Hiszpania, Olba (teruel)
...Świeży Tuber Aestivum, czyli trufla letnia, ma w swojej optymalnej dojrzałości jasnokremowy lub orzechowy kolor wewnątrz. Sezonowa trufla od maja do września. Tuber Aestivum, czyli trufla letnia, ma w swojej optymalnej dojrzałości jasnokremowy lub orzechowy kolor wewnątrz. Sezonowa trufla od maja do września.
Hiszpania, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa sprzedaje Trufę letnią, znaną naukowo jako Tuber aestivum, jest to grzyb o delikatnym i przyjemnym aromacie, zbierany w cieplejszych miesiącach roku. Ten rodzaj trufli wyróżnia się delikatnym smakiem, z lekkimi nutami orzechów, co czyni go idealnym składnikiem do lekkich i świeżych potraw. Jej kolor waha się od jasnobrązowego do ciemnego, z miąższem w odcieniu beżowym, co czyni ją...
Hiszpania, Alcora
W TRUFASA specjalizujemy się w produkcji i sprzedaży trufli czarnej. Nasze plantacje znajdują się w głębi Castellón, idealnym otoczeniu do pozyskiwania trufli o optymalnej jakości. Eksportujemy na całym świecie świeżą truflę czarną (Tuber melanosporum), znaną również jako trufla z Périgord, truflę letnią (Tuber aestivum) oraz truflę jesienną (Tuber uncinatum). Dodatkowo oferujemy starannie wybraną...
Włochy, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... kulinarnego wykorzystania. Najważniejszym z nich jest trufla zimowa Tuber Melanosporum, o szorstkiej teksturze, okrągłym kształcie i zazwyczaj nieprzekraczającej 200 gramów wagi. Kolor zewnętrzny zmienia się od brązowego do czarnego w zależności od stopnia dojrzałości, a wewnątrz jest czarny z drobnymi białymi żyłkami (gleba). Tuber aestivum (trufla letnia), Tuber uncinatum (trufla jesienna), Tuber melanosporum (trufla zimowa) oraz Tuber magnatum (trufla biała) to grzyby pierwszej klasy, które są twarde w dotyku i ważące ponad 15 g. Grzyby pierwszej klasy ważące poniżej 15 g są twarde.
Niemcy, Hamburg
Witamy w Plants2Market! Jesteśmy Twoim niezawodnym partnerem B2B w zakresie wysokiej jakości proszków roślinnych i ekstraktów roślinnych. Minimalna ilość zamówienia dla wielu naszych produktów wynosi 25 kg. Nasze produkty charakteryzują się najwyższą jakością i są starannie wybierane oraz kontrolowane. To odzwierciedla się również w naszej certyfikacji BIO i HACCP. Nasza firma uzyskała również c...
Włochy, Formigine
...L'erba di grano, conosciuta anche come "wheatgrass," è la giovane pianta di grano (Triticum aestivum). È ricca di clorofilla, vitamine A, C, ed E, minerali come il ferro e il calcio, e aminoacidi essenziali. L'erba di grano è nota per le sue proprietà antiossidanti, detossificanti e potenziali effetti di miglioramento del sistema immunitario.
Grecja, Patra
Odkryj istotę greckiej gastronomii z TRUFFLES, wiodącym producentem wykwintnych trufli, miodu i oliwy z oliwek. Założona w 2024 roku, nasza firma jest poświęcona pozyskiwaniu najdoskonalszych skarbów kulinarnych z surowych gór Grecji. Znane z wyjątkowej jakości i rzadkości, nasze greckie trufle są starannie zbierane przez wykwalifikowanych zbieraczy, oferując sensoryczną podróż jak żadna inna.
...Opis : Pszenica miękka (Triticum aestivum), którą produkujemy, jest starannie selekcjonowana pod kątem swoich właściwości piekarskich. Jest idealna do Twoich młynów. To wszechstronna zboża, która stanowi bazę dla mąk typu 45, 55 i 65. Dzięki temu spełnia różnorodne potrzeby w piekarstwie i cukiernictwie. Rzeczywiście, nasze odmiany są wybierane ze względu na ich dużą odporność na choroby...
Francja, Carpentras
...Tuber aestivum 3%, sól, dekstroza Wartości odżywcze KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Tłuszcze: 21,00g W tym kwasy tłuszczowe nasycone (AGS): 7,70g Węglowodany: 0,39g W tym cukry: 0,19g Białko: 25,73g Sól: 4,84g Alergeny: orzechy: możliwe śladowe ilości: użycie orzechów laskowych w warsztacie...
Bułgaria, Varna
...TUBER BRUMALE, TUBER BIANCHETTO, TUBER AESTIVUM, TUBER UNCINATUM, TUBER MAGNUM PICO.
Francja, Concarneau
...Trufla letnia (Tuber Aestivum) Dostępność: Kwiecień-Wrzesień. • Najczęściej zbierana trufla. Owocnia ma rozmiar od orzecha laskowego do pomarańczy. Skórka jest czarna. Zapach jest przyjemny i może być dość intensywny, przypominający orzechy laskowe i grzyby. Główny okres dojrzewania trwa od maja do września. Ta trufla występuje powszechnie w Wielkiej Brytanii, Europie lub wszędzie tam, gdzie występuje teren wapienny.
Austria, Vienna
...świeża czarna trufla (Tuber Aestivum), cała i 20 g + Nazwa łacińska to Tuber aestivum vitt. Smak trufli letniej jest lekko orzechowy w dobrej dojrzałości. Miąższ jest na początku sezonu zbiorów biały, a w trakcie sezonu przyjmuje brązowy odcień. Aromat staje się silniejszy w trakcie sezonu. Jej skórka jest ciemnobrązowa do czarnej i pokryta piramidalnymi brodawkami. W wrześniu/październiku trufla letnia jest zastępowana. Ekspresowa dostawa z Austrii w ciągu 48 godzin.
...TRUFLE / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Dostarczamy hurtowniom i przemysłowi Tuber aestivum Vitt. — trufla letnia (wł. Scorzone) oraz Tuber uncinatum - trufla burgundzka. Świeże lub w plasterkach suszone, ilość zamówienia od 20 kilogramów.
Francja, Bidart
La Maison Caudalie, doskonałość bio, naturalna i dzika! Od swoich towarzyskich tapas, "infarinata lub tempura" mrożonych (krokiety, kalmary, rabas...) certyfikowanych IFS, bez barwników, konserwantów ani dodatków, przez dzikie ryby i inne produkty morskie, leśne grzyby z naszych regionów, świeże, suszone, w proszku lub mrożone, po swoje oliwy z oliwek bio o aromatach borowików, dzikiego tymianku.
Niemcy, Eresing
... witaminy E. Zastosowanie: Kosmetyki: * Pielęgnacja skóry * Działanie regulujące wagę * Produkcja olejów do ciała i mydeł Żywność: * Olej do zimnej kuchni Nazwa botaniczna: Triticum aestivum CAS: 841012-44-2, 68917-73-7 EINECS: 281-689-7 Kolor: ciemny do czerwono-żółtego Zapach: charakterystyczny zapach zbożowy INCI: Triticum vulgare germ oil Przechowywanie: w chłodnym, suchym, ciemnym miejscu, w zamkniętych pojemnikach.
Bułgaria, Varna
Grupa zbożowa AGROS, założona w 1992 roku, jest spółką zależną Agros 98 OOD, jedną z wiodących firm w Bułgarii w branży przetwórstwa słonecznika i zbóż. Nasza fabryka specjalizuje się w przetwarzaniu roślin i nasion słonecznika, produkując olej słonecznikowy tłoczony na zimno. Łączymy pełny cykl produkcji z nowoczesnym obiektem magazynowym do zbóż. Nasza fabryka posiada certyfikat ISO 20000:2005.
Francja, Mandelieu
...Grzyby, borowiki, oliwa z oliwek extra virgin, czarne oliwki, letnia trufla 3% (tuber aestivum vitt), kapary, sardele, sól, aromaty. Waga netto: 130 GR...
Francja, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Oliwa z oliwek extra virgin o smaku czarnej trufli. Kawałki letniej białej trufli (tuber aestivum) 1% Oliwa z oliwek extra virgin najwyższej jakości, uzyskana wyłącznie w procesach mechanicznych. Szklana butelka 200ml Termin przydatności do spożycia 15.05.2019...
Włochy, Forlì
... (Triticum aestivum) ziarno jest bardziej wydłużone, przezroczyste i, jak sugeruje nazwa, „twarde”. Zazwyczaj towarzyszy duszonym mięsom i/lub gotowanym warzywom. Może być pikantny, gdy podawany z harissą (używaną głównie w Tunezji). W Włoszech natomiast couscous przygotowuje się w rejonie Trapani na Sycylii; gotuje się go na parze w specjalnym glinianym garnku, ale w przeciwieństwie do magrebskiego, przyprawa to bulion z zupy rybnej.
