Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Mniejsza pod względem rozmiaru i wagi niż szynka, nasza Paleta de Bellota Ibérica ma bardziej wydłużony i mniej okrągły kształt. Jej jednolity i błyszczący kolor z białymi, perłowymi żyłkami to wizualny wstęp do wyrazistego smaku żołędzi, słodkiego, wyraźnego i intensywnego aromatu, który w połączeniu z wyczuwalnym posmakiem na końcu, przywołuje krajobraz naszych dehesas.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Centrum szynki bez kości. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Ręcznie wytwarzane kawałki, niskosolne, z dojrzewaniem od 24 do 30 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg Warunki dystrybucji i transportu: Jeśli jest pakowane...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
... od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku śródziemnomorskiego Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych dehesas hiszpańskich, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację...
Hiszpania, Aracena
Hiszpania, Badajoz
...Palety pochodzące z dzikich świń iberyjskich hodowanych na wolności w Dehesas Extremeñas, karmionych wyłącznie żołędziami w okresie montanery. Paleta z dojrzewaniem powyżej 24 miesięcy. Wykwintny smak iberyjskiego mięsa żołędziowego w mniejszym formacie.
Produkujemy szynki iberyjskie z żołędzi, z karmionych na wolnym wybiegu oraz z karmionych, a także łopatki iberyjskie. Jesteśmy dostawcą świeżego i mrożonego mięsa z wieprzowiny iberyjskiej. Persa iberyjska, pluma, secreto, panceta, solomillo... dokonujemy uboju przez niemal cały rok. Sprzedaż bezpośrednia z fabryki do ostatecznego konsumenta oraz do profesjonalistów w sprzedaży hurtowej. Realizuj...
Hiszpania, Guijuelo
...Najwyższej jakości szynka z Hiszpanii, w indywidualnych opakowaniach po 100 gramów, pakowana próżniowo. Sprzedajemy tylko dla firm. Informacje: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimalne zamówienie: 25 kartonów (1.000 sztuk). Cena za 25 kartonów Karton: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Hiszpania) Czas trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji Waga kartonu: 6,55 kg. Czas dostawy: Do negocjacji Transport: Schłodzony 5ºC.
Hiszpania, Alcobendas
...Tylnia kończyna wieprza iberyjskiego z DOP Jabugo, poddana działaniu soli, a następnie procesowi suszenia Prezentacja: Cały kawałek z nogą, z linką, etykietą i znakiem jakości. Opcjonalnie pokrowiec i siatka. Jednostka sprzedaży: Cały kawałek z nogą o zmiennej wadze. Opakowanie: Papier (1 sztuka); pudełko kartonowe (1-2 sztuki/pudełko); kartonowy box (100 sztuk) Paletowanie: 3 pudełka na warstwę...
Hiszpania, Badajoz
...Następny Szynka pochodząca z 100% iberyjskich świń hodowanych na wolności w dehesas i karmionych w ostatniej fazie tuczu naturalnymi pastwiskami, ziołami aromatycznymi i żołędziami.
Hiszpania, Guijuelo
...Słodycz, intensywny smak, kuszący aromat, świeżość i długotrwałość – to wszystkie odcienie i niuanse, które oferuje podniebieniu szynka z żołędzi Alta Gastronomía. Jej infiltracje tłuszczu sprawiają, że każdy kawałek rozpływa się w ustach, pozwalając na trwałe wspomnienie, przywołując reminiscencje ponad czterdziestu miesięcy naturalnego dojrzewania w piwnicy. Sekret tkwi w wyborze najlepszych...
Hiszpania, Murcia
... gourmet, jakim jest 100% iberyjska szynka z żołędzi" i jako taki jestem obrońcą naszej największej gastronomicznej perełki, zarówno w organizacji wydarzeń związanych z szynką, jak i w warsztatach oraz kursach krojenia i podawania, dążąc każdego dnia do doskonałości i rozwoju w branży, w której trudno znaleźć ludzi zaangażowanych w wartości dehesy i ochrony naszej rodzimej rasy: świni iberyjskiej...
Hiszpania, Dso Hermanas
... sposób uzyskuje się najlepszą jakość. Jeśli chcesz odkryć, jak rozpoznać, czy szynka jest iberyjska z żołędzi czy z paszy, trafiłeś we właściwe miejsce, ponieważ w Jamones Luna przekażemy Ci wszystkie informacje, które musisz znać. Po pierwsze, należy pamiętać, że obie sztuki pochodzą z szynki iberyjskiej, ale szynki z paszy pochodzą ze świń karmionych paszą, szynki z pastwiska dodatkowo były karmione na wolności w dehesie, chociaż nie do końca w fazie tuczu, a na końcu mamy szynkę iberyjską z żołędzi, która pochodzi ze świń karmionych w ostatnich miesiącach życia żołędziami, roślinami i ziołami.
Hiszpania, Barcelona
Produkcja i marketing produktów iberyjskich. Szynki i łopatki z żołędzi i iberyjskie.
Hiszpania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Jesteśmy producentami najlepszych szynki, łopat i wędlin iberyjskich. Posiadamy własne pastwiska, zakłady rzeźnicze oraz suszarnie w Jabugo (Huelva). Oferujemy szynki z żołędzi, z chowu na wolnym powietrzu oraz z chowu, wędliny produkcji własnej oraz świeże i mrożone mięso z wieprzowiny iberyjskiej.
Hiszpania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Jesteśmy rodzinną firmą o tradycyjnym charakterze, z długoletnim doświadczeniem w branży wędliniarskiej i szynkarskiej. Znajdujemy się w samym sercu Campo Charro w Salamance. Los Serranos zajmuje się rzemieślniczą produkcją wędlin iberyjskich oraz szynki iberyjskiej z żołędzi, a także mamy dwie wyraźnie różniące się linie produkcyjne. 1. Produkcja wędlin i szynki...
Hiszpania, Badajoz
...Istnieje wiele rodzajów szynki iberyjskiej, a ich rozróżnienie jest kluczowe, aby zapewnić, że produkt jest wysokiej jakości. W Elige Tu Ibérico opracowaliśmy specyficzny system etykietowania dla szynki iberyjskiej, który pozwala Ci zagwarantować jakość Twojego produktu. Składa się on z 4 etykiet, które certyfikują, że szynka jest iberyjska z żołędzi, 100% żołędzi, z chowu na wolnym powietrzu lub...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania