ARMANDO ANJOS CORDEIRO to firma rodzinna z siedzibą w dystrykcie Bragança w Portugalii, w sercu Trás-os-Montes.
Zajmujemy się handlem, eksportem i importem szerokiej gamy produktów najwyższej jakości, typowych dla regionu Trás-os-Montes, w tym migdałów, orzechów włoskich, kasztanów i orzechów laskowych.
Naszym głównym celem jest zakup i sprzedaż orzechów; a mianowicie organicznych (certyfikowany...
...5 suszonych owoców z kolekcji ponadczasowej zebranych w tym zestawie kolekcjonerskim, znajdziesz w nim:
- pistacje z Ispahanu
- migdały z Samangan
- prażoną ciecierzycę z Badakhshanu
- soczyste daktyle mazafati
- oliwki bohemskie lub sinjid
Jeśli wahasz się między wszystkimi referencjami z kolekcji ponadczasowej, ten zestaw jest idealny, aby przetestować całą kolekcję i odkryć wszystkie oryginalne smaki!
Do odkrycia lub na prezent na chwilę kulinarnej podróży!
...Inne opakowania VRAC i SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Migdał to owoc z łupiną, pokryty zieloną i aksamitną w dotyku osłonką (brow), która wysycha i pęka w momencie dojrzałości, odsłaniając orzech. Gdy migdały są obrane i wysuszone, ich skórka jest brązowa. VIJAYA oferuje wybór obranych migdałów pełnych słońca.
Referencja:20100.1...
...Odkryj szeroki asortyment orzechów naturalnych lub w czekoladzie dostępnych do produkcji pod marką własną lub przetwarzania przemysłowego na poziomie krajowym i międzynarodowym.
Migdały:
• Migdały naturalne
• Prażone migdały
• Pokrojone migdały
• Migdały w rolce
• Połówki migdałów
• Mąka migdałowa
Orzechy laskowe:
• Naturalne ziarna orzechów laskowych
• Prażone ziarna orzechów...
...Między innymi otrzymujesz od nas naturalną, pierwszej klasy jakość
orzechów i suszonych owoców,
jak na przykład:
Orzechy nerkowca
Orzechy włoskie
migdały
pistacje
rodzynki
orzeszki piniowe
moruś
i wiele więcej.
...Migdał to roślina orzechowa, której owoce nazywane są również migdałami. Posiadają cienką skorupkę oraz twardą powłokę, która chroni delikatny endosperm. Migdały są popularnym składnikiem w gotowaniu i pieczeniu, a także pożywną przekąską. Są bogate w białko, kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, takie jak witamina E, magnez i wapń. Migdały znane są ze swoich korzyści zdrowotnych, w tym poprawy zdrowia serca, obniżania cholesterolu oraz kontrolowania poziomu cukru we krwi.
...„Mała wyjątkowa migdał o słodkim i uwodzicielskim zapachu; chrupiąca i mleczna w smaku, będzie idealnym dodatkiem do sałatki, mieszanki suszonych owoców lub po prostu jako przekąska na aperitif.”
Nasze dzikie migdały, o niezrównanym aromacie i wyraźnym, delikatnym smaku, są surowe i nieprażone. Producent lekko je solą, aby zapewnić ich trwałość. To produkt, który rośnie dziko w górach wschodniej...
...Mieszanka studencka to zwyczajowa nazwa łącząca różne rodzaje suszonych owoców. Zawiera między innymi orzechy laskowe, orzeszki ziemne, migdały i suszone owoce. Vivio przygotowało <strong> mieszankę studencką z ananasem </strong>, która dodaje egzotycznego smaku i aromatu. Wszystkie składniki mieszanki zostały dobrane w odpowiednich proporcjach i zapewniają solidną dawkę energii oraz składników...
...Asortyment suszonych owoców i chrupiących kulek zbożowych w czekoladzie. Migdały w czekoladzie gorzkiej, orzechy laskowe w czekoladzie mlecznej i dulcey, chrupiące zboża w czekoladzie o smaku malinowym. Aby zaoferować wyjątkowe produkty, wybieramy najlepsze surowce.
