Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); następnie zwróciła się do publiczności, ponieważ powierzchnia pozwala na rozwijanie dodatkowych biznesów: poprzez stworzenie stref wypoczynkowych, obsługiwanych zarówno przez działalność gastronomiczną, jak i serwującą, za pośrednictwem baru/lodziarni z naciskiem na produkty rzemieślnicze. Głównym obszarem działalności firmy jest produkcja mozzarelli, ricotty i scamorzy.
Włochy, Aidone
... caciotte, sery dojrzewające czy po prostu mozzarella, które wyróżniają się autentycznością, smakiem i bezpieczeństwem higienicznym. Firma istnieje od ponad wieku. W duchu najwyższej tradycji, selekcjonuje najlepsze mleko z prowincji Enna i Sycylii, "wykorzystuje" czynnik klimatyczny do naturalnego dojrzewania tzw. "historycznych" produktów mleczarskich, szeroko rozpowszechnionych na rynku krajowym i europejskim. PRODUKUJEMY NAJLEPSZY SER SYCYLIJSKI.
Włochy, Taviano
...Mozzarella Regjnella, młoda firma z Salento, opiera swoje korzenie na dziesięcioletnim doświadczeniu w branży oraz rzemieślniczym charakterze swojej produkcji, połączonym z najnowszymi normami w zakresie higieny i zdrowia. Marka "Regjnella" powstała z celem stania się ikoną jakości bez kompromisów. Dzięki rozbudowanej i efektywnej sieci sprzedaży, Mozzarella Regjnella zapewnia dostawę własnymi środkami transportu oraz wieloma dostawami tygodniowymi w całym Salento.
Włochy, Sonnino
... mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Zakład w Berlinie Trzeci zakład, ostatni pod względem daty, został otwarty w 2002 roku i znajduje się w Berlinie w Niemczech: tutaj produkowana jest mozzarella i ricotta z mleka krowiego BIO, a także mozzarella i ricotta z mleka krowiego.
...W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony caciocavallo, mozzarella di bufala campana oraz mleko. Dystrybucja produktów mleczarskich, produkowanych na miejscu, daje klientom gwarancję zakupu autentycznych produktów o kontrolowanym pochodzeniu.
Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w...
Włochy, Bernalda
Totem Food to firma, która produkuje, mrozi i sprzedaje wysokiej jakości włoskie sery, z silnym zaangażowaniem w badania i rozwój innowacji w sektorze mleczarskim. Produkty Totem Food oferują idealne rozwiązania dla każdego sektora, takiego jak tradycyjna gastronomia, fast food, przemysł spożywczy, pizzerie, HORECA oraz platformy e-commerce. Standardy jakości są zapewnione dzięki unikalnej metod...
W Ziemi mitów, na równinie Paestum, w 1998 roku grupa przedsiębiorców i hodowców, zainspirowana regionalną inicjatywą "Globalne Dotacje w Zootechnice w Kampanii", założyła firmę Filab s.r.l.. W 2015 roku firma została w całości przejęta przez rodzinę Consalvo - Valvano poprzez spółkę rolną BUBALUS. FILAB to akronim od "Filiera Latte Bufalino" i wskazuje na firmę, która już w wyborze nazwy podkreś...
... mozzarella i ricotta di Bufala, a szczególnie zakładów mleczarskich do produkcji wszelkiego rodzaju "pasta filata"… serów, takich jak mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata itd. Specjalizujemy się również w produkcji i modernizacji mini linii mleczarskich o różnych zdolnościach produkcyjnych. -Wszystkie nasze MINI Dairy są "szyte na miarę" zgodnie z konkretnymi wymaganiami klienta.
Włochy, San Fermo Della Battaglia
... trawieniem. Zamrożona, aby dotrzeć daleko - mrożenie wydłuża trwałość tych produktów, które - jak mozzarella - szybko psują się z powodu działania fermentów mlecznych, a łańcuch chłodniczy pozwala zapewnić ich integralność i doskonałe przechowanie nawet przez dwanaście miesięcy. Zdrowie, dobrostan i poszanowanie natury - firma jest certyfikowana do produkcji mozzarelli ekologicznej.
Włochy, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana to dynamiczna firma działająca w toskańskim sektorze agrospożywczym, w tym produkcje pod marką Agriqualità z Amiaty i regionu Val di Paglia, które są wynikiem łańcucha produkcyjnego, który powstał w 2005 roku, i rozpoczął się od uzyskania certyfikacji przez Region Toskanii. W szczególności certyfikowane produkty były przeznaczone do bezpośredniej sprzedaży w punktach sprzedaży pod...
Tenuta Chirico, założona w 1970 roku przez Benedetta Chirico, który jest jej właścicielem do dziś, zajmuje się głównie hodowlą krów, kóz i bawołów oraz przetwarzaniem mleka na wyrafinowane produkty mleczarskie. Od ponad 40 lat jest wiodącą firmą w swojej branży i prawdziwą doskonałością regionu cilentano. Tenuta znajduje się w Ascea, w sercu Parku Narodowego Cilento, Vallo di Diano i Alburni, jedn...
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata...
Włochy, Ibi
Produkcja mozzarelli fior di latte krojonej Napoli, w kostkach, tartej, tylko z mleka, podpuszczki, soli i fermentów mlecznych, bez konserwantów, bez zagęszczaczy...
