Pasujące produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Włochy, Montelibretti
Firma znajduje się w Sabinie Rzymskiej, w gminie Montelibretti. Hoduje się tu około trzystu kóz rasy Maltańskiej. Żywienie opiera się na pastwisku, sianie oraz paszy bez GMO na bazie kukurydzy i jęczmienia. Koza Maltańska dobrze przystosowuje się do naszego środowiska i produkuje mleko odpowiednie do przetwarzania. Umiarkowana obecność zapachu i smaku koziego mleka tej rasy sprzyja spożywaniu prod...
Włochy, Giavera Del Montello
Produkujemy i dystrybuujemy linię serów świeżych NONNO NANNI, której głównymi produktami są stracchino, w wersji klasycznej oraz w wariantach stracchino z jogurtem i stracchino z probiotykami. Uzupełniają ofertę squaquerello, robiola, dostępna również w wersji bezlaktozowej oraz z koziego mleka, primosale, fior di stracchino, miękka specjalność stracchino w wygodnym opakowaniu, oraz najnowsza nowo...
Włochy, Paina Di Giussano
... latach działalności w branży. Poniżej przedstawiamy niektóre produkty, które zawsze znajdziesz w naszej bottega: Gorgonzola d.o.p. w słoiku i w plastrach, ponad 30 różnych rodzajów serów pleśniowych na bazie Gorgonzoli; wędliny najwyższej jakości, świeże sery z Valsassina (LC), dojrzewające sery krowie i kozie, miód, dżemy, wina, jajka, świeże makarony, jogurty, mąki, herbaty, napary, ciastka i wiele innych. Wejście do naszej bottega to nie tylko przyjemność, ale także sposób na zrozumienie różnicy między oferowanymi przez nas produktami rzemieślniczymi a tymi, które można znaleźć na rynku.
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Włochy, Villafranca Piemonte
Produkujemy sery o staroświeckim zapachu i smaku, podążając za cyklicznością pór roku. Radość z rzemieślniczego rzemiosła trwa już od ponad 3 pokoleń. To smak oczekiwania na odpowiednią porę roku, aby delektować się najlepszymi produktami, które można dzielić przy stole z przyjaciółmi.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Ovaro
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play