Włochy, Messina
... czereśniowy to "Instytucja"! W tej przygotowanej wersji nasza kucharka Titti zdołała wydobyć jego smak. Słodkie i słone smaki są doskonale połączone. Idealny do smarowania, ale także do przyprawiania dań głównych. Skosztowanie go to jak podróż do autentycznej Sycylii! BAKŁAŻANY W PASKACH W OLIWIE: W słoikach znajdują się tylko autentyczne bakłażany przygotowane w sposób rzemieślniczy.
Włochy, Paterno'
...Nasze bakłażany, typowo sycylijskie, są ręcznie przetwarzane, krojone w plastry, przyprawiane aromatycznym lokalnym oregano, czosnkiem, szczyptą chili i przechowywane wyłącznie w oliwie z oliwek extra virgin.
Włochy, Palagonia
...Składniki: Bakłażany 65%, olej słonecznikowy 35%, sól, ocet, naturalne aromaty w zmiennych proporcjach (czerwona papryka, mięta, czosnek, pietruszka). Kwas cytrynowy, kwas askorbinowy. Pojemniki o: 212g/620g/1kg/3kg...
Włochy, Casoria
...Oliwki Gaeta, od pestek włoskie oliwki typu Gaeta, gigantyczne włoskie zielone oliwki, papaccelle (papryki) w wiadrach 5 kg. Scarole, friarielli, bakłażany i karczochy w oleju w słoikach 1 kg, idealne do nadziewania lub jako przystawki.
...Nazwa pochodzi od Capone, który w tamtych czasach był łatwo dostępny w kuchniach sycylijskich ze względu na swoją obfitość. Capone podawano razem z pomidorem i bakłażanem. Na początku ubiegłego wieku danie stało się częścią tradycji kulinarnej i capone został zastąpiony innymi warzywami. Warzywa, starannie wybrane, są smażone osobno, a następnie gotowane z wyjątkowym sosem pomidorowym. Składniki: Smażony bakłażan w kostkach 37%, sos pomidorowy, olej z nasion słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, seler, oliwki, kapary, cukier, naturalne aromaty, ocet.
Włochy, San Vito Dei Normanni
... na jakość i autentyczność jako swoje niezbędne filary. Od dziesięcioleci naszym głównym produktem jest karczoch brindisiński, pyszny na surowo, lub konserwowany w solance lub w oleju. Z biegiem lat postanowiliśmy z pasją zająć się także innymi produktami: cukinią, bakłażanem, pomidorami, grzybami, oliwkami i innymi warzywami. Nasze przetwory są owocem pasjonującej pracy na polach, mądrości...
Włochy, San Vito Dei Normanni
Z ponad 300 hektarami gruntów uprawiamy, przetwarzamy i transformujemy wszystkie rodzaje warzyw. Naszym flagowym produktem jest karczoch, z milionami przetworzonych sztuk każdego roku, ale również pomidory, bakłażany, cukinie, papryki i cebule. Konserwy, w wersji naturalnej lub w oleju, mogą mieć różne rodzaje opakowań: woreczki, puszki 1 kg, 3 kg oraz słoiki, w zależności od potrzeb naszych...
Włochy, Ospitaletto, Brescia
Nasza rodzinna firma powstała w 1986 roku. Od tego czasu osobiście selekcjonujemy surowce i przetwarzamy je ręcznie, aby zapewnić tylko produkty najwyższej jakości. W Conserve Coradi znajdą Państwo prawdziwe smakołyki, produkowane i przetwarzane zgodnie z tradycyjnymi metodami, z szczególną uwagą na poszanowanie środowiska: od cebuli po papryczki chili, od karczochów po bakłażany, a także sery...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play