Włochy, Bolzano
PERI SRL jest włoską filią Bayerische Milchindustrie eG, wiodącego producenta produktów mlecznych w Bawarii, takich jak konwencjonalne i ekologiczne produkty w proszku dla przemysłu, świeże produkty dla handlu detalicznego i hurtowego, takie jak masło, sery i serki, mozzarella oraz produkty UHT, takie jak śmietana kwaśna, do ubijania, do kawy i mleko. Wszystkie produkty PERI SRL są wytwarzane z...
Włochy, San Cesario Sul Panaro
Almac jest wiodącą firmą w projektowaniu i realizacji maszyn, instalacji oraz automatyzacji dla przemysłu serów topionych (np. mozzarella i provolone) i stanowi preferowanego partnera dla głównych grup spożywczych w Polsce i za granicą. Almac opracował, we współpracy z wysoko wykwalifikowanymi specjalistami, system zarządzania przedsiębiorstwem, który niedawno uzyskał certyfikat od DNV ITALIA, zgodny z międzynarodową normą UNI EN ISO 9001-2008.
Włochy, Castelvolturno
FIRMA ROLNICZA PRODUKCJA I SPRZEDAŻ MOZZARELLI Z BUFALY CAMPANA FIORDILATTE RICOTTA PRODUKTY SPOŻYWCZE CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS SPOT TV PARADISE UL. OLEANDRÓW PINETA MARE SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA MOZZARELLI Z BUFALY PRODUKT KONTROLOWANY I WYSELEKCJONOWANY PRAWDZIWA MOZZARELLA Z BUFALY CAMPANA...
Nasza firma, jedyny producent w Włoszech mleka z bawolic i lodów bawolich w opakowaniach 500g, w ambitnym projekcie obejmującym rynek europejski, bezpośrednio wybiera najlepsze struktury dystrybucyjne w Włoszech, Francji, Hiszpanii i Niemczech, aby powierzyć im sprzedaż pierwszego i jedynego włoskiego mleka z bawolic pochodzącego z włoskich hodowli i produkowanego metodą U.H.T, co zapewnia długotr...
Od 1952 roku Latteria Del Carlo zajmuje się produkcją i dystrybucją produktów mlecznych i serów, specjalizując się w produkcji mozzarelli do pizzy.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Altavilla Silentina
Członek konsorcjum na rzecz ochrony sera Mozzarella di Bufala Campana SIEDZIBA, PRODUKCJA I SPRZEDAŻ...
Włochy, Bellizzi
Mozzarella di bufala DOP...
Mozzarella i świeże produkty mleczne...
Włochy, Ancona
...TAKICH JAK: MAKARON SUCHE, MAKARON ŚWIEŻY, RYŻ, KAWA, SER W PLASTRACH, SER TARTY, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, CIASTKA, TORRONE, BULECZKI, CROISSANTY, CUKIERKI, PRZYPRAWY, ZIOŁA, MIĘSA, SUSZONE OWOCE, JAJKA WIELKANOCNE, KOSZE ŚWIĄTECZNE, PRODUKTY CHEMICZNE, PASZE DLA ZWIERZĄT, ANTYGRYPOWE, PRODUKTY BUDOWLANE, ŚRODKI CZYSZCZĄCE ITD.
Włochy, Padova
...WYŁĄCZNIE WYPRODUKOWANYM Z MĄKI Z PSZENICY DURUM. HANDLUJEMY NAJLEPSZYMI WINAMI WŁOSKIMI, SZCZEGÓLNIE Z REGIONU WENECKIEGO, TAKIMI JAK PROSECCO, AMARONE Z VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. OFERUJEMY POMOC DLA NABYWCÓW ZAINTERESOWANYCH NAJLEPSZYMI PRODUKTAMI CHARAKTERYSTYCZNYMI WŁOSKIEJ GASTRONOMII, TAKIMI JAK OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN, SER MOZZARELLA, POMIDORY (SUCHY LUB ŚWIEŻE). PROSIMY, ZASUGERUJ NAM, CO CHCIAŁBYŚ KUPIĆ, A MY PRZYGOTUJEMY OFERTĘ.
Podere San Vincenzo w Eboli (SA) hoduje bawoły, produkując przetwory mleczne: mozzarella z bawolego mleka, scamorza i caciocavallo. Mając możliwość kontrolowania całego cyklu produkcyjnego, jakość jest gwarantowana i certyfikowana. Jego głównym celem nie jest ilość, lecz jakość produktów. Warto podkreślić, że przez siedem kolejnych lat Podere San Vincenzo otrzymało uznanie od AIA (Stowarzyszenie Hodowców Włoch), jako pierwsza hodowla w Włoszech pod względem ilości i jakości morfologicznej mleka.
Włochy, Bagnarola di Budrio
...Pracujemy z naszymi markami, a w niektórych przypadkach gwarantujemy również wyłączność na dany obszar, oczywiście pracujemy w systemie private label na życzenie, z konkurencyjnymi czasami i cenami. Oferujemy standardowe formaty: Tortellini z surową szynką, mięsem, Tortelloni z mięsem, ricottą i szpinakiem, serami - Ravioli, grzybami, serami, ricottą i szpinakiem. Mamy również „SPECJAŁY”: Saccottini z truflami, speckiem i rukolą, pomidorem, mozzarellą i bazylią. Produkujemy także makaron Halal oraz certyfikowany Kosher.
Włochy, San Gennaro Vesuviano
Prawdziwa mozzarella z bawolego mleka...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play