Włochy, Milano
... Przyjemny słodzik do napojów, jogurtów i deserów, doskonały do serów słodkich i topionych, takich jak mozzarella, provola, caciocavallo. Dobrze komponuje się z rybami zarówno surowymi, jak i gotowanymi; z oliwą z oliwek extra vergine i cytryną podkreśla przyprawy do sałatek i pinzimonio.
Włochy, Misano Adriatico
...Odkryj unikalny smak CORDISCO Caciocavallo wędzonego. Cała forma 2 kg, aby zaspokoić każde podniebienie. Ręcznie wytwarzany produkt wysokiej jakości, starannie wędzony, o intensywnym i otulającym smaku. Idealny na każdą okazję, doskonały do podawania z potrawami lub do spożycia samodzielnie. Dostępny teraz!
Włochy, Martina Franca
...Caciocavallo Baby to świeży i delikatny ser, idealny na każdą okazję. Jego miękka konsystencja i lekki smak sprawiają, że jest doskonałym wyborem na przystawki, kanapki lub po prostu do degustacji samodzielnie. Ten ser produkowany jest z mleka wysokiej jakości i stanowi jedną z specjalności tradycji serowarskiej Apulii. Każdy kęs to zaproszenie do odkrywania świeżości i smaku lokalnych produktów, co czyni go niezbędnym dla każdego miłośnika sera.
...Caciocavallo to ser z surowego mleka bawolego z Cilento, o sferycznym kształcie i średnicy 9-12 cm oraz wysokości 12-20 cm. Taki kształt jest wynikiem ręcznej obróbki podpuszczki. Skórka jest bardzo cienka, gładka i biała. Masa serowa jest półtwarda, elastyczna i w kolorze kości słoniowej. Typy i Format Biały i Wędzony. Waga: około 1 kg, pakowane próżniowo Kod: CACIOFERR CZAS PRZECHOWYWANIA: 60 DNI...
Włochy, Noci
...Caciocavallo to półtwardy ser z ciasta podpuszczkowego, produkowany wyłącznie z mleka krowiego, tradycyjnie formowany ręcznie. Jego nazwa "caciocavallo" pochodzi od faktu, że produkt ten dojrzewa w parach "na koniu" na drewnianych belkach przez co najmniej 45 dni. Prezentuje się w intensywnym żółtym kolorze, ma pastowatą konsystencję oraz łagodny i lekko intensywny smak, doskonały do spożycia samodzielnie lub z chlebem, również grillowanym, lub w towarzystwie doskonałego kieliszka wina z Apulii.
...SCAMORZA I CACIOCAVALLO Z KROWY I BAWOLICY, BIAŁE I WĘDZONNE...
...Włoska industria z 1962 roku, obecna na terenie Aversano, teraz w trzecim pokoleniu, pierwsza firma, która zbudowała zakłady mleczarskie do przetwarzania mleka bawolego, obecnie obecna w Kampanii oraz poza granicami kraju. Produkujemy maszyny do serów o elastycznej konsystencji - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt itp. Ponadto realizujemy projekty na zamówienie i dostosowane do...
Włochy, San Donaci
...Wino uzyskane z winogron 100% Primitivo. Obszar produkcji: Salento, między prowincjami Brindisi i Lecce. Winifikacja w czerwonym z kontrolą termiczną procesu fermentacji. Charakteryzuje się miękkością swoich tanin oraz długotrwałym smakiem i aromatem. W zapachu wyczuwalne są nuty dojrzałych owoców czerwonych, takich jak truskawki, maliny i jeżyny, także w formie galaretek. Idealne do serów dojrzewających, takich jak Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, makaron z sosem bolognese, białe mięsa po myśliwsku.
...W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony caciocavallo, mozzarella di bufala campana oraz mleko. Dystrybucja produktów mleczarskich, produkowanych na miejscu, daje klientom gwarancję zakupu autentycznych produktów o kontrolowanym pochodzeniu.