Waga netto (G):200...
...Mąka migdałowa orzechy suszone obrane CROC’ELLA Marsylia PACA.
Mąka migdałowa to niezbędny składnik w kuchni do wypieków, aby przygotować pyszne przepisy, dostępna jest w CROC’ELLA, Twoim hurtowniku producenta orzechów suszonych.
W CROC’ELLA cała nasza gama produktów jest wytwarzana i pakowana w naszym rzemieślniczym warsztacie znajdującym się na południu Francji w regionie PACA w Marsylii...
...Saszetka 500g blanszowanych migdałów w płatkach, idealna do dekoracji w cukiernictwie lub do przygotowania chrupiących migdałowych wafli. Płatki migdałowe mają tę szczególną cechę, że są lekko chrupiące.
Składniki: 100% blanszowane migdały. Czysty owoc migdałowca, bez dodatków. Alergeny: śladowe ilości innych orzechów (orzechy laskowe, pistacje).
Pomysły na przepisy: Możesz dekorować wszystkie...
...Wytwarzane z pasją w naszym własnym warsztacie, te obrane migdały wyróżniają się świeżością i autentycznym smakiem. Idealne do dodania chrupkości sałatkom, potrawom lub po prostu do samodzielnego spożycia, nasze posiekane orzeszki ziemne bez dodatków i konserwantów to pyszny i zdrowy wybór.
UGS:10171
Waga:0.1 kg...
...Suszone owoce z ekologiczną skórką pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Migdały są niezbędne w diecie śródziemnomorskiej, znanej z tego, że jest zdrowa i zrównoważona, a także stanowią ważne źródło energii.
...Migdały produkowane w Apulii. Prawie organiczne dzięki naturalnemu uprawie i bez chemicznych lub sztucznych zabiegów. Produkt Made in Italy, pyszny i czysty.
...Migdały Sgusciate NuttyPlus są bogate w błonnik i białko. W przeciwieństwie do Migdałów Obłuskanych, Migdały Sgusciate zachowują skórkę (nie łupinę), która jest bogata w flawonoidy. Mają delikatny smak i mogą być używane do przygotowania wielu potraw słodkich i słonych, a także jako pyszne przekąski dietetyczne!
Migdały Sgusciate NuttyPlus składają się w 100% z migdałów sycylijskich bez łupin.
*Może zawierać śladowe ilości innych orzechów
(laskowych, pistacjowych, włoskich, piniowych, nerkowców).
...Migdały naturalne bez skórki, dostępne w różnych odmianach, takich jak: guara, lauranne, penta, valencia, soleta, marcona, largueta... i inne.
Ekologiczne i konwencjonalne.
Dostępne opakowania: BigBags 1000kg, 700kg, worki 25kg, torby 1kg i 0.5kg.
...Produkty:
Migdały w skorupkach, Obłupane, Blanszowane, Patyczki, Płatki, Całe, Prażone, Solone i Mąka.
Prezentacja:
Worki 1, 5, 10 i 25 Kg.
Big Bag 500 i 1000 Kg.
...D.A.R. S.R.L. selekcjonuje najlepsze naturalne migdały bez skórki. Nasze chrupiące, smaczne i pyszne migdały to prawdziwy must-have w kuchni i ogólnie w zdrowej diecie. W rzeczywistości, będąc bogate w żelazo, błonnik, wapń i witaminy, pomagają w odchudzaniu, utrzymują serce w zdrowiu, skórę młodą i świeżą oraz dostarczają dużo energii.
Naturalne migdały bez skórki nadają się zarówno do...
...Pochodzenie migdałow jest z ciepłych i suchych regionów w pobliżu Bliskiego Wschodu, gdzie są spożywane od ponad 3000 lat.
W czasie podboju Hiszpanii Arabowie przywieźli ze sobą główną nasion cytrusowych, które zasadzili jako migdały. Rozprzestrzenienie migdałów wzdłuż wybrzeża Morza Śródziemnego, szczególnie w Tunezji.
Migdał otrzymał swoją nazwę od łacińskiej nazwy Prunus amygdalus, słodki...