Francja, Laissac
...szanuje rzemiosło przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: wołowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Suszone mięso pochodzi z kawałków udźca wołowego, suszone mięso wołowe Aubrac oferuje wędliny bez nitratów i konserwantów, w 100% naturalne. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa...
...Płuca wołowe są często wykorzystywane w specjalistycznych przepisach i tradycyjnych potrawach, oferując unikalną teksturę i smak. Zazwyczaj przygotowywane poprzez wolne gotowanie lub duszenie, dobrze wchłaniają smaki i stanowią charakterystyczny dodatek do kulinarnych kreacji. W Direct Meat Service Sverige AB dbamy o to, aby każdy kawałek płuc wołowych był starannie przetworzony, aby zachować...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s. Waga: 0,280 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne. Waga: 0,280 kg...
...Halal chorizo wołowe, ręcznie wytwarzane w Andaluzji. Suszenie i dojrzewanie pod wpływem górskich wiatrów. Sprzedawane na sztuki lub krojone w premium opakowaniach. Sprzedaż na sztuki / karton / paleta...
Belgia, Bruxelles
Jesteśmy firmą handlową zajmującą się eksportem produktów spożywczych, mrożonych oraz FMCG (pieluchy, taśmy,…). Działamy w Europie i Afryce. Na przestrzeni lat znacznie poszerzyliśmy naszą ofertę produktów oraz rozszerzyliśmy naszą sieć dystrybucji, aby zadowolić naszych drogich klientów. Eksportujemy do całej Afryki subsaharyjskiej, kontrolując proces od pola/fabryki (UE, Ameryka,…) aż do dostawy...
Zjednoczone Emiraty Arabskie, Dubai
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL to hurtownik działający w sektorach: artykułów spożywczych, mrożonek, mięs, napojów, wędlin, a także w produktach higienicznych. Firma NSA HALAL jest również obecna w sektorach i stowarzyszeniach przedsiębiorstw przemysłowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów, zawsze w bardzo atrakcyjnych cenach i z przewagą nad konkurencją. NSA HALAL jest również obecny jako hurtownik artykułów ...
Wielka Brytania, Scotland
Założona w 1974 roku, firma JJW Foods Ltd jest zaufanym międzynarodowym przedsiębiorstwem handlu żywnością z siedzibą w Dordrecht w Holandii oraz spółkami zależnymi w Niemczech i Wielkiej Brytanii. Pozyskujemy wysokiej jakości produkty z kluczowych regionów produkcyjnych w Europie, Ameryce Północnej i Południowej oraz Dalekim Wschodzie. Naszym głównym celem jest mięso wieprzowe, wołowe, mięso i...
Portugalia, Valença
... koszty, dzieląc je między kilka fabryk. Produkty, które sprzedajemy to: konserwy owocowe, warzywa i rośliny strączkowe, konserwy rybne, sery i analogi serów w plastrach oraz w postaci tartej, wędliny (wędliny, bekon, chorizo, salami), makarony z semoliny pszennej, oleje roślinne i oliwa z oliwek, soki i nektary, czekolady i ciastka, mrożone warzywa, mleko UHT, sałatki chłodzone, sosy (majonezy, ketchup, musztarda i wiele innych), mrożone ryby oraz ultra mrożone owoce morza (krewetki), mrożone mięso wieprzowe, wołowe i drobiowe.
Belgia, Alken
...SCHEPERS jest uznawanym producentem wędlin od trzech kwart wieków, specjalizującym się w solonej i wędzonej charcuterie najwyższej jakości. Naszym absolutnym hitem jest filet d'Anvers extra, wołowe wędliny. Wszystkie nasze produkty są przesiąknięte rzemiosłem i pasją. Stare rzemieślnicze przepisy są tutaj łączone ze świeżymi surowcami oraz najnowocześniejszymi metodami i środkami produkcji...
Finlandia, Turku
Z globalnej perspektywy, pozyskujemy produkty w głównych obszarach produkcji w Europie, Ameryce Północnej i Południowej oraz Dalekim Wschodzie. Nasze główne grupy produktów to olej z łuski palmowej, olej palmowy, olej rzepakowy, olej sojowy, olej słonecznikowy, mieszanki, olej kukurydziany, olej z nasion bawełny, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju, drób, wieprzowina, wołowina, ryby, fr...
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, kierowana już przez czwartą generację. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin gotowanych w Europie. Nasza reputacja w zakresie wyjątkowej jakości i higieny potwierdzona jest certyfikatem IFS (International Food Standard) oraz weryfikowana przez nasze akredytowane laboratorium mikrobiologiczne i laboratorium chemiczne. Nasze produkt...
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwa...