...jednym z najpiękniejszych i najbardziej nietkniętych obszarów Włoch, ojczyzny „Diety Śródziemnomorskiej”, która od dawna znajduje się na liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego UNESCO. Siła firmy opiera się na stosowaniu tradycyjnych metod, dogłębnej wiedzy z zakresu zootechniki oraz realizacji wszystkich etapów cyklu produkcyjnego w zakładzie. Wśród produktów wyróżniamy mozzarellę z mleka bawolego, mozzarellę w mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavallo oraz jogurt.
Włochy, Scario
Handel Produktami Typowymi z Cilento - Włochy - Bio - Wędliny bezglutenowe, Sery, Oliwa z oliwek extra virgin, Produkty bio, Produkty bezglutenowe w oleju, Konserwy, Makaron z mąk starych zbóż, Orzechy laskowe z Giffoni, Słodycze, Likery, Piwa rzemieślnicze, Panettone, Fragolino, Tuńczyk w oliwie extra virgin, filety sardeli, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kiełbasa, Soppressata, Pancetta...
Włochy, Sicignano Degli Alburni
W naszym POŁUDNIU wciąż istnieje wiele małych firm, które przetwarzają surowce tak, jak robili to nasi dziadkowie wiele lat temu: z pasją, z uwagą, z autentycznością, z oddaniem, z prostotą, aby przynieść na nasze stoły smaki, które niemal zniknęły. Przykładem może być CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, produkowany wyłącznie z mleka krowiego rasy Podolica (PODOLICA to rasa bydła...
Włochy, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte to firma zajmująca się dystrybucją włoskich produktów spożywczych i napojów. W sektorze spożywczym działamy w zakresie sprzedaży produktów takich jak: Sery: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola słodka i pikantna, scamorza wędzona, Caciocavallo Szynki: szynka San Daniele, szynka parmeńska, szynka krajowa, szynka mec oraz szynka w formie...
Włochy, Martina Franca
Nasza firma działa na rynku od ponad 50 lat, zajmujemy się rzemieślniczą produkcją i używamy surowców wysokiej jakości z Włoch. Zostaliśmy nagrodzeni na poziomie krajowym i międzynarodowym za nasze caciocavallo dojrzewające w winie primitivo (czerwone wino) oraz ser kozi z dzikim fenkułem.
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Oliwa Extra Vergine z Oliwek Gargano, Caciocavallo, Oregano, Sprzedaż Miodu, sprzedaż Limoncino, Kapary, oliwa z Apulii, oliwki Gargano, oliwa extra vergine z oliwek Gargano, oliwa DOP biologiczna Gargano, oliwa extravergine z Apulii, sprzedaż produktów typowych z Apulii, produkty typowe z Gargano, sprzedaż oliwy, sprzedaż online produktów typowych z Apulii, żywienie, dieta śródziemnomorska, produkcja oliwy, oliwa toskańska, Caciocavallo Podolico, Oliwa w puszce...
Podere San Vincenzo w Eboli (SA) hoduje bawoły, produkując przetwory mleczne: mozzarella z bawolego mleka, scamorza i caciocavallo. Mając możliwość kontrolowania całego cyklu produkcyjnego, jakość jest gwarantowana i certyfikowana. Jego głównym celem nie jest ilość, lecz jakość produktów. Warto podkreślić, że przez siedem kolejnych lat Podere San Vincenzo otrzymało uznanie od AIA (Stowarzyszenie Hodowców Włoch), jako pierwsza hodowla w Włoszech pod względem ilości i jakości morfologicznej mleka.
Włochy, Albanella
MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANO PRODUKTY RĘCZNIE ROBIONE ŚWIEŻE I PRODUKTY DO PIZZERII MOZZARELLA JULIENNE KONSERWY POMIDOROWE DO PIZZERII PRONTO PIZZA W OCIECIE I W OLIWIE Z OLIWEK ORAZ WĘDLINY NAJLEPSZYCH MARKI OFERUJEMY WYŁĄCZNOŚĆ NA OBSZAR I TRANSPORT W CENIE...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play