Holandia, Etten-Leur
LIA MOOS jest specjalizowana w eksporcie i imporcie produktów drewnianych, takich jak epal pallets, europallets, oraz w produktach związanych z biopaliwami, takich jak houtpellets, Einplus pellets, houtblokken, spar blokken, zaaghout, zoetwaren, schoonheidsproducten, tarwe, suiker, spijsoliën, oliehoudende zaden, oliemeel extracten, peulvruchten, linzen, specerijen, verpakkingsmaterialen, eetbare ...
Francja, Warmeriville
...{"Warunki przechowywania:":"Przechowywać w miejscu chronionym przed ciepłem i wilgocią.","Pasty do żucia:(Opakowanie 20)":"Kod EAN: 3664346300780\nKod artykułu: 019900\nŚrednia data ważności: 360 dni\nKraj pochodzenia: FRANCJA\nOpakowanie zbiorcze: 20 UVC\nOpakowanie paletowe: 800 UVC (czyli 40 opakowań)\nMarka: CARAMBAR\nSłowa kluczowe: carambar","Lista składników:":"syrop glukozowy...
Francja, Montelimar
...woda, oliwa z oliwek), białko jajka, proszek cynamonowy, naturalny ekstrakt waniliowy. Sposób produkcji: Miód i syrop glukozowy są gotowane w kotle, następnie dodawane jest białko, gotowany cukier, wanilia i migdały. Figi i cynamon są dodawane na końcu. Alergeny: migdały, jajka, pistacje, możliwe śladowe ilości orzechów. Wszystkie nasze nugaty są gwarantowanie BEZGLUTENOWE.
Francja, Saint-Omer
...Nasze zupełnie nowe karmelki przygotowane z solą morską z mojego bagna. Są wytwarzane w sposób rzemieślniczy. Lista składników: Syrop glukozowy, cukier, proszek z mleka pełnotłustego, masło, dextroza, sól morska z wyspy Ré (<1%), sól z wyspy Ré, węglan sodu, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
... jogurtowy, olej palmowy, środek glazurujący: E904 (powłoka), E414 (guma arabska), syrop glukozowy, cukier. Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzeszków ziemnych i innych rodzajów orzechów. Pochodzenie Indie są głównym producentem nerkowców. Inne kraje pochodzenia to Brazylia, Mozambik, Kenia, Tanzania, Wietnam i Sri Lanka.
Francja, Saint Martin Belle Roche
... mleko w proszku 7%, syrop glukozowy. Może zawierać: orzechy laskowe, orzechy i jaja. Alergeny pod lupą Mleko, pszenica, soja. Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Régilait Dżem Mleczny z nutą speculoos przechowuje się przez 15 miesięcy przed otwarciem i 1 miesiąc po otwarciu, w temperaturze pokojowej. Nie wkładać do lodówki po otwarciu. Rurka plastikowa, korek: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
Hiszpania, Tarragona
... doświadczeniem bez zmartwień. Sugerencja: Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i ciesz się smakami. Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3. roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców! Nie tnij słomki. Składniki ciasteczkowe: Cukier, Fruktoza, Odtłuszczony proszek kakaowy, Syrop glukozowy, Witaminy i Minerały [gluconian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), Witamina D (cholekalcyferol)]. Aromaty naturalne, Barwnik [Karoteny (β-karoten)].
Niemcy, Bad Bentheim
...). Wskaźnik Dextrose Equivalent (DE) Numer DE glukozy mówi coś o sile wiązania i słodkości glukozy i zależy od stopnia, w jakim zastosowano hydrolizę. Skrobia jest przekształcana w glukozę poprzez hydrolizę. Na skali od 0 do 100, 0 to czysta skrobia, a 100 to czysta glukoza. Im niższy numer, tym wyższa siła wiązania produktu. Im wyższy numer, tym wyższa słodkość. Zastosowanie Proszek glukozowy DE 29 to odwodniony syrop glukozowy. Zapobiega on rekryształizacji cukru w słodyczach. Ponadto nadaje elastyczność...
Polska, Wrocław
...syrop glukozowy, woda, substancje glazurujące (substancje glazurujące: guma arabska, szelak, substancja wypełniająca: sacharoza, syrop glukozowy, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, konserwant: kwas sorbowy, woda, etanol). Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy. Produkt bezglutenowy. Zestaw: Miasta Miasto: Kraków...
Włochy, Reggio Emilia
... Płynny syrop glukozowy (40 DE, 60 DE) i syrop glukozowy na bazie fruktozy Płynny syrop ryżowy Błonnik cytrynowy, błonnik ziemniaczany i błonnik grochowy Błonnik bambusowy, błonnik pszenny i błonnik glukozowy Błonnik owsiany, błonnik owsiany z beta-glukanami, błonnik psyllium 99% Inulina Fruktooligosacharydy (FOS) Alfa-cyklodekstryna...