Wielka Brytania, Birmingham
... Red Tractor oraz spełnianie standardów dobrostanu UE/UK. Dostarczamy wieprzowinę bez kości odpowiednią do: mięs przetworzonych, takich jak kiełbasy, paszteciki, jajka w panierce, ciasta wieprzowe, gotowane szynki, kiełbasy suszone i wędliny kontynentalne; mrożone kurczaki klasy A oraz mrożone kaczki klasy A; wołowinę we wszystkich cięciach, w tym z kością i bez kości, która może być dostarczana...
Hiszpania, Caldes De Montbui
Wybieramy i kalibrujemy naturalne jelita wieprzowe, jagnięce i wołowe, a także importujemy je z różnych krajów. Dystrybuujemy wyłącznie naturalne jelita, aby zapewnić naszym klientom produkt najwyższej jakości. Istnieje wiele korzyści z używania naturalnych jelit, w tym: - Przepuszczalność produktu dla pary, dymu i gazów. - Większa elastyczność podczas napełniania. - Ręczny wygląd i tekstura...
Francja, Lyon
Trzech przyjaciół pasjonujących się gastronomią i zakochanych w naturze, Thomas, Thibault i Andréa, stworzyli JOKO. Ich ambicją jest promowanie dzikiego mięsa z francuskiego łowiska oraz wieprzowiny z Bigorre AOP, korzystając z krótkich łańcuchów dostaw. Oferują naturalne produkty wysokiej jakości poprzez autentyczne i innowacyjne przepisy, jednocześnie walcząc z marnotrawstwem żywności związanym ...
Belgia, Izier
Odkryj prawdziwe naturalne wędliny z Durbuy: Posiadamy szeroki asortyment wędlin i wyrobów rzemieślniczych, wszystkie produkowane w TRADYCYJNY sposób. Odkryj autentyczny smak! Wszystkie nasze wędliny są wytwarzane ręcznie. U nas nie ma przemysłowego solenia, tylko tradycyjnie. Wędzenie również odbywa się w sposób tradycyjny, z użyciem trocin dębowych. Cobourg: Serce szynki, ręcznie solone na...
Francja, Luc La Primaube
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Belgia, Geel
... konsumentów: Świeże mięso cielęce, wołowe, wieprzowe, jagnięce, końskie, kozie i drobiowe, odkostnione lub porcjowane, luzem, pakowane próżniowo lub w atmosferze ochronnej. Gotowe produkty mięsne ze wszystkich rodzajów mięsa: pieczone, gotowane lub nawet smażone.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Belgia, Sankt Vith
... bydła (Limousin i Belgijski Biały Niebieski), czy młodych bydła wyselekcjonowanych w ramach naszego programu Premium, zawsze znajdziesz odpowiedni produkt wysokiej jakości. Oferujemy te zwierzęta nie tylko w ćwiartkach, ale także w kawałkach. Specjalizujemy się w produkcji surowców, takich jak na przykład pokrojony gulasz wołowy, sekcje 60/40, 70/30, 90/10, a także boczki wołowe, byki i tłuszcz wołowy.
Portugalia, Setúbal
...logistyki, handlu po dystrybucję. W naszej ofercie produktów znajdują się: mrożone mięsa wieprzowe, drób i wieprzowina iberyjska (Alentejano); wędliny z czarnej wieprzowiny; flaki wołowe; ryby i owoce morza oraz frytki wstępnie smażone ...
Belgia, Temse
HENKA, hurtownia wędlin, oferuje Państwu wyjątkowy asortyment rzemieślniczych delikatesów, takich jak wędliny rzemieślnicze, ekstra słodkie wędzone mięso końskie i wołowe, filet z kurczaka i inne, krótko mówiąc, specjaliści w zakresie produktów do gotowania, wędzonych, solonych i smażonych wędlin.
Antwerpska Super Rzeźnia ASB AMIC sprzedaje mięso osobom prywatnym, ale także dostarcza do restauracji. Możesz również zwrócić się do rzeźnika w sprawie sprzedaży mięsa detalicznie.
Francja, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Belgia, Ciney
Boucheries Toufrais znajdziesz w supermarketach AD Delhaize, gdzie możesz zamówić mięso wołowe białoniebieskie z Belgii, gwarantowane jako naturalne, bez hormonów i antybiotyków. To samo dotyczy mięsa cielęcego, jagnięcego i wieprzowego.
Belgia, Oostende
Meco nv wyróżnia się w sztuce rzemiosła. To w pełni wyraża się w naszym nowym warsztacie rzeźnickim. Tutaj przetwarzamy tusze zarówno wieprzowe, cielęce, jagnięce, jak i wołowe. Na podstawie ustalonych kart cięcia nasi rzeźnicy przystępują do pracy, aby wydobyć wszystkie części i przygotować je do sprzedaży. W ten sposób przygotowujemy każdy kawałek mięsa do porcjowania lub sprzedaży detalicznej...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Centrum mięsne i wędliniarskie na Korfu. Wędliny i produkty naszej własnej produkcji, takie jak korfu Nouboulo i Salado.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play