansalskimi MEDAL SREBRNY: Kiełbasa suszona MEDAL SREBRNY: Chorizo łagodne SKU: 2200056000000-1 Waga: 1,2 kg Precyzja dotycząca wagi: Produkt podlega wysychaniu Składniki: Mięso wieprzowe pochodzenia francuskiego, tłuszcz wieprzowy, pochodzenia francuskiego...
Francja, Laissac
...Nasza misja: przywrócić szlachetność kiełbasie, symbolowi francuskiej gastronomii! Ta rzemieślnicza kiełbasa jest wytwarzana w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso może być przechowywana przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Będzie doskonałym dodatkiem do coppa...
Bułgaria, Rakovski
...Surowa suszona kiełbasa z kaczki, pakowana próżniowo Składniki: Mięso kacze, konserwant: sól azotynowa, przyprawy: biały pieprz, cukier, gałka muszkatołowa. Pochodzenie: Bułgaria. Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 10,65 €...
Francja, Castelnaudary
...Kiełbasa suszona 100% domowej roboty Składniki: Mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu, przeciwutleniacz E316, arytorbat sodu, konserwant E252, azotan potasu, kultury bakterii, LAKTOZA. 27,80€/kg Produkt o wadze netto minimum 300g.
Belgia, Lokeren
...Praktycznie wszystkie wnętrzności świni są wykorzystywane przemysłowo. Rzeźnicy najczęściej używają jelit cienkich, szerzej znanych jako osłonki. Osłonki z jelit cienkich są dostępne w różnych kalibrach. Wybór kalibru zależy od tego, jaki rodzaj kiełbasy producent lub rzeźnik chce zrobić. Osłonki wieprzowe są idealnie dostosowane do następujących rodzajów kiełbas: - Kiełbasa świeża - Bratwurst (kiełbasa do smażenia) - Kiełbasa grillowa - Kaszanka - Kiełbasa wędzona - Kiełbasa suszona Jak dostarczamy Twoje osłonki wieprzowe: Osłonka wieprzowa: - dowolny rozmiar od 26 mm do 45/+ mm. - na sucho solona...
Pasujące produkty
Świnia
Świnia
Inne Produkty
Owce
Owce
Wielka Brytania, Chesham
ORIGINALNA FIRMA BILTONG to dostawca wyśmienitego, rzemieślniczego Biltong i przekąsek mięsnych, przygotowywanych z miłością i pasją przez naszego południowoafrykańskiego głównego rzeźnika, według rodzinnej receptury przekazywanej przez ponad 6 pokoleń. Wszystkie nasze starannie wyselekcjonowane mięso pochodzi z lokalnych źródeł, to wołowina z brytyjskich bydła karmionego trawą, z pełną możliwośc...
Francja, Saint-André-Le-Puy
Rodzina produktów stworzona w najczystszej tradycji górskich wędlin. Opracowana z najlepszych kawałków mięsa, nasza gama Grande Tradition jest kwintesencją rzemiosła Batistou. SZYNKI Nasze szynki pochodzą wyłącznie z rygorystycznie wyselekcjonowanych francuskich świń i inspirowane są okrągłym krojem zwanym „Parme”. Umiarkowanie solone i ręcznie wcierane w suchą sól, następnie powoli suszone z p...
Pasujące produkty
kiełbasy z Owernii
kiełbasy z Owernii
Francja, Auros
...KIEŁBASA PERCHE Z PIERSIĄ KACZKI Nasza największa sprzedaż. Kiełbasa drobiowa, bez wieprzowiny, 60% indyk, 40% kaczka, produkt uzależniający z tłuszczem z kaczki o aromatach przypominających smaki foie gras połączone z suszoną piersią kaczki (to nasza cola w świecie kiełbas). Kiełbasa o wadze 480g i długości 50 cm. Bardzo atrakcyjna cena. To nasz produkt nie do przegapienia. Nie wahaj się poprosić o nasz katalog produktów i ceny.
Francja, La Fouillade
...Niezbędna postać w kuchni wieprzowej, organiczna suszona kiełbasa wieprzowa z Ferme de la Rousse różni się od salami swoją średnicą i długością. Ciesz się nią w cienkich plasterkach samodzielnie lub z chlebem. Waga: 200g...
...Halal kiełbasa fuet wołowa, wytwarzana ręcznie w Andaluzji. Suszona i dojrzewająca według górskich wiatrów. Sprzedaż na sztuki / karton / paletę...
Francja, Lyon
...Ręcznie robiona kiełbasa suszona aromatyzowana papryką Espelette AOP, z czystego wieprzowiny z Południowego Zachodu IGP, powstała na podstawie tradycyjnej, lokalnej receptury. Ta kiełbasa jest wytwarzana z chudego mięsa i tłuszczu z łopatki wieprzowej z Południowego Zachodu IGP, grubo mielonego (dokładnie 80% mięsa chudego i tylko 20% tłuszczu). Dzięki temu uzyskuje się kiełbasy o wyrazistym smaku.
... działalności: sprzedaż hurtowa leków, dorsza z Norwegii i Pacyfiku, truskawek, czosnku, wędlin (szynka, kiełbasa, kiełbasa czarna itd.), limonki, ryb, ryżu, sera, mucua, maruvo, fuba de bombo/fuba z kukurydzy, okra, olej palmowy itd., napój cuka Kizaca, przekąski z regionu, suszona ryba itd., mięso itd. ANG LESS GOLD IMPORTACJA I EKSPORTACJA SP. Z O.O. oferuje różne rozwiązania, które pozwalają na...
Francja, Plailly
... wyjątkowego poziomu niezawodności. Ponad 8000 systemów LUTETIA zostało zainstalowanych na całym świecie do realizacji operacji rozmrażania, solenia, kumulacji faz, obróbki cieplnej, suszenia i wędzenia, chłodzenia i kriogeniki. LUTETIA rozwija procesy technologiczne dla wszystkich Twoich produkcji: Wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety), Wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), Produkty marynowane, Produkty przetworzone z drobiu (szynka drobiowa, nuggetsy), Kurczaki pieczone i wędzone, Produkty rybne (łosoś, głowonogi).
Belgia, Herstal
Firma Legon specjalizuje się w handlu detalicznym w branży mięsnej oraz produkcji suchych kiełbas. Produkty: bolognese, salami, foie piqué, kiełbasa wieprzowa (z orzechami lub bez), kiełbasa ardeńska, salami Week-end i Goliath, kiełbasa sucha Lutin lub Picador, wędzona kiełbasa suszona, kiełbasa wiejska.
Grecja, KALAMATA
Tradycyjne wiejskie kiełbasy i wędliny. Tradycja ponad 70 lat, trzy pokolenia wędliniarzy. Kiełbasa z pomarańczą, z suszoną pomidorą, z porami, z kurczakiem, wołowiną, gotowana, wędzona. 80% - 85% świeżego mięsa wieprzowego, wołowego lub drobiowego, zioła, przyprawy, przyprawy. Jakość, tradycja, intensywny smak, aromat. Wszystkie nasze produkty zawierają świeże mięso i 100% czyste składniki.
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Belgia, Neufchâteau
... jednego lub drugiego sanglochon i wrócić z wędlinami oraz innymi „domowymi” i regionalnymi produktami. Sklepik na farmie oferuje różne produkty: suszona kiełbasa sanglochon, szynka sanglochon, orzechy szynkowe, wędzony boczek, wędzona kiełbasa, suszona szynka, mleko sanglochon, wiśnie w alkoholu, wino z kwiatów bzu, galaretka z pigwy, galaretka różana, piwo Tchesté, sok jabłkowy rzemieślniczy,…...
Embutidos Pajariel to firma rodzinna założona w 1945 roku, zajmująca się własną produkcją, producent tradycyjnych wędlin wysokiej jakości, takich jak kiełbasa suszona, kiełbasa barbecue, cecina. Obecnie przemysł dysponuje dwoma zakładami produkcyjnymi wyposażonymi w nowoczesną technologię, które w połączeniu z najnowocześniejszymi technikami zarządzania i jakości sprawiają, że Pajariel jest wiodącym producentem w sektorze agrospożywczym.
Francja, Arnouville Les Gonesse
... wdraża procesy technologiczne dostosowane do wszystkich Twoich produkcji: wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety i inne), wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), produkty marynowane, przetwory drobiowe (szynka drobiowa, nuggetsy), pieczone i wędzone kurczaki, produkty rybne (łosoś, głowonogi i inne).
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Turcja, Merkez
...oliwki, kiełbasa, czy suszona wołowina, są starannie pozyskiwane i wysyłane na cały świat. Dodatkowo możemy zbadać i znaleźć dla Ciebie wszystkie produkty, które są trudne do zdobycia, zapewniając ich najwyższą jakość i przystępną cenę. Każdy rodzaj produktu, na który jest duże zapotrzebowanie z Turcji, zostanie dla Ciebie dostarczony.
Handel drobiem, jajkami, produktami grillowymi i wygodnymi, kiełbasą drobiową, kiełbasą suszoną, pasztetami, makaronami, dziczyzną i jagnięciną.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania