Włochy, Zola Predosa
Główny włoski producent mortadeli z certyfikatem IGP. Produkcja ekskluzywna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, wytwarzanej według przepisu tradycji bolońskiej - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. Marki: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.
Salumificio Del Vecchio, od 1968 roku w Cesena produkuje wysokiej jakości wędliny z świń hodowanych z poszanowaniem natury: wędliny bio, wędliny aromatyzowane, wędliny złote oraz wędliny tradycyjne bez laktozy i bezglutenowe, zgodnie z najlepszą włoską i romagnolską tradycją: szynki parmeńskie i typowe wędliny z regionu Romagna.
Włochy, Termeno
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując pro...
Włochy, Cerreto D'esi
W naszej ekologicznej farmie hodujemy świnie w systemie półdzikim, stosując metody ekologiczne, kładąc nacisk na dobrostan zwierząt. Świnie są karmione wyłącznie zbożami z naszej farmy i nie podajemy im antybiotyków. Wszystkie sztuki są przetwarzane w zakładzie wyposażonym w laboratorium do przetwarzania wędlin. Produkujemy różnego rodzaju salami, dojrzewający boczek, aromatyzowany smalec, łopatkę...
Włochy, Busto Garolfo
Rondanini, w ponad 95-letniej historii, przekształciła się z prostego zakładu w prawdziwy przemysł spożywczy. Proces innowacji w technikach produkcyjnych oraz wprowadzenie nowoczesnych urządzeń do krojenia i pakowania produktów, w żaden sposób nie wpłynęły na wierność firmy tradycyjnym recepturom, które przyczyniły się do jej sukcesu, także za granicą. Z tego powodu Rondanini oferuje swoim kliento...
Włochy, Cinisello Balsamo
PERCIN DONER SRL to uznana firma w branży produkcji i dystrybucji kebabu we Włoszech. Od pokoleń obróbka kebabu jest naszą misją, sztuką, którą wykonujemy z pasją, poświęceniem i niezwykłą starannością, aby nieustannie zapewniać naszym partnerom produkt o wysokiej jakości. Firma charakteryzuje się wyłącznym użyciem starannie wyselekcjonowanych mięs oraz interpretacją tradycyjnej tureckiej receptur...
Włochy, Castel Goffredo
Tworzenie rur z elastycznej, przewiewnej tkaniny do ochrony szynki, łopatki, capocollo, szynki, filze, boczku itp. przed wszelkiego rodzaju owadami podczas dojrzewania. Używa się ich, wkładając szynkę, capocollo itp. do rury, zaraz po soleniu. Produkcja hurtowa rur ochronnych dla przemysłu spożywczego. Nasza firma z siedzibą w prowincji Mantova produkuje rury do wędlin z materiałów syntetycznych i...
Włochy, Spilinga
Firma, która działa zgodnie z najbardziej tradycyjnymi i rzemieślniczymi technikami produkcyjnymi, stara się poszerzyć swoje horyzonty, rozszerzając oferowany asortyment oraz rynki, które chce osiągnąć, dzięki ciągłemu i stałemu procesowi badań i rozwoju, mającemu na celu, w dłuższej perspektywie, wprowadzenie swoich produktów na rynki zagraniczne. Livasì to firma rodzinna, która powstała z pragni...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest ni...
Włochy, Firenze
Zaledwie kilka kroków od głównych atrakcji artystycznych Florencji Renesansowej, w sercu historycznego centrum, Restauracja La Martinicca, odpowiednia zarówno dla mieszkańców Florencji, jak i turystów, od ponad 30 lat oferuje typowe smaki kuchni toskańskiej. W przytulnym i kameralnym otoczeniu można delektować się tradycyjnymi potrawami, takimi jak domowy makaron, bistecca alla fiorentina, ossob...
Od 40 lat Latteria Sociale Sant'Angelo specjalizuje się w produkcji sera Grana. Sekret smaku serów tkwi w starannym wyborze mleka, które jest wysokiej jakości i ma pewne pochodzenie, w przestrzeganiu norm sanitarnych oraz w ciągłej ewolucji technologicznej działu produkcji. Oprócz produkcji Latteria Sociale Sant'Angelo sprzedaje w Włoszech doskonały GRANA PADANO typowy dla Mantovy 432, posiadający...
Włochy, Sant'egidio Del Monte Albino
Nasze wędliny są wytwarzane przez doświadczone i utalentowane ręce, z pasją i rzemieślniczą starannością według tradycyjnych metod, aby odtworzyć autentyczny smak i prawdziwą jakość tradycji. W produkcji używamy wyłącznie surowców i naturalnych składników, przede wszystkim starannie wyselekcjonowanych mięs pochodzących z kontrolowanych hodowli, zaczynając od doskonałej jakości żywienia, opartego w...