Francja, Mietesheim
...Ten olej bogaty w smaki oferuje bardzo zrównoważony smak z delikatnymi nutami trufli. Doskonale komponuje się z sałatkami, makaronami lub risotto. Składniki: Oliwa z oliwek extra virgin 98,75%, Trufle letnie i suszone trufle czarne 0,75% (równoważne 2% świeżych produktów): trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufla...
Niemcy, Hollenstedt
...Olejek nośny, który jest lekki i nietłusty, pozostawia na skórze miękkie, jedwabiste uczucie. Jest to połączenie pięciu tłoczonych na zimno olejów roślinnych (olej z pestek winogron, olej słonecznikowy, olej jojoba, olej z kiełków pszenicy oraz olej kokosowy premium). Doskonały do wszystkich rodzajów masaży. Olej można perfumować eterycznymi olejkami zapachowymi według własnego wyboru. Zalecenia dotyczące stosowania: Doskonały do wszystkich rodzajów masaży. Składniki: Vitis vinifera, Heliantus annus, Simmondsia chinensis, Triticum aestivum, Cocos nucifera Produkt wegański.
...Mleko owcze pasteryzowane, pasztet z czarnego trufla (grzyby pieczarkowe (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis i pokrewne grupy), olej słonecznikowy, czarny trufel (Tuber Aestivum Vitt), sól, pieprz, cukier, granulki bulionowe (sól morska, ekstrakt drożdżowy, cukier brązowy, ekstrakt przyprawowy, karmelizowany cukier, maltodekstryna, tłuszcz palmowy, kurkuma), dextroza, skrobia ziemniaczana...
...Składniki: trufla czarna letnia (Tuber aestivum Vitt.), oliwa z oliwek, sól, aromat. Zalecenia: idealna do dań głównych, carpaccio, gotowanych lub pieczonych mięs białych, a także może towarzyszyć niektórym deserom. Dostępna również w formacie 500 g.
Włochy, Orsogna
...carpaccio z mięsa i ryb, omlety i jajecznice, przygotowanie sosów i dipów, kanapki, przekąski na aperitify, dekoracje, pizze i calzone. Maksymalny termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji. Dostępność: Zazwyczaj zawsze dostępny. Sposób przechowywania: Po otwarciu, przykryć oliwą z oliwek extra virgin, przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni. SKŁADNIKI: Czarny trufel letni (Tuber Aestivum); Oliwa z oliwek extra virgin; Sól; Aromaty; Przeciwutleniacz: Kwas askorbinowy. Opakowanie 6 sztuk...
Francja, Arles
...L'artisan Popol Kompot z karczochów z truflami letnimi tuber aestivum. Składniki: dno karczochów 70%, oliwa z oliwek extra virgin 17%, czosnek, sok z cytryny, trufla (tuber aestivum) pochodzenie UE 1,5%, aromat trufli, sól, pieprz.
Francja, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire powstał w 2004 roku z połączenia pasji botaników, etnobotaników i zbieraczy związanych ze światem roślin. Specjalizując się w ekstraktach z świeżych roślin ekologicznych pochodzących z flory francuskiej, laboratorium od samego początku wybiera oryginalny sposób produkcji: rośliny, zbierane przez związane z firmą zbieraczki-producentki, są macerowane bezpośrednio w miejscu zbi...
Włochy, Fratta Todina
...Salsa truflowa wykonana tylko z wybranych składników wysokiej jakości. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. Uwaga: BEZ KWASÓW - BEZ SKROBI - Bezglutenowe...
Włochy, Firenze
...Składniki: bazylia 20%, olej słonecznikowy, ziemniaki, ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym białka jaja), orzeszki piniowe, trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt. - pochodzenie Włochy) 3%, aromat. Idealny do dań głównych, mięs, warzyw i bruschett.
Włochy, Roma
...Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy 50%, woda, cukier, ocet winny, sól, aromaty naturalne, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar), Trufla letnia 3% (Tuber aestivum Vitt.), sól, aromat. Kwas: Kwas mlekowy E270. Data ważności: 12 miesięcy. Sposób użycia: Idealny do przyprawiania mięsa, dań zimnych, mięsa gotowanego, sałatek. Cechy organoleptyczne: Wygląd: gęsta kremowa...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play