Włochy, Orbassano
...Każdy kraj może mieć swoją tradycyjną recepturę na gnocchi, z różnymi rozmiarami, kształtami i składnikami. Ale we Włoszech, gdzie "gnocchi" zostały po raz pierwszy stworzone, to prosta i pyszna pasta zrobiona z ziemniaków, idealna do sosów pomidorowych i serowych fondue. To bogate i sycące danie główne, tradycja na każdą porę roku. Nasze gnocchi mają miękkość i konsystencję, które sprawiają, że są odpowiednie dla wszystkich podniebień, nawet tych najbardziej delikatnych. Idealne do przygotowań wegańskich.
Włochy, Carmagnola
...Nasza LASAGNE JAJECZNA | N ° 191 jest częścią szerokiego wyboru makaronu ARRIGHI, produkowanego wyłącznie z semoliny pszenicy durum, a w tym przypadku z dodatkiem jajek. Stanowią hołd dla włoskiej TRADYCJI kulinarnej par excellence. Płaskie i pełne ciasto nadaje strukturę potrawie od czasów najstarszych i najsłynniejszych greckich filozofów. Waga: 500g czas gotowania: 40 minut...
Włochy, Ceglie Messapica
...Świeże makaron z semoliny z pszenicy durum w zmodyfikowanej atmosferze.
Włochy, Villafranca
...Pennette Trafilate Pasja i tradycja to składniki naszego wielkiego sukcesu, które dają życie autentycznym specjałom Kampanii, regionu znanego z kultury gastronomicznej i przyjemności płynącej z degustacji świeżego, rzemieślniczego makaronu, przygotowanego z całą tradycją dawnych czasów. Proces trafilatury polega na przepuszczeniu ciasta składającego się z mąki semoliny z pszenicy durum i wody...
...Składniki: semolina z pszenicy durum, świeże jaja (33,4%), trufla bianchetto (Tuber albidum Pico) 0,8%, aromat. Idealne w połączeniu z Delicją z białą truflą King of Truffles, z świeżą truflą oraz z masłem z czarną truflą King of Truffles.
Włochy, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne z pszenicy durum: Jest to makaron produkowany wyłącznie z semoliny pszenicy durum zbieranej na wzgórzach Volterry przez rolników z kooperatywy. Obróbka odbywa się zgodnie z rzemieślniczymi metodami, z użyciem mosiężnych matryc i suszeniem w niskiej temperaturze. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani z ręcznie robionego makaronu.
Włochy, Caraglio
... zachować niezmienione smaki dawnych czasów. W naszym sklepie detalicznym w Caraglio, zaledwie kilka kilometrów od Cuneo, dostępne są wszystkie typowe formaty makaronu włoskiego: agnolotti, cappelletti, gnocchi, makaron jajeczny, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin oraz valgranotti z Castelmagno. Przygotowywane wyłącznie z naturalnych składników, takich jak płatki ziemniaczane...
Włochy, Santa Maria La Carità
... w pszenicy. Etap prasowania i formowania: z prasy, ciasto jest powoli wypychane przez ślimak przeciwko formie z brązu, przy umiarkowanym ciśnieniu, aby zachować cechy glutenu i węglowodanów. Dla każdego kształtu makaronu istnieje specjalna forma z brązu. Używamy wyłącznie form z brązu, które nadają charakterystyczną chropowatość najlepszym makaronom rzemieślniczym. Etap suszenia: zawsze w niskiej...
Włochy, Padova
...WYŁĄCZNIE WYPRODUKOWANYM Z MĄKI Z PSZENICY DURUM. HANDLUJEMY NAJLEPSZYMI WINAMI WŁOSKIMI, SZCZEGÓLNIE Z REGIONU WENECKIEGO, TAKIMI JAK PROSECCO, AMARONE Z VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. OFERUJEMY POMOC DLA NABYWCÓW ZAINTERESOWANYCH NAJLEPSZYMI PRODUKTAMI CHARAKTERYSTYCZNYMI WŁOSKIEJ GASTRONOMII, TAKIMI JAK OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN, SER MOZZARELLA, POMIDORY (SUCHY LUB ŚWIEŻE). PROSIMY, ZASUGERUJ NAM, CO CHCIAŁBYŚ KUPIĆ, A MY PRZYGOTUJEMY OFERTĘ.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play