Włochy, Palagonia
...Składniki: Karczochy 65%, olej 35%, (90% oleju słonecznikowego, 10% oliwy z oliwek extra virgin), sól, ocet, naturalne aromaty w zmiennych proporcjach, (czerwona papryka, mięta, czosnek, pietruszka). Kwas cytrynowy, kwas askorbinowy opakowania: 212g/620g/1kg/3kg...
Włochy, Paterno'
...Na Sycylii znane są jako "Funci di Ferla" ze względu na preferencyjne środowisko wzrostu, czyli obok Ferulae. Chrupiące i jędrne w smaku, są ręcznie przetwarzane i przyprawiane lokalnymi przyprawami, czosnkiem, pietruszką oraz oliwą z oliwek extra virgin, aby wydobyć ich smak.
Włochy, Fratta Todina
...Suszone na słońcu włoskie pomidory z szalotką i kaparami. Długi proces produkcji podkreśla smaki, czyniąc go unikalnym produktem. W oliwie z oliwek extra virgin.
...Nazwa pochodzi od Capone, który w tamtych czasach był łatwo dostępny w kuchniach sycylijskich ze względu na swoją obfitość. Capone podawano razem z pomidorem i bakłażanem. Na początku ubiegłego wieku danie stało się częścią tradycji kulinarnej i capone został zastąpiony innymi warzywami. Warzywa, starannie wybrane, są smażone osobno, a następnie gotowane z wyjątkowym sosem pomidorowym. Składniki: Smażony bakłażan w kostkach 37%, sos pomidorowy, olej z nasion słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, seler, oliwki, kapary, cukier, naturalne aromaty, ocet.
Włochy, S.spirito Di Bari
PugliaEat powstało z potrzeby stworzenia "sojuszu małych" w celu nawiązania współpracy. "Pochodzenie" i "typowość" to atuty naszych produktów, które należy traktować jako wartościowe narzędzia, z których można korzystać z dumą w tych trudnych czasach. Mała skala naszej działalności, umieszczona w globalnym rynku, może być w tej chwili błogosławieństwem, ponieważ pozwala nam na szybsze wyprzedani...
Włochy, San Vito Dei Normanni
... na jakość i autentyczność jako swoje niezbędne filary. Od dziesięcioleci naszym głównym produktem jest karczoch brindisiński, pyszny na surowo, lub konserwowany w solance lub w oleju. Z biegiem lat postanowiliśmy z pasją zająć się także innymi produktami: cukinią, bakłażanem, pomidorami, grzybami, oliwkami i innymi warzywami. Nasze przetwory są owocem pasjonującej pracy na polach, mądrości...
Włochy, Sassello
... uzupełni Twój aperitif lub posiłek, lub idealny prezent na specjalną okazję. Nasze grzyby w oliwie z oliwek, nasze butonierki, są ręcznie czyszczone i pakowane jeden po drugim. Oprócz tego, że są pyszne, mają estetyczną prezentację, którą może zapewnić tylko ręczne pakowanie. Ich prezentacja pozwoliła nam zdobyć nagrodę wśród dwudziestu siedmiu najlepszych ręcznie wykonanych kulinarnych kreacji we Włoszech przyznaną przez Confartigianato na ostatnim Expo w Mediolanie. Produkty były wystawiane w pawilonie Włoch od 9 do 15 października 2015 roku.
...gdy w 1974 roku postanowił stworzyć laboratorium do przygotowywania przetworów pomidorowych, stosując rygorystycznie domowe metody. Ta działalność zawsze była prowadzona w charakterze rodzinnym, więc wkrótce, oprócz naszego ojca i matki, również my, Simonetta, Antonella, Emiliana, zaczęliśmy wnosić swój wkład, dosłownie dorastając w naszej domowej firmie!
... na celu rozpowszechnienie "żywności wyprodukowanej we Włoszech" na świecie, realizowana jest w nowoczesny sposób, wykorzystując najlepsze technologie, aby uzyskać produkty spożywcze bezpieczne i gwarantowane pod względem higienicznym/zdrowotnym, organoleptycznym oraz bez wykorzystywania pracowników.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play