Tunezja, Tunis
...Delikatność orientalna na bazie nasion sezamu, o wielu właściwościach i wyśmienitym smaku czekolady Składniki: Pasta sezamowa, cukier, syrop glukozowy, proszek kakaowy Termin przydatności do spożycia: 3 lata od daty produkcji. Przeznaczenie: do bezpośredniego spożycia lub jako smarowidło Wartość odżywcza: 536 Kcal/100g Jednostka: 200 i 350g...
...Składniki: %27 Kruche ciasto z nadzieniem czekoladowo-orzechowym: mąka pszenna, olej roślinny (palmowy, sojowy, słonecznikowy), cukier, syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), olej roślinny (palmowy), drożdże, odtłuszczone mleko w proszku, olej roślinny (rzepakowy, słonecznikowy, palmowy), jajko, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), dekstroza, proszek serwatkowy...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 35% pochodzenie spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa, wanilia bourbon w strąku), karmel (syrop glukozowy, słodzone mleko odtłuszczone w proszku (mleko odtłuszczone, cukier), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (kopra), olej rzepakowy, przeciwutleniacz: alfa-tokoferol, proszek z mleka odtłuszczonego, masło skoncentrowane (mleko), aromat waniliowy, sól, emulgator: lecytyna rzepakowa, ekstrakt słodu jęczmiennego, barwnik: ekstrakt z papryki)...
...Wraz z naszym partnerem dostarczamy dodatki do przemysłu spożywczego, kosmetycznego, farmaceutycznego oraz paszowego. Aromaty, aspartam, kwas jabłkowy, kwas askorbinowy, kazeinian wapnia, karagen, dekstroza, kwas octowy, barwniki, fruktoza, żelatyna, kwas mlekowy, ekstrakty przyprawowe, syrop glukozowy, glicerol, sorbinian potasu, skrobia ziemniaczana, specjały serowe, laktoza, maltodekstryna...
... Skład: Syrop glukozowy Kazeinian sodu Białko sojowe Olej roślinny Stabilizatory Emulgatory Środek ułatwiający przepływ Chemiczne: Tłuszcz >= 58% Węglowodany >= 25% Białko (N X 6.38) >= 0.1% Wilgotność <= 5.0% Mikrobiologiczne: Całkowita liczba drobnoustrojów <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negatywna Fizyczne Kolor: Kremowy/jasnożółty Smak i zapach: Typowe przypalone cząstki (ADPI...
Francja, Furiani
...SKŁADNIKI Czekolada mleczna 33,6% (cukier, masło kakaowe, proszek z mleka pełnotłustego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), canistrelli (mąka pszenna, wino białe, wódka, olej słonecznikowy, sól), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz mleczny bezwodny, białko mleka, sól, mąka słodowa jęczmienna, proszek do pieczenia: E500II), owoce suszone (migdały, orzechy laskowe), syrop glukozowy, cytrusy, sorbitol, owoc passiflory, herbata (rooibos, nepeta, koper włoski, mięta), rum, pasta migdałowa, śmietana UHT, gluten, naturalne barwniki. Referencja: EC240LAIT...
Belgia, Ghislengien
...Składniki : - Czekolada mleczna (cukier, masło kakaowe, proszek mleka pełnego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy) - oleje roślinne utwardzone - Nugat (cukier, syrop glukozowy, migdały, miód, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, białko jaja, naturalny ekstrakt waniliowy) - Orzechy laskowe - Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, jaj, soi i orzechów.
...Karmelowy Fudge z Kakao (15%) i Olejkiem Miętowym Wykwintny, gorzki fudge kakaowy o smaku mięty. Bardzo brytyjski, bardzo smaczny. Składniki: cukier, syrop glukozowy, ŚMIETANA, proszek kakaowy, masa kakaowa, aromaty. Wartości odżywcze w 100g Wartość energetyczna 1525kJ/ 360kcal Tłuszcz 11g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g Węglowodany 64g w tym cukry 57g Białko 2g Sól <0,1g ...
Turcja, Istanbul
... krakersach - Może być używane jako polewa do lodów, jogurtu lub naleśników - Pyszne w przepisach piekarniczych - Dostępne w wygodnym słoiku o pojemności 1,6 kg Składniki: Cukier, Mąka pszenna, Oleje roślinne, Syrop glukozowy, Skondensowane mleko odtłuszczone, Cukier kandyzowany, Masło kakaowe, Niskotłuszczowy proszek kakaowy, Emulgator, Sól, Aromaty. Informacje żywieniowe (na 100 g): Energia: 2269...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania