Włochy, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Włochy, Formigine
...L'erba di grano, conosciuta anche come "wheatgrass," è la giovane pianta di grano (Triticum aestivum). È ricca di clorofilla, vitamine A, C, ed E, minerali come il ferro e il calcio, e aminoacidi essenziali. L'erba di grano è nota per le sue proprietà antiossidanti, detossificanti e potenziali effetti di miglioramento del sistema immunitario.
Włochy, Forlì
... (Triticum aestivum) ziarno jest bardziej wydłużone, przezroczyste i, jak sugeruje nazwa, „twarde”. Zazwyczaj towarzyszy duszonym mięsom i/lub gotowanym warzywom. Może być pikantny, gdy podawany z harissą (używaną głównie w Tunezji). W Włoszech natomiast couscous przygotowuje się w rejonie Trapani na Sycylii; gotuje się go na parze w specjalnym glinianym garnku, ale w przeciwieństwie do magrebskiego, przyprawa to bulion z zupy rybnej.
...Składniki: trufla czarna letnia (Tuber aestivum Vitt.), oliwa z oliwek, sól, aromat. Zalecenia: idealna do dań głównych, carpaccio, gotowanych lub pieczonych mięs białych, a także może towarzyszyć niektórym deserom. Dostępna również w formacie 500 g.
Włochy, Orsogna
...carpaccio z mięsa i ryb, omlety i jajecznice, przygotowanie sosów i dipów, kanapki, przekąski na aperitify, dekoracje, pizze i calzone. Maksymalny termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji. Dostępność: Zazwyczaj zawsze dostępny. Sposób przechowywania: Po otwarciu, przykryć oliwą z oliwek extra virgin, przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni. SKŁADNIKI: Czarny trufel letni (Tuber Aestivum); Oliwa z oliwek extra virgin; Sól; Aromaty; Przeciwutleniacz: Kwas askorbinowy. Opakowanie 6 sztuk...
Włochy, Fratta Todina
...Salsa truflowa wykonana tylko z wybranych składników wysokiej jakości. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. Uwaga: BEZ KWASÓW - BEZ SKROBI - Bezglutenowe...
Włochy, Firenze
...Składniki: bazylia 20%, olej słonecznikowy, ziemniaki, ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym białka jaja), orzeszki piniowe, trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt. - pochodzenie Włochy) 3%, aromat. Idealny do dań głównych, mięs, warzyw i bruschett.
Włochy, Roma
...Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy 50%, woda, cukier, ocet winny, sól, aromaty naturalne, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar), Trufla letnia 3% (Tuber aestivum Vitt.), sól, aromat. Kwas: Kwas mlekowy E270. Data ważności: 12 miesięcy. Sposób użycia: Idealny do przyprawiania mięsa, dań zimnych, mięsa gotowanego, sałatek. Cechy organoleptyczne: Wygląd: gęsta kremowa...
Włochy, Spoleto
...Wybrany produkt. Gwarantujemy jakość i świeżość. Mieszane rozmiary. Tuber Aestivum, zwany truflą letnią. Miejsce pochodzenia: Apeniny Umbryjskie. Okres zbiorów: 1 maja - 15 września. Lekki, elegancki i nienachalny aromat trufli czarnej letniej przywołuje zapachy leśnego podszycia, wilgoci i oszronionych liści.
... konkurencyjnych cenach. W ciągu roku, w okresach zbiorów, Valtrebbia Tartufi dostarcza szeroką gamę odmian: trufla biała (Tuber Magnatum Pico), trufla czarna letnia (Tuber Aestivum), trufla czarna uncinata (Tuber Uncinatum Vit), trufla czarna szlachetna (Tuber Melanosporum Vit) oraz trufla marzuolo (Tuber Albidum). Obecnie firma zarządza 30 hektarami mikoryzowanych tartufai i planuje rozszerzenie do 100...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play