Włochy, Belluno
... szkolenia dotyczące wszelkich dostaw hotelowych. W siedzibie firmy w Belluno, w rejonie lotniska, oprócz sali wystawowej, biur, magazynu i warsztatu technicznego, znajduje się laboratorium wykorzystywane do pokazów kulinarnych, gdzie okresowo, przy wsparciu szefów kuchni z Electrolux Chefacademy, odbywają się seminaria poruszające klasyczne tematy gastronomiczne, takie jak piekarstwo, cukiernictwo, mięso, bankietowanie oraz koszty żywności. Obiekt jest również wykorzystywany do amatorskich kursów gotowania "Kuchnia z Robem."...
... ciągu 24 godzin od zbioru MAGAZYNOWANIE Zbiorniki ze stali nierdzewnej CERTYFIKACJA Bio CERTYFIKACJA NOP: Usda 100% Organic KULTYWAR Monokultivar „Carolea” ZASTOSOWANIE Na surowo w sałatkach, roślinach strączkowych i zupach Dania główne Mięso……..i ryby Dieta śródziemnomorska...
Ista to firma produkująca konserwy warzywne. Produkujemy i sprzedajemy wysokiej jakości produkty skierowane do branży gastronomicznej. Nasz produkt jest idealny do pizzy...
Włochy, Fiesso D'artico
Hurtowa rzeźnia wieprzowa...
Włochy, Villa D'ogna
Zakład przetwórstwa mięsnego Aut. San. 2842 S/p Az. Certyfikowany ISO 9001:2000...
Włochy, Casale Sul Sile
Produkcja i hurtowa sprzedaż żywności...
Otwarte dla publiczności czw. po południu, pt., sob.
Włochy, Medesano
Produkcja boczku...
Włochy, Sambuca Val Di Pesa
firma założona w 1959 roku przez Guido Corti, obecnie w czwartej generacji, z siedzibą w sercu chianti fiorentino, produkujemy wszelkiego rodzaju salami, szynki, kiełbasy oraz mattonelle z szynki przeznaczone na nasz główny rynek - wędliny pakowane w woreczki dla dużej dystrybucji, a także jesteśmy gotowi do realizacji zleceń na przetwórstwo.
Włochy, Lazise
Przemysł wędliniarski...
FIRMA MLECZARSKA...
Od ponad wieku, z doświadczeniem przekazywanym przez pięć pokoleń, działamy w branży mięsnej wieprzowej w naszym nowoczesnym zakładzie. Dzięki profesjonalizmowi naszych pracowników gwarantujemy najwyższą jakość. PRODUKT 100% WŁOSKI. Wyśmienity smak naszych wędlin i mięs jest legendarny:...
Włochy, Nago-Torbole
Salumificio Trentino produkuje wędliny od ponad czterdziestu lat. Wśród charakterystycznych produktów regionu znajdują się carne salada oraz speck; firma produkuje również klasyczne wędliny tradycji włoskiej, takie jak szynki gotowane, szynki surowe, salami i boczek. Marka Salumificio Trentino jest przykładem nowoczesnej i dynamicznej firmy, która potrafiła połączyć tradycję z różnymi modelami ży...
Włochy, Vicchio
...Cooperatywa Rolnicza Il Forteto del Mugello produkuje i sprzedaje w dużych sieciach handlowych typowe produkty z regionu Toskanii, takie jak sery i mięso Chianina. Sprzedawane mięso ma status IGP. Mleczarnia określana jest jako "serce firmy" i produkuje sery z poszanowaniem starych tradycji, ale z wykorzystaniem nowoczesnych technologii. Mleko, które używają, pochodzi wyłącznie z Włoch: mleko...
Włochy, Corsico
... oferować smaki ugruntowane w tradycji oraz nowe smaki, których wymaga rynek. Lody, czekolada, cukierki, napoje, likiery, produkty piekarnicze, suplementy diety, słone przekąski, mięso, hodowla zwierząt i tytoń to sektory, w których nasza usługa zwiększa wartość Twojego produktu. Laboratorium. DKS AROMATIC zainwestowało w nowoczesne technologie, ponieważ traktuje swoje umiejętności techniczne i...
...AGRITURISMO BIOLOGICZNE CA' DE FRA' W SESTOLA (MODENA), Produkcja, Sprzedaż i Gastronomia Ekologiczna. Produkcja i sprzedaż online produktów ekologicznych naszej produkcji: miód, przetwory, dżemy, nektary, sok czysty, nabiał, mięso, zboża i mąki.
SOTTACETI I SOTTOLI Produkcja VALLESE DI D oraz Fax E-mail SOTTACETI RIZZI Cesare di Rizzi A. i M. s.n.c...
Włochy, Ripa Teatina
Zakład Wędliniarski Marchesani